Nie jesteś zalogowany.
O, to już pojutrze, zapłon mam...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Dobra... okazało się, że przy wejściu na ten "Rekord" tzeba płacić więc niech mi ktoś powie czy wraca po spotkaniu do Gliwic bo samemu tak wracać po nocy pociągiem to mi się nie chce.
- kontakt ze mną, który jakbyście przejrzeli temat już tu jest pare razy
EDIT : Skoro nr już nie potrzebny to go zdjełam xD
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2012-01-08 16:39:42)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
[edit] - nieważne... nie doczytałem, że to 7dmego, a nie 6tego
Ostatnio edytowany przez Barti (2012-01-06 03:48:53)
Propozycja miejscówki na jutro - w samym centrum i w miarę ok, z tego co pamiętam
http://www.bob.katowice.pl/
A, wiem gdzie to. Obok fajnego sklepu z butami na Mickiewicza, ta? xD
Albo, zaraz, chyba nie to. Z tego co widzę to to jest na Chopina...
Anyway, 17 pod Silesią - dokładnie pod choinką .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Właściwie dochodzi się tam idąc Mickiewicza z centrum To na prawo od przejścia dla pieszych na Stawową, patrząc od strony Empiku
Edit.
Chyba że ktoś zna coś fajnego w samej Silesii. Ja tam dawno nie byłam, więc się nie orientuję, gdzie warto by pójść.
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2012-01-07 13:10:27)
bearresturant jest w silesi, ale nie wiem jak cenowo tam stoi I tak miejsce zborne niech zostanie
Edit:
Jak mnie poznacie?
Ubrana na czarno zmora
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2012-01-07 16:47:36)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
No, czyli mówiliśmy o tym samym. Nie wiedziałem, że to nie na Mickiewicza.
W Silesii jest mnóóstwo różnych miejsc. Nie mam pojęcia co zaproponować, słyszałem, że w nowym skrzydle otworzyli nawet amerykański saloon, gdzie serwują różne rodzaje wypieczonego steku .
[Edit]
Zapewne pierwszy w domu
No było ten tego, całkiem przyzwoicie. To kiedy powtórka?
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-01-08 01:03:43)
Zjazdy robimy żadko żeby się nam przypadkiem nie znudziły xD
Zresztą teraz raczej nikt nie będzie miał czasu.
Ja mam szkołe, a reszta studia czy pracę
No, no. Tak tylko napisałem
Sam mam szkołę.
Muszę przyznać, że całkiem miło było na tym spotkaniu, więc może się jeszcze kiedyś wybiorę
Co Wy na to by zrobić jakiś zjazd niebawem?
Standardowo napiszcie jak kto ma czas i się najwyżej ustali jakąś datę : P
Jeśli idzie o weekendy, to mam (wliczając ten) co drugi wolny.
Edit.
zostaje tylko weekend po majówce.
Mnie i koledze ten weekend również odpowiada (mam na myśli sobotę ).
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2012-05-02 09:26:07)
Jak mi nic nie wypadnie, to całą majówkę jestem available.
Będzie termin to się wypowiem. Najbliższe dwa tygodnie będą dla mnie najbardziej odpowiednie.
Co powiecie na 12 maja? Będzie to sobota. Miejsce spotkania jest mi obojętne : D
Dzisiaj dowiedziałem się, że od 11 do 13 jest http://www.gameday.com.pl/ w Sosnowcu tak więc w ten sposób zostaje tylko weekend po majówce.
Mi nawet pasuje ten weekend
To jak, dwunasty aktualne?