Nie jesteś zalogowany.
Ja z funflem na bank bydymy . I takie małe zapytanko: trzeba coś ze sobą brać, czy będzie wszystko na miejscu do kupienia (mam na myśli m.in. prowiant).
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2012-05-25 10:37:18)
Ja też sobie odpuszczę ten zjazd. mam trochę zaległości w firmie które sobie nadrobie.
Widzę, że mało chętnych, tak więc też pasuje i czekam na następny.
Ja niestety nie mogę.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nie ma czego żałować, komu by się chciało łazić na ogniska z gimbusiarnią.
Możeby zrobić jakiś zjazd w najbliższym czasie?
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Ja w sumie jestem za
Tylko tak bardzie cywilizowanie, mam na myśli cywilizowanie w cywilizacji, a nie kajś po lasach.
100% za.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Popieram.
Jestem za najlepiej gdzieś w połowie Października
Tylko tak bardzie cywilizowanie, mam na myśli cywilizowanie w cywilizacji, a nie kajś po lasach.
100% za.
O tej porze roku to tylko wypad do jakiejś knajpy/pubu Można też kiedyś pomyśleć o wspólnej zabawie w LaserHouse na Kamiennej
Aż se musiałem wygooglować . Czemu nie, nigdy w coś takiego nie grałem. Ale z tego, co się orientuję, to jeszcze działają "zwykli paintballowcy" w Rybniku i chyba nie mają za bardzo wygórowanych cen, to może na tamto. A w sumie nie ma co kombinować. Zobaczymy, co Spamerka ma w zanadrzu .
dareios nie przejmuj się od kilku siniaków nie umrzesz xD
Zastanawiam się, czym ten koleś dostał, ale wygląda mi to na brenekę , no chyba że ma jakiś rzadki talent...
A czym mógł dostać pewnie ktoś mu z bliska walnął długą serie.
A breneka odpada jeśli chodzi o broń palną.
I popieram Jasmine z miłą chęcią bym się wybrał do LaserHouse w Sosnowcu lub Katowicach.
Mi tam rybka ale popieram wypad do LaserHouse. Kiedyś chciałem przekonać do tego znajomych z Krk ale się nie udało
A może spotkanie w Bojkowie? Teraz i ja bym się na to pisał, bo pracuje tam na kopalni.
@samael16 no, z breneką troszkę przesadziłem, tak czy siak siniaki pasują do pocisków z gumy.
A może spotkanie w Bojkowie? Teraz i ja bym się na to pisał, bo pracuje tam na kopalni.
Ho, ho. Widzę potwierdzasz stereotyp, że na Śląsk to na arbajt do kopalni .
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-09-22 21:24:44)
JA chętnie bym zobaczył co LaserHouse oferuje a potem skoczył jeszcze na piwko:)