Nie jesteś zalogowany.
Lilith coś pisała, że może mieć problem z netem? Wąski, masz jej numer, to wyślij esa albo przedzwoń
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jakby ktoś mnie zapraszał to w sobotę nie mogę - gram zapewnie próbę w godz. 15-22, no chyba, że połowie zespołu coś wypadnie...
filippiarz, zapraszamy po 22, pewnie już wylądujemy u mnie o tej godzinie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Z netem sobie poradziłam Jakby była możliwość to piątek by był najlepszy dla mnie. W Wawie będę koło 15 (potwierdzę to jeszcze, bo wszystko zależy od tego, o której się szkolenie skończy). Do odebrania spod Muzeum Techniki (wraz z dużą walizką )
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ichii to duży chłop, poradzi sobie
w takim razie ja bede w kontakcie telefonicznym z lilith, a z reszta mozemy sie umowic wstepnie o 15.30-16 w jakims konkretnym miejscu. Kebab? Przeciez nie pozwolimy kobiecie umrzec z glodu, a ze glownie beda sami faceci, to na domowy obiad niestety nie ma co liczyc.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No, zobaczymy czy tyle osób będzie wolnych o tej godzinie. Na początek mogą się zleźć wszyscy swobodni, reszta dojdzie w umówione inne miejsce o powiedzmy 18.
Ja nie będę dla was gotował Też pójdę na łatwiznę i ruszę na kebabcze xD
Wąski, jeżeli pomyślałeś o Hiki, pisząc o domowym żarciu, to się grupo przeliczyłeś (pomijając fakt, że jej nie ma)
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-08 19:54:42)
hell yes, dzień w biegu się szykuje (albo z czekaniem do 15:30 pod kebabem).
W każdym razie, pasuje mi ten piątek, 15:30 pod kebabem ^^ (zwłaszcza, że to mój dzień zmywania naczyń w domu xD )
(kto robi listę?)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a jest potrzebna? Pewnie beda osoby te co zwykle, a gdyby jednak jakas nowa dusza zapragnela sie pojawic, to pewnie juz bys sie odezwala, a starzy chyba mja do siebie telefony, wiec nie zgina. Mbell, wpadaj, wpadaj i zabierz Arka, bo ostatnim razem sie wymigal
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
jak w piątek to może i jak się pojawię, bo w sobotę niestety niemógłbym:/
tak więc, do 15:30 do piątku:)
O NIEEEEE bedzie Przemo. A jak bedzie Przemo, to i beda procenty i to wysokie. A poza tym, to ktos wymyslil co by mozna obejrzec? Z tego co pamietam, padl pomysl jakiegos azjatyckiego kina i Batman :]
sorry wąski, ale tym razem nie będzie:/ nie będę mógł pić bo w sobotę do pracy i muszę być maksymalnie trzeźwy:( wiem mi też jest z tego powodu smutno
coz zrobic, czasem inaczej sie nie da.
Przemek, tak Ci się tylko wydaje, że nie będziesz. Otworzy się pierwsza flaszka, zaczniesz polewać to i sobie nalejesz
Co do oglądania, może niech każdy przyniesie jedną rzecz, jakąś kinówkę, albo np. 3 epkowe OAV i coś się wybierze. Albo dajcie mi znać, co mam ściągnąć
Wyślę dziś maile z zawiadomieniem do Smoczka i Tchórzofretki, pocztę chyba odbierają i kto mi tam jeszcze przyjdzie an myśl ze starych (w miarę stałych?) bywalców
to czy będę się mógł napić, będzie w głównej mierze zależało od tego, o której będę musiał w sobotę wstać do pracy, jeśli trochę później niż 9 to może z kieliszek wypiję:P
Jestem. Będę.
Sahara. Piątek, 15:30.