Nie jesteś zalogowany.
Na Twój? W pytę xD A z jakiej paki?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
z tego co pamietam, to na rozpoczecie wieczoru 3/4 zawsze przynosil Przemo, wiec ostatnim razem powiedzialem, ze jak juz bede mial kase [nie to zeby jej mial jakos za duzo ], to ja kupie. Skoro slowo sie rzeklo, to...
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ja to bym chetnie wbil na spotkanko, ale o nfo na pw prosze. kie,gdzie,jak. (brak neta)
ta, wąski napisał że stawia, to odrazu wszyscy deklarują że przyjdą, nawet o 4 w nocy:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-09-10 12:48:51)
Dobrze, Rutek został poinformowany, zostawiłem mu też numer komórki na wszelki. To mi przypomniało, że Damtrixa też miałem skołować na spotkanie
Wąski, no nie wiem czy Przemek 3/4 przynosił xP Zwykle potem szliśmy po jeszcze dwa razy tyle co było na początku
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Żegnaj gitaro... ? xD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Żegnaj gitaro... ? xD
Przy takich założeniach, na pewno
Ej nie ja powiedizałem nie mam kasy XD nie wydam juz forsy przeznaczonej na
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-09-10 14:24:56)
Oj, widzę, że chcecie mnie upić...
Cfaniaczek z mjodkiem w łuszkach, bo trenował spożywanie etanoli na to spotkanie ^^
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ode mnie też jakaś buteleczka będzie. Ostatnim razem tak mnie ładnie ugoszczono, że wypadałoby
PS. A Lala będzie? Musi być!
robi się całkiem niezła zgraja, ale to całkiem milo. Ja właśnie czekam na znajomych i na nowym telefoniki podlaczylem się do jakiej lokalnej sieci:D co się zaś tyczy tych butelek, to trzeba przyznać ze Przemo dawał nam bodziec do tego żeby po te nowe procenty pójść. Na początku oczywiście niby nikt nie pije a potem się okazuje ze trzeba wyciągać 10 kieliszków:D
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ej no, nie róbcie ze mnie największego pijaka:P
Nie no, wszyscy chleją równo xD Z wyjątkiem Ichiiego oczywiście Na 2 i 3 spotkaniu już chyba się zgadywaliśmy co do półlitrówek xD Tak czy inaczej browary na pewno każdy miał
"Ej, ja jestem nie... Ja jestem letni! <slap_ręką_w_kolano>" :D
Tak mi się przypomniało i skojarzyło.
dobra, dobra. Tak czy inacze rodowita poznanianke przywitamy z pełnymi chonorami. A jak bardzo impreza się rozkreci, to się jeszcze okaże. Oczywiście od razu przypominał, ze to wszystko powtorzymy jak już wróć Hiki.
A ja obwieszczam, że Damtrix zdeklarował się "na picie z ludźmi z internetu". Będzie więc kolejna nowa twarz Lilith też się na taką liczy, zasadniczo xP