Nie jesteś zalogowany.
DUDi przyjdzie z innym owłosieniem na mor.. twarzy/głowie, to będzie jako nowy
Nie, ale np. możemy wyciągnać (...) (przejrzeć wątek i pozaganiać ^^ tych, co pisali, że mogą i chcą, koniec końców nie dotarli - nie tylko Lala, ale chyba jakieś 3 takie osoby też są). Możemy pogonić tych, co już byli na spotkaniach u Tandemu. Np. poprzez smsy/PW... No chyba, że nas mają już dość T_T
Zresztą, a co z 12 - 14 września?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
12-14 wrzesnia? Oj cos duzo bede musial brac tych dni wolnych A w weekendy raczej sa niechetni do dawania dni wolnych. Pojawie sie na pewno, a jak sie umowie z ludzmi z pracy to pewie bede mogl wyjsc troche wczesniej z pracy i dotre nawet na czas :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
12-14 wrzesień raczej i mi pasuje. Z październikiem nie wiem jak u mnie będzie, bo zaczyna mi się szkoła - pierwszy rok - więc nie wiem jak, co i dlaczego (czyli kiedy mogę przyjść na kacu)
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
No ja jestem kobietą i przybędę. Gorzej, że mam do was ciut daleko także szkolenie i przejazdy na koszt szefa są dobrą okazją do tego Co do miejsca spotkania to jest mi wszystko jedno gdzie siądziemy i spędzimy noc byle mnie ktoś odebrał spod punktu charakterystycznego, do którego łatwo trafię
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Hehe, Ichi... wakacyjne szaleństwo hormonów xD Może nawet wylądujecie u połowy tandemu, ale żadne orgie nie wchodzą w grę /chociaż mnie nie będzie:P/
Nie balujemy bez ciebie HIKI! ^^
Ot, a kto 3 tygodnie temu wspominał coś o balowaniu u Tandemu, ale bez Tandemu? xD
Chyba dziś za dużo wyrazów prze.. przeczytałeś ^^
12 już za 10 dni, może już coś zaczniemy ustalać, tj. kto/gdzie/kiedy - im szybciej na jakieś miejsce/datę się zdecydujemy, to więcej osób zainteresowanych będzie miało szansę to zobaczyć.
O! Coś się pojawiło, tzn. ktoś ruszył temat.
Nie wiem, co będę w te dni robić, ale jeśli Bóg pozwoli, a głupota nie zwycięży, to się pojawię, choćby na chwilę:] Mogę, nee?
Jak coś, to lista ze sqadem, miejsce docelowe i lecim na Szczecin.
Anime makes you stupid
Jako, że czas się zbliża to może takie krótkie info:
w Warszawie jestem już w tę niedzielę, jakoś pomiędzy 13-15 na Centralnym. Na szkolenie muszę się zgłosić na 18 pod Pałacem Kultury.
Weekend 12-14 mam wolny od piątku 17 do niedzieli zależnie od pociągu
Jako, że nie wiem czy będzie tam net (w razie co lapka biorę) to najlepiej kontaktować się ze mną na komórkę. Wąski zna numer więc jak co niech mi pisze
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
waski sprawdzil, ze telefon do lilith posiada [oczywiscie jesli go nie zmienila, o czym sie upewnie na pw]. Co do spotkania, to bede na 100%, tylko musimy sie zdecydowac, co chcemy robic i o jakiej godzinie. Jakis film? Piwo? spacer? bo chyba nie bedziemy sie bawili w zwiedzanie warszawy, co lilith? Oczywiscie sie dopasujemy
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jak poprzednio byłam zwiedzałam Warszawę Więc tym razem można poszaleć ^^ Numeru nie zmieniłam już od ponad 7 lat
Jakby wam zabrakło zabytków do "zwiedzania", to możecie skoczyć do wietnamskiego mrówkowca;) Aż żal mi jechać na Ukrainę, skoro spotkanie się szykuje i to z modem w dodatku Namówcie Q, bo sam będzie siedział biedaczek i nie daj boże się nudził
Namówimy, namówimy. Tylko czy go poznasz po powrocie?
Szkoda, że Cię nie będzie, hiki, ale odrobimy to w październiku. Wtedy już się nie wykręcisz, choćbyś nawet za Ural miała jechać.
pojedziemy za toba
Uchhhh... ciepło mi się zrobiło pod sercem Super, Wąski, to może tak pojedźmy koleją transsyberyjską, a potem do Japonii?