Nie jesteś zalogowany.
witam, ja pewnie sie zjawie choc rano bralem jeszcze antybiotyk wiec z piciem soczkow bedzie ciezko..
Impreza już trwa. Pierwszy się dorwałem do kompa i korzystam jak tylko mogę.
Znowu mamy więcej alko niż osób, a ja dodatkowo jestem po "szkoleniu" - nie wiem jak się to wszystko skończy...
Jest zajebiście! Właśnie tańczyłem na stole! Prawie nagi Genialne uczucie!
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
to teraz ja cos napisze, boo dawno mnie nie był tutaj...ta więc urodziny bardzo fajne Hiki:) raz jeszcze życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych urodzin:*
Pozdrowienia dla wszystkich. Gorące buziaki dla Hiki. Żałuję bardzo, lecz niestety znów jestem z lekka przeziębiony, katar, kaszel i te rzeczy. Trudno . Bawcie się dobrze.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Chciałem napisać jakiś długi i wciągający wywód o życiu i skutkach picia alkoholu. Niestety, ja takich rzeczy nie umiem pisać
Patrzę za siebie i widzę, że każdy nieźle się baw.
Pozdro 600 ^^
BTW: ecchikon 4 był całkiem udany :]
Anime makes you stupid
ehh Mietku dawnosmy sie nie widzieli [2 tygodnie] tlumaczysz sie, ze jestes chory, ale ja wiem swoje Zona nie lubi animemaniakow szczegolnie takich, co to jej rozpijaja meza. A co do niektorych komentarzy, to coz mam zrobic, ze na kompie u H&Q zapamietalo sie haslo? trza je zmienic
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
no tak trza je zmienić ale co tam ja tam jestem z tobą na imprezce i jest ok:Pnie przejmuj się jjest okD:D:D:D:D:D
Wąski łamiesz mi serce takimi zarzutami, niestety to zwykle wstrętne choróbsko.
Ostatnim razem zaległem pod kurtkami nie wiem jak to by się teraz skończyło
Zazdroszczę wam zabawy i dobrego humoru. Niestety muszę jutro sięp owlec do roboty , ech życie.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
wąski nie tylko serca łamie, właśnie wyłamał okno w łazience;] tak właściwie to dopiero jutro zorientuję się, co się działo;] na wszelkie choroby najlepsze jest ukraińskie lekarstwo: wódka z pieprzem dostałam fajowskie prezenty z jednego z nich tylko ja skorzystam (fota wkrótce), z drugiego skorzystają wszyscy napaleni na mahjonga, a z reszty właśnie reszta korzysta (najlepsze prezenty to takie, które można zjeść, wypić lub przeczytać;]) Pozdrawiam wszystkich nieobecnych, i dziękuję wszystkim dobrze życzącym
aaaaaaaaaaaa, wszyscy znaja moje haslo (((((( okno to ja naprawialem, a nie zepsulem i w ogole czuje sie jakis taki wykorzystany. Na tej imprezie, ogolna nagona na mnie i na moje konto, BUUUUUUUUU.
Ogólnie to wąski nie może utrzymać pozycji pionowej, zostaje na pionie. DUDi właśnie grozi mu kopem w ucho, ogólnie wąski jest "gwiazdą" tej imprezy. Niestety, nie należy do ludzi, którzy po % usypiają się, jest nadzwyczaj aktywny. Nie wiem, co na to sąsiedzi, ale impreza jest przednia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ha ha, naprawde ciekaw jestem co tam sie działo po moim wyjściu... ja biedny człowiek oceniam impre na 5 z plusem chociaż komuś napewno do śmievchu nie było z powodu wiekszej liczby w pozycji "wiek" (czytaj liczby 18), i jak pozwoliliście mi pić kiedy mówilem ze chory jestem?? i jak mogliście pozwolić Issinie siedzieć obok mnie zeby próbowała mnie upić? ;D cud że tam zgona nie zaliczyłem :p takiego prawdziwego..
P.S. Zdaje się ze to ja najbardziej przyczyniłem sie do popsucia konstrukcji okiennej w drzwiach toaletowych.....
Aua, łeb i kark mnie napierdziela, tentacle headbang jest niebezpieczną zabawą także dla muszującego
Faza pierwsza sprzątania zakończona. Teraz trzeba "tylko" poodkurzać, umyć naczynia, zmyć plamę na wykładzinie... (Loli, miałaś szczęście, że albumy nie ucierpiały, bo nasza 18 miałaby zrąbane urodziny Z szybą w drzwiach się coś zrobi, w sumie i tak myśleliśmy nad wymianą Może to nas do tego zmusi. Co do szklanki na następny raz będą plastikowe kubeczki
W ogóle impreza jak zwykle udana, było wesoło, gromko odśpiewaliśmy "100 lat", pogadaliśmy i w ogóle. Kto nie był, nie żałuje jak zwykle xD
Co do waskiego, to tak szalał, że w pewnym momencie pozostało tylko skucie go kajdankami i odstawienie do kąta
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobrze, Qcóś, że cię wąski za dredy nie łapał, bo ostatnio ma jakieś dziwny ciąg do płci męskiej.:P Chyba że o tym nawet pisać nie chcesz... xD
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-03-02 15:21:23)
Wąski gniecie!
Respect!
Nie gniecie, tylko robi zdjęcia sutków iphonem XD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niestety, ponieważ musiałem przyjechać na spotkanko samochodem... jako jedyny (sic!) niepijący na imprezie, mogłem spojrzeć na całość trzeźwym okiem. I takowoż rzeczę, iż zabawa była przednia (przynajmniej dla co poniektórych ). Najważniejsze punkty imprezy to:
- Niepojawienie się zapowiedzianego Kane'a.
- Donośne, chóralne odśpiewanie 100 lat, dla solenizantki (aż dziw, że żaden sąsiad nie zadzwonił nigdzie ze skargą, a do drzwi nie zapukał żaden funkcjonariusz policji, gdyż pewnie było nas słychać aż na Mokotowie)
- Uszczerbek na zdrowiu u Quithe'a w wyniku niekontrolowanego machania tentaklami.
- "Niepijący" rutek na antybiotykach, któremu nowa kuracja najwyraźniej nie służyła.
- Dość szybki zgon Loli, oraz związany z tym uszczerbek na kolekcji albumów i książek...
- Wspomniane już okno w drzwiach do kibla, które i tak domagało się wymiany.
- Konsekwentne utwierdzanie nas w przekonaniu, co do upodobań seksualnych u Wąskiego...
- Pyszne ciasto marchewkowe
- Oglądanie "czegoś-tam" (nie pamiętam tytułu) bez korekty i bez QC, przy czym mieliśmy niezły ubaw, bo zdania były totalnie bez sensu i 3/4 trzeba przetłumaczyć na nowo, a Wąski bawił się przy tym najlepiej... do tego stopnia, że musieliśmy go odciągnąć siłą od kompa i zakuć w kajdanki...
- Dalsze poglębianie się odmiennego stanu świadomości u wyżej wymienionego pana W., oraz zapasy na materacu między nim a Quithem, w wyniku czegu ucierpiał jakiś kieliszek, rozsypały się czipsy i paluszki... (swoją drogą współczuję przykrego obowiązku sprzątania)
Z ważniejszych rzeczy to chyba tyle.
And the winner is:
- Ciasto marchewkowe
To chyba najlepsza 18-stka, na jakiej miałem okazję być
Pozdrawiam wszystkich obecnych, oraz w szczególności Gospodarzy.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
1. haslo zmienione
2. nadal nie jestem w stanie myslec, chyba pojde sie zdrzemnac.
3. impreza byla WYYYYYYjefajna.
4. tych napisow naprawde sie nie dalo czytac, a we krwi to ja pewnie mialem ze 3 promile
PS
a kajdanki mi za mocno zacisneli