Nie jesteś zalogowany.
Jak dla mnie, to tylko 19:20 pasuje.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Bawcie się dobrze, ja poza Wawą będę siedział.
Mi pasują wszystkie trzy godziny.
W piątek raczej tylko 19:20, ale jeśli zapadanie decyzja, że zbiórka jest wczesniej, to spróbuje się dopasować ;]
Anime makes you stupid
Ja będę na 100%. Mi pasuje 19:20.
Mhm... skoro mamy już ustalone kino, to gdzie dokładnie spotkamy się? (nie miałem przyjemności oglądać coś w kinotece, nie wiem nawet jak wygląda ;p)
Ah, taka informacja: do listy dodaje informacje o godzinach jaki kto ma wolne...
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-03-26 21:43:13)
Ech... Nieważne już.
Piątek o 19:20 jest w porządku. Nawet wcześniej możemy się gdzieś spotkać.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-03-26 22:32:51)
Mhm... skoro mamy już ustalone kino, to gdzie dokładnie spotkamy się? (nie miałem przyjemności oglądać coś w kinotece, nie wiem nawet jak wygląda ;p)
Hmm kinoteka jest w pałacu kultury, nee? Jaki jest tam najbardziej charakterystyczny punkt?
A po seansie na kulig
Ostatnio edytowany przez Maku (2008-03-26 22:33:48)
qwig napisał:Mhm... skoro mamy już ustalone kino, to gdzie dokładnie spotkamy się? (nie miałem przyjemności oglądać coś w kinotece, nie wiem nawet jak wygląda ;p)
Hmm kinoteka jest w pałacu kultury, nee? Jaki jest tam najbardziej charakterystyczny punkt?
Dla mnie zawsze to pałac sam w sobie był charakterystycznym punktem :>
A po seansie na kulig
Chyba w błocie.
Myślę, że najlepiej przyjąć seans o 19.20. Jak na razie każdemu ta godzina pasuje.
Miejsce spotkania. Najlepiej przed samą Kinoteką, jako że jest w Pałacu Kultury, każdy powinien trafić bez problemu (a przynajmniej większego ). Zbiórkę zarządziłbym na 18.45, zanim wszyscy się zbiorą minie i tak będzie później (co nie oznacza, że spaźnianie się jest mile widziane ).
Jeżeli do północy nie zgłosicie obiekcji co do godziny, to zrobię rezerwację 15 biletów.
DUDi, współczuję braku sanek xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
DUDi, współczuję braku sanek xP
Chlip... Trzeba być twardym, ale jak pomyślę, co zgraja wariatów z sankami mogłaby teraz zdziałać na Polu Mokotowskim, to zaczynam żałować, że sam ich nie przywiozłem...
Nic to! Jutro się odkuję i ulepię bałwana , a tego, który miał sanki i nie chciał z nimi przyjechać, wrzucimy do fontanny (co prawda pustej, ale liczy się sam fakt)!
Kurde, ~filippiarz, nie dasz rady się wyrwać? Będę musiała sama z dziećmi siedzieć?
Szkoda, ze dopiero teraz kminicie spotkania, gdy czas bycia pół Warszawianką mi się skończył :/
Wszystko ok. Stawimy się o czasie (18.45):).
kto się spóźni, kupuje 0,5L:)
ps. tylko nie spóźniać się specjalnie:P
Dobra, zarezerwowałem 15 biletów na pokaz o 19.20. Mają się wszyscy stawić, żebym potem oczami nie musiał świecić
Proponuję drobną zmianę organizacyjną. Bilety "powinno się" odebrać do pół godziny przed seansem i mam wziąć je wszystkie od razu. Tak więc zbiórkę proponuję o 18.30, a do 18.45 żeby wszyscy byli, abym mógł wziąć bilety na raz. Jest prawdopodobieństwo, że będzie to wejście grupowe, a więc bilety tańsze, jednak szczegółów dowiem się na miejscu jutro. Jednak na wszelki przygotujcie tyle kasy, żeby wam starczyło (ceny biletów są na stronie Kinoteki, wiem tylko że 20 zł. kosztuje normalny).
No to do zobaczenia jutro przed Kinoteką Potem szisza i dyskusja o filmie u nas, jeżeli komuś nie będzie się śpieszyło na chatę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dzieci 13 zł XD
Studenci 16
~hikikomori pisać seniorów?
Ostatnio edytowany przez Maku (2008-03-27 19:24:27)
kto się spóźni, kupuje 0,5L:)
ps. tylko nie spóźniać się specjalnie:P
- 0,5 piwa? :]
To do zobaczenia jutro.;)
Anime makes you stupid
Ta, emerycki poproszę:P Ale chyba w łykendy takich nie dają. Pod "normalnych" też nie podpadam:P
Tak mi się przypomniało:
-Bilet poproszę.
-Normalny?
-Nie! Pojebany!:P