Nie jesteś zalogowany.
Bez przesady xD Coś z akcją albo jajem xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kilka propozycji:
- mogę przynieść: Mind Game, Dead Leaves, Puni Puni Poemi (o tak!), Akira, Eiken Eikenbu yori Ai wo Komete (waski się ucieszy )
- nie mam: Shin SOS Dai Tokyo Tankentai, Spriggan, Metropolis, Strait Jacket
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-09-09 16:56:17)
GG oglądałem w miarę niedawno, 3 raz chyba nie zniosę xD
MG, DL, Akirę, SJ mam.
Pewnie skończy się na losowaniu. Rozrzucimy płyty (oczywiście bez opakowań xP) i będziemy wyciągać
Po prostu weźcie coś, na miejscu zdecyduje się, co łyknie napęd.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Po angielsku będziemy oglądać? Pewnie Wan i ja potem z korektą się nie uwiniemy do tego czasu xD A jakiś crapiastych napisów też wolę nie oglądać (wiem, okropny jestem )
Jak coś to i ja się postaram wpaść ^_^ Mogę?:P
Jak coś to i ja się postaram wpaść ^_^ Mogę?:P
Ale wejściówka pięć browarów ^^
A tak na serio, to może i ja wpadnę. Tylko jak coś to na późniejszą godzinę, bo do 16 w robocie siedzę
Edit:
Znów mi się cytaty pomyliły
Ostatnio edytowany przez Arst (2008-09-09 18:30:06)
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
no prosze, grono nam sie rozrasta, bardzo przyjemnie. A co do godziny, to sie nie martw, bo pewnie nie bedziesz jedynym, ktory wpadnie nieco pozniej.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jak będziemy oglądać po angielsku, to wszystko będzie świetne i artystyczne
Ja biorę Gintame, 58 - 61 z Benizakura Arc - lb333 akurat zrobił do tych odcinków świetne napisy, więc grzech nie obejrzeć. Ew. hardki KA przytargam (1 - 25). A jeśli ktoś nie będzie wiedział o co chodzi, to.. jego wina ;p
A co do listy (nie chce mi się cytatu szukać) to raczej myślałem o uporządkowaniu kto, gdzie i o której wpadnie ;p
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mam, EN suby i rawy. Ale przy tym zaśniesz ;p
"fajne" i "fajne" to dwa różne określenia na coś "fajne" xD Tj. YKK jest fajna dla tych, co lubią Arię, Hidamari Sketch czy Sketchbook.
Tak jak sobie myśle... z mordobić to może jeszcze Ninja Scroll Movie, Kami Squad ma na bocie/trackerze pobieralnego torrenta ^^ (Kite/Kite Liberator to pewnie już każdy widział ;p)
czyli na czym stanęło ? U Quithe w piątek o 16:00 ??
Wąski, Arek to ma jakieś poprawki i nie wiem czy będzie.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
O 15.30 zbieramy się pod Saharą (obiad zjem przy okazji) xD A co potem, w sumie możemy iść najpierw do jakiegoś baru, ale mając w opcji od razu tańsze piwo i inne rzeczy, chyba nikt na to nie przystanie
Quithe, kusicielu
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-09-10 00:46:34)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Może raczej "realisto" xD
w sumie to fakt. A ja jak tak sobie dziasiaj myslalem o tym spotkaniu, to wyszlo na to, ze tym razem pierwsze procenty sa na moj koszt Wiec pelnoletnich niezdecydowanych zapraszamy.