#381 2008-03-27 21:25:28

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

Zapowiada się jutro miły wieczór XD Super że spotka sie stara gromadka ANSI XD a i dobrze ze świeża krew dojdzie ^^ Do jutra wszystkim XD

metallica0005.jpg

#382 2008-03-27 23:23:26

Przemek3
Użytkownik

ja jak ostatnio byłem w kinotece to płaciłem jakieś 14 zł, to było z rok temu. Mam nadzieję, że dużo się od tego czasu nie zmieniło:)

#383 2008-03-27 23:40:39

Enquax
Użytkownik

Z kumplem sie zastanawiamy czy tez nie przyjechać ;D Są jeszcze miejsca? [ps. kupimy we wlasnym zakresie byle miejsca byly ;] ]

#384 2008-03-28 00:44:49

Quithe
Użytkownik

Właśnie sprawdziłem miejsca zarezerwowane, są tylko z naszej rezerwacji, więc problemu być nie powinno.

~Przemek3, żebyś się nie przejechał jezor Weź minimum 18 zyla smile_big

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#385 2008-03-28 15:42:01

Enquax
Użytkownik

Ok ;] Nas 2ch jeszcze będzie ;] Ktos wie o ktorej dokladnie to sie konczy i ile kosztuje zwykly bilet poza grupą? smile

#386 2008-03-28 15:50:43

Arst
Użytkownik

Enquax napisał:

Ok ;] Nas 2ch jeszcze będzie ;] Ktos wie o ktorej dokladnie to sie konczy i ile kosztuje zwykly bilet poza grupą? smile

Gdybyś dobrze przeczytał wątek, wiedziałbyś, że nikt dokładnie nie wie, ale pewnie do 20 zyli. jezor2
PS
To ja z nim jadę okej

Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.

#387 2008-03-28 16:17:15

Enquax
Użytkownik

Tylko osoba ktora pisala post pisala ze nie wie xD

#388 2008-03-28 18:54:13

qwig
Użytkownik

Nie gadać, tylko jechać. Bo w końcu ostatni stawia :>

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#389 2008-03-28 23:10:55

Maku
Użytkownik

Nikt nic nie pisze? To ja zacznę jezor Film ogólnie dobry,jedyne do czego mogę osobiście się przyczepić to projekty postaci. Wyglądały strasznie sztucznie, te nieruszające się włosy na zbliżeniach i cieniowanie, brrr. Dalszy plan był wykonany świetnie. Najlepsza scena według mnie, to końcowy "pościg". XD  Jako że nie mogę sziszować z wami to posyłam wam mojego bucha ===O

Ostatnio edytowany przez Maku (2008-03-28 23:12:10)

#390 2008-03-29 00:08:03

Arst
Użytkownik

To teraz może ja szpan
~Fabuła ciekawie się zaczynała, jednak za bardzo ją spłycili. Czasem jednak lepiej dodać kilka wątków pobocznych, których nie trzeba kończyć, co dodaje filmie tajemniczości, a tutaj dostaliśmy typową amerykańską produkcję zrobioną przez Japończyków... czyli "zabili go i uciekł" fuj
~Co do szaty graficznej to trzeba przyznać, że gra świateł i cieni po prostu bomba, nawet jakiś głupi gadżet na targu odbija światło i w ogóle ekstra...
To samo tyczy się pejzaży, po prostu dech zapierają, gdy się patrzy na miasto jak na obraz jakiegoś mistrza pędzla...[okej]
Jednak jeśli chodzi o resztę, to chyba już im czasu nie starczyło i musieli się śpieszyć, bo niektóre moment po prostu były zrobione na odwal się...[ostrzezenie]
~Na koniec muzyka, która jest po prostu cudna. Kawałki oddają klimat i czasem zamiast oglądać, zamykasz oczy i upajasz uszy dźwiękami... po prostu miodzio.[yahoo]
Jednak i tu nie obyło się bez wpadki. Przejścia między utworami są często zbyt nagłe i nieprzemyślane.
Ogólna ocena 5/10 - czyli da się oglądać, ale jest jakiś niedosyt bzdura

#391 2008-03-29 00:39:26

waski_jestem
Użytkownik

po pierwsze strona teczniczna: kino BEZNADZIEJNE, kopia bynajmniej nie byla najlepsza, dzwiek TRAGICZNY
dwa: fabula calkiem ciekawa
trzy: projekty postaci rzeczywiscie takie sobie
cztery: zakonczenie wieczoru, tak jak zwykle calkiem przyjemne smile_big [siedzimy, gadamy, chociaz wiecej to... oczywiscie u hikikomori i Quithe]

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#392 2008-03-29 00:47:29

DUDi
Użytkownik

O filmie może nie będę się wypowiadał, jako że nie bardzo jestem w stanie...

Jak już Wąski wspomniał, siedzimy u naszych wspaniałych Gospodarzy i impreza rozkręca się w najlepsze. Atmosfera wyśmienita!
Planujemy wkrótce obejrzeć jeden z "mocniejszych" projektów Quithe i hikikomori. smile

Ja DUDi. Miliard.

#393 2008-03-29 00:56:03

koni
Użytkownik

A teraz koni, jeden z bardziej wstawionych :]
Kino było... bardzo amerykańskie, mimo, że stworzone w kraju Kwitnącej Wiśni.

Tak jak wspomniał DUDi i Pan Wąski (opijamy po raz który jego magisterkę) bawimy u Gospodarzy i zmiękczamy się (cokolwiek to znaczy) :]

Anime makes you stupid

#394 2008-03-29 01:07:56

Quithe
Użytkownik

Moja kolej smile_big

tradycji stało się zadość (chociaż to dopiero drugie chlanie warszawskiego ANSI oczkod), a więc każdy kto tu ma konto coś pisze.
Najpierw był Vexille, film średni. Na szczęście mieliśmy wejście grupowe, czyli tańsze wejście, a więc tańsze bilety smile_big Potem był kebab, a teraz siedzimy u nas. Leje się druga flaszka, po piwie też poszło już. Brakuje nam Smoczka i jego pijackich wybryków, oraz Pierwszej Fryzjerki ANSI - Lali_17 xD Zaraz przejdziemy do oglądania pierwszego epa Crimson Climax, który zapowiadaliśmy na poprzednim mitingu xD

Ktoś jeszcze był w kinie, ale wymiękli i nie doszli. Cóż, abstynenci widać jezor Teraz wzmacniamy drogę ciągu dalszego życia Ichigo_Bleach (jego obecne pseudo to Ichii The Killer oczkod) Raczej filmu nie będzie, chociaż już myli 23.00 z północą xD  Wyrobi sie przez następne spotkania oczkod

Następne spotkanie się pewnie odbędzie, więc zapraszamy. Osobiście z chęcią spotkam się DARK_SANEM oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#395 2008-03-29 01:22:24

Hiroyuki
Użytkownik

Ech... film średniawy... i niestety wygląda na to, iż ominęła mnie najlepsza część wieczoru jezor (musiałem się zmyć nieco wcześniej, bo w przeciwnym razie uciekłby mi ostatni autobus do domu) Nic to, odbije sobie następnym razem! ^^
Pozdro dla suuuperrrrr gospodarzy (ze świecą takich szukać smile ).

Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ub-3.gif

#396 2008-03-29 01:22:50

hikikomori
Użytkownik

No dobra, przejdźmy do konkretów: dawno się tak nie wynudziłam na japońskim filmie... Jeśli trzeba czekać przez pół minety;), aż główna bohaterka mrugnie... Graficy zarobili na swoją kasę. To pewne. Śnieg pierwsza klasa (no dobra, dodam, że woda też jest przyjemna, tak Wąski mówi, a zwłaszcza, gdy ta laska wychodzi z wody [nie mylić z "Dr No"]). Itp. Akcja może być... Wolałabym, żeby zrobili z tego 12 odcinkową serię, w tradycyjny sposób, czyli "rysunkowa" animacja. Przydałoby się rozwinięcie charakterów, jakieś dodatkowe wątki i inne detale ożywiające. Muszę przyznać, że Tokio-slumsy, to najlepszy motyw całego filmu. Także postacie drugoplanowe są ok, pewnie dlatego, że nie poświęcono im tyle uwagi, co przodującej parce bohaterów. Typy japońskie są super narysowane, jak na mój gust, oczywiście. No nie lubię 3D i tym podobnych udoskonaleń. Anime to anime;] I kropka. Co było potem, to sami zobaczycie, bo pewnie będzie tradycyjna relacja...

Pozdrawiamy Lalę_17, oczywiście;]

#397 2008-03-29 01:22:54

Enquax
Użytkownik

Sugerujesz że ktoś wymiekł? ;> Musieliśmy wracać :p Film byl spoko, pomysl na odizolowana japonię ok, powody izolacji - juz słabiej. Animacja postaci spoko, zwłaszcza że ludzie na targu "chodzili" a nie jak to zwykle bywa, przewijali sie naklejeni bez ruchu na planszy... smile Muzyka bombowa, jeszcze dzis sie biorę za szukanie soundracka smile jak sie podobały metalowe robaczki? smile_big

#398 2008-03-29 01:29:13

hikikomori
Użytkownik

To właśnie sugerujemy:} Potraktowalismy to jako naturalną selekcję: kto dojdzie, ten pije:D

#399 2008-03-29 01:29:23

Arst
Użytkownik

Quithe napisał:

Moja kolej smile_big
Ktoś jeszcze był w kinie, ale wymiękli i nie doszli. Cóż, abstynenci widać jezor Teraz wzmacniamy drogę ciągu dalszego życia Ichigo_Bleach (jego obecne pseudo to Ichii The Killer oczkod) Raczej filmu nie będzie, chociaż już myli 23.00 z północą xD  Wyrobi sie przez następne spotkania oczkod

Bez takich proszę, bo to już chwyt poniżej pasa. placze
A zmyłem się wcześniej, ponieważ Enquax musiał się zbierać, a samemu mi się na moją wieś (Tarchomin) wracać nie chciało... ej

#400 2008-03-29 01:36:14

hikikomori
Użytkownik

hehe XD nie bede dużo mówił o filmie ponieważ zgadzam sie z powyższymi opiniami XD Fabuła ciekawa lecz za krótka do zrealizowania wiec za duzo przeciągania, ciekawa muzyka i dobra. Teraz siedzimy i... rozmawiamy XD DUDI został przeze mnie przemianowany na Serj'a Tankiana XD i ogólnie jest świetnie. Pokłony dla Gospodarzy (ZNOWU!!) swietna atmosfera XD pozdro

Oczywiście co, nie wylogowałem się pisałem jako HIKI a tak naprawde to Pisałem ja ICHIGO_BLEACH XDD

Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-03-29 01:37:24)

Stopka forum

© Animesub.info 2024