#1261 2009-03-01 15:36:53

rutek
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

witam, ja pewnie sie zjawie choc rano bralem jeszcze antybiotyk wiec z piciem soczkow bedzie ciezko.. oczkod

#1262 2009-03-01 20:47:39

DUDi
Użytkownik

Impreza już trwa. Pierwszy się dorwałem do kompa i korzystam jak tylko mogę. smile
Znowu mamy więcej alko niż osób, a ja dodatkowo jestem po "szkoleniu" - nie wiem jak się to wszystko skończy...

#1263 2009-03-01 21:41:58

waski_jestem
Użytkownik

Jest zajebiście! Właśnie tańczyłem na stole! Prawie nagi oczkod Genialne uczucie!

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#1264 2009-03-01 21:53:02

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Wszystkiego najlepszego Dla Hiki ode mnie, wiem ze to zerowy wysiłek bo powinienem sie stawić na miejscu z jakimś prezentem i zrobić "Misia" XD Pozdrawiam ekipe i 100 lat szczęsliwego życia życzę ^^

metallica0005.jpg

#1265 2009-03-01 21:53:46

Loli
Użytkownik

to teraz ja cos napisze, boo dawno mnie nie był tutaj...ta więc urodziny bardzo fajne Hiki:) raz jeszcze życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych urodzin:*

#1266 2009-03-01 22:54:24

mbell
Użytkownik

Pozdrowienia dla wszystkich. Gorące buziaki dla Hiki. Żałuję bardzo, lecz niestety znów jestem z lekka przeziębiony, katar, kaszel i te rzeczy. Trudno . Bawcie się dobrze.

gg - już działa
Google+     m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny

#1267 2009-03-01 23:42:11

koni
Użytkownik

Chciałem napisać jakiś długi i wciągający wywód o życiu i skutkach picia alkoholu. Niestety, ja takich rzeczy nie umiem pisać jezor
Patrzę za siebie i widzę, że każdy nieźle się baw.
Pozdro 600 ^^

BTW: ecchikon 4 był całkiem udany :]

Anime makes you stupid

#1268 2009-03-01 23:55:37

waski_jestem
Użytkownik

ehh Mietku dawnosmy sie nie widzieli [2 tygodnie] tlumaczysz sie, ze jestes chory, ale ja wiem swoje smile_big Zona nie lubi animemaniakow smutny szczegolnie takich, co to jej rozpijaja meza. A co do niektorych komentarzy, to coz mam zrobic, ze na kompie u H&Q zapamietalo sie haslo? trza je zmienic smile_big

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#1269 2009-03-02 00:06:11

Loli
Użytkownik

no tak trza je zmienić ale co  tam ja tam jestem z tobą na imprezce i jest ok:Pnie przejmuj się jjest okD:D:D:D:D:D

#1270 2009-03-02 00:50:35

mbell
Użytkownik

Wąski łamiesz mi serce takimi zarzutami, niestety to zwykle wstrętne choróbsko.
Ostatnim razem zaległem pod kurtkami nie wiem jak to by się teraz skończyło smile
Zazdroszczę wam zabawy i dobrego humoru. Niestety muszę jutro sięp owlec do roboty , ech życie.

gg - już działa
Google+     m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny

#1271 2009-03-02 01:19:35

hikikomori
Użytkownik

wąski nie tylko serca łamie, właśnie wyłamał okno w łazience;] tak właściwie to dopiero jutro zorientuję się, co się działo;] na wszelkie choroby najlepsze jest ukraińskie lekarstwo: wódka z pieprzem smile_big dostałam fajowskie prezenty smile_big z jednego z nich tylko ja skorzystam jezor (fota wkrótce), z drugiego skorzystają wszyscy napaleni na mahjonga, a z reszty właśnie reszta korzysta (najlepsze prezenty to takie, które można zjeść, wypić lub przeczytać;]) Pozdrawiam wszystkich nieobecnych, i dziękuję wszystkim dobrze życzącym smile_big

#1272 2009-03-02 02:07:09

waski_jestem
Użytkownik

aaaaaaaaaaaa, wszyscy znaja moje haslo smutny(((((( okno to ja naprawialem, a nie zepsulem smile_big i w ogole czuje sie jakis taki wykorzystany. Na tej imprezie, ogolna nagona na mnie i na moje konto, BUUUUUUUUU.

#1273 2009-03-02 04:21:11

qwig
Użytkownik

Ogólnie to wąski nie może utrzymać pozycji pionowej, zostaje na pionie. DUDi właśnie grozi mu  kopem w ucho, ogólnie wąski jest "gwiazdą" tej imprezy. Niestety, nie należy do ludzi, którzy po   % usypiają się, jest nadzwyczaj aktywny. Nie wiem, co na to sąsiedzi, ale impreza jest przednia.

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#1274 2009-03-02 13:45:26

rutek
Użytkownik

ha ha, naprawde ciekaw jestem co tam sie działo po moim wyjściu... ja biedny człowiek oceniam impre na 5 z plusem chociaż komuś napewno do śmievchu nie było z powodu wiekszej liczby w pozycji "wiek" (czytaj liczby 18), i jak pozwoliliście mi pić kiedy mówilem ze chory jestem?? i jak mogliście pozwolić Issinie siedzieć obok mnie zeby próbowała mnie upić? ;D cud że tam zgona nie zaliczyłem :p takiego prawdziwego..
P.S. Zdaje się ze to ja najbardziej przyczyniłem sie do popsucia konstrukcji okiennej w drzwiach toaletowych.....

#1275 2009-03-02 15:00:55

Quithe
Użytkownik

Aua, łeb i kark mnie napierdziela, tentacle headbang jest niebezpieczną zabawą także dla muszującego smile_big

Faza pierwsza sprzątania zakończona. Teraz trzeba "tylko" poodkurzać, umyć naczynia, zmyć plamę na wykładzinie... (Loli, miałaś szczęście, że albumy nie ucierpiały, bo nasza 18 miałaby zrąbane urodziny oczkod Z szybą w drzwiach się coś zrobi, w sumie i tak myśleliśmy nad wymianą smile_big Może to nas do tego zmusi. Co do szklanki na następny raz będą plastikowe kubeczki jezor
W ogóle impreza jak zwykle udana, było wesoło, gromko odśpiewaliśmy "100 lat", pogadaliśmy i w ogóle. Kto nie był, nie żałuje jak zwykle xD
Co do waskiego, to tak szalał, że w pewnym momencie pozostało tylko skucie go kajdankami i odstawienie do kąta jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#1276 2009-03-02 15:20:51

dulu
Moderator

Dobrze, Qcóś, że cię wąski za dredy nie łapał, bo ostatnio ma jakieś dziwny ciąg do płci męskiej.:P Chyba że o tym nawet pisać nie chcesz... xD

Ostatnio edytowany przez dulu (2009-03-02 15:21:23)

#1277 2009-03-02 16:39:21

DUDi
Użytkownik

Wąski gniecie!
Respect! okej

#1278 2009-03-02 16:51:12

qwig
Użytkownik

Nie gniecie, tylko robi zdjęcia sutków iphonem XD

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#1279 2009-03-02 17:29:08

Hiroyuki
Użytkownik

Niestety, ponieważ musiałem przyjechać na spotkanko samochodem... jako jedyny (sic!) smutny niepijący na imprezie, mogłem spojrzeć na całość trzeźwym okiem. I takowoż rzeczę, iż zabawa była przednia (przynajmniej dla co poniektórych oczkod ). Najważniejsze punkty imprezy to:
- Niepojawienie się zapowiedzianego Kane'a.
- Donośne, chóralne odśpiewanie 100 lat, dla solenizantki (aż dziw, że żaden sąsiad nie zadzwonił nigdzie ze skargą, a do drzwi nie zapukał żaden funkcjonariusz policji, gdyż pewnie było nas słychać aż na Mokotowie)
- Uszczerbek na zdrowiu u Quithe'a w wyniku niekontrolowanego machania tentaklami.
- "Niepijący" rutek na antybiotykach, któremu nowa kuracja najwyraźniej nie służyła.
- Dość szybki zgon Loli, oraz związany z tym uszczerbek na kolekcji albumów i książek...
- Wspomniane już okno w drzwiach do kibla, które i tak domagało się wymiany.
- Konsekwentne utwierdzanie nas w przekonaniu, co do upodobań seksualnych u Wąskiego...
- Pyszne ciasto marchewkowe smile
- Oglądanie "czegoś-tam" (nie pamiętam tytułu) bez korekty i bez QC, przy czym mieliśmy niezły ubaw, bo zdania były totalnie bez sensu i 3/4 trzeba przetłumaczyć na nowo, a Wąski bawił się przy tym najlepiej... do tego stopnia, że musieliśmy go odciągnąć siłą od kompa i zakuć w kajdanki...
- Dalsze poglębianie się odmiennego stanu świadomości u wyżej wymienionego pana W., oraz zapasy na materacu między nim a Quithem, w wyniku czegu ucierpiał jakiś kieliszek, rozsypały się czipsy i paluszki... (swoją drogą współczuję przykrego obowiązku sprzątania)
Z ważniejszych rzeczy to chyba tyle.
And the winner is:
- Ciasto marchewkowe smile_big

To chyba najlepsza 18-stka, na jakiej miałem okazję być oczkod
Pozdrawiam wszystkich obecnych, oraz w szczególności Gospodarzy.

Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ub-3.gif

#1280 2009-03-02 18:40:58

waski_jestem
Użytkownik

1. haslo zmienione jezor
2. nadal nie jestem w stanie myslec, chyba pojde sie zdrzemnac.
3. impreza byla WYYYYYYjefajna.
4. tych napisow naprawde sie nie dalo czytac, a we krwi to ja pewnie mialem ze 3 promile smile_big

PS
a kajdanki mi za mocno zacisneli smutny

Stopka forum

© Animesub.info 2024