Nie jesteś zalogowany.
Może niezbyt na temat ewentualnego spotkania ale zobaczcie to UCH Czy to sie wam nie kojarzy z czymś (tym co byli na 1 spotkaniu)
Nie, stary, takie połączenie klipu NINu i "korna" to profanacja dla dla Trenta. Jestem zbyt wielkim fanem żeby się z Tobą zgodzić na to. W tej chwili jestem zbyt najebany, żeby przypomnieć sobie tytuł klipu, ale dalej twierdzę to samo. Kurwa, nie zgadzam się i już!!!
edit
właśnie przypomniałem sobie, że to z klipu Closer. Aaarghhh, nie róbcie takich rzeczy, bo się rozeźlę Idę spać
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-02-04 01:26:03)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak sobie siedzę i myślę że nastały właśnie ferie dla Warszawy, czemu by nie urządzić jakiegoś spotkania np w drugim tygodniu ferii?
Tak sobie siedzę i myślę że nastały właśnie ferie dla Warszawy, czemu by nie urządzić jakiegoś spotkania np w drugim tygodniu ferii?
Jestem za ^^ Mogę choćby i już.
EDIT:
Choć w sumie patrząc po wieku uczestników poprzedniego spotkania to raczej dwie czy trzy osoby zyskały jakiś wolny czas przez te ferie :<
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-02-10 15:22:20)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Czemu? Zapewne dlatego... ze sa ferie
Ja od razu mówię, że odpadam - w poniedziałek lub wtorek kończy mi się sesja i chcę jak najszybciej wrócić do domu (odpocząć), a potem może gdzieś pojechać.
Po 20. lutego znowu będę wolny, bo zacznie się semestr letni .
ja jestem bardziej za tym by spotkać się po 18, w pierwszym tygodniu chce ogarnąć prezentacje maturalną z polaka i nadrobić trochę zaległości z nauki czyli nie widzę problemu by to zorganizować po 20
Odświeżam temat, bo zbliża się premiera Vexille, 21 marca już niedługo Jako że było sporo chętnych na wspólny wypad, możemy zacząć dogadywać termin.
Ja od razu zaznaczam, że odpada weekend premierowy, ponieważ Tandem HQ wyjeżdża na święta. Nam pasuje wyjście w tygodniu między 26 a 28. A potem od 30 dalej już nie ma problemu. 29 odpada, bo idziemy na koncert Down (może ktoś jest chętny?;))
Jeżeli wcześniej będę miał pewną liczbę osób (od 10 wzwyż) postaram się załatwić grupowe bilety (jakoś dwa zeta taniej) w kinie Femina. W przypadku tumiwisizmu obniżki, wybór kina jest dowolny xP Kinoteka oraz Multikino w Złotych Tarasach zostają wtedy najlepszym punktem dojazdowym.
Po seansie możemy wpaść znowu do nas pogadać o filmie i zapalić sziszę
DUDi, przeżyjesz chyba połączenie tego z flachą za przysługę?
P.S. Moderatorzy, może przykleilibyście znowu temat do czasu finalizacji spotkania? Z góry dzięki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Nie wiem czy w tym terminie nie mam już czegoś zaplanowanego o czym nie wiem, ale wstępnie jestem zainteresowany.
Ps.
A ten koncert to System of Down? jeżeli tak to gdzie i po ile bilety?
Nie wiem czy w tym terminie nie mam już czegoś zaplanowanego o czym nie wiem, ale wstępnie jestem zainteresowany.
Ps.
A ten koncert to System of Down? jeżeli tak to gdzie i po ile bilety?
Hehe po pierwsze System of a Down rozpadł się, tak przynajmniej niedawno czytałem
a po drugie chodzi o koncert zespołu... "Down" XD
Mi terminy podane przez Quithe pasują, w sumie mi tam zawsze pasuje. Nie moge przegapić kolejnego spotkania Warszawskiej ANSI XD zwłaszcza ze chciałem iść na Vexille
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-03-09 15:45:39)
z tego co podał Quithe, to pasuje 28, bo 27 mam szkołę(żeby kazać jednego dnia w tyg do szkoły iść, ech) i tak zajęcie, gdzie nie za bardzo mogę se wolne zrobić, chyba, że załatwicie mi zwolnienie to mam cały tydzień po świętach wolny:)
Heh czy sie rozpadł czy nie to nie wiem ale ostatnio jak biegam to pod to, tak więc na koncert mógł bym iść
Jak by był...
To koncert Serja Tankiana, a nie Systemu, więc najprawdopodobniej nie uświadczysz na nim ich kawałków. Jednak solowa płyta Serja jest bardzo podobna muzycznie. Nad tym też się zastanawiamy, ale Down jest pewny. Bilety na Down 120 zł, na Serja 130 zł.
Zobaczymy ile ludzi się jeszcze wypowie z terminami, wstępnie piątek 28 by pasował, jak widzę.
Patrzę w mój wszechpotężny kalendarz i cóż widzę? 20/21.03 wyjazd do domu, powrót do Warszawy około 25.03 - od tego momentu jestem wolny . Jeśli zaś chodzi o dni tygodnia, to pasuje mi wszystko poza poniedziałkiem i czwartkiem, chociaż środa też niezbyt chętnie widziana. Proponuję jednak jakiś piątek lub sobotę ze względu na wolny "dzień następny" - czyli np. 28.03 lub 4/5.04.
Po seansie możemy wpaść znowu do nas pogadać o filmie i zapalić sziszę
DUDi, przeżyjesz chyba połączenie tego z flachą za przysługę?
Ba! Na tydzień przed spotkaniem naszprycuję się gripexami i innymi środkami chorobobójczymi, żeby tym razem móc napić się jak normalny człowiek.
No dobra to przyjmijmy że piątek 28, chyba nic nie będę tego dnia miał. Tak na marginesie to o czym ten film?
Co do Vexille to o której miałby być seans?
Co do sheeshy to jakie tytonie? XD
W sumie to 28 pasuje mi ^^ byleby nie o jakieś ósmej rano...
Co do sheeshy to jakie tytonie? XD
No, google już nie działa ?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
W sumie to 28 pasuje mi ^^ byleby nie o jakieś ósmej rano...
Maku napisał:Co do sheeshy to jakie tytonie? XD
No, google już nie działa ?
Może nie sprecyzowałem, jakie smaki będą bo w razie czego mogę coś przynieść.
Maku ja tez jestem z Ursusa:P ale Kwiecien jest dobry na ten wypad?moze pojade ale malo mozliwe....