Nie jesteś zalogowany.
Ja proponuje zacząc o 17 zbiórka pod empikiem w katowicach bo chyba większośc z was tam będzie wysiadać.
Ja wysiadam na Andrzeja bądź na Placu Wolności xD. Ale miejsce spoko, pod "wejściem do Empika" bo tam są trzy wejścia (Albert, Selgross czy coś jeszcze...)
Jak się poznamy? Ja mogę być punktem zbornym - 195 cm wzrostu, szatyn, bandana, glany - to ja
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Pod bilbordem przy głównym wejściu do Silesi City Center, tak standardowo : )
Prawdopodobnie Zgrzytu będzie : )
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
I git, chyba każdy wie gdzie to.
Na rynku wsiąść w szóstkę (banę/tramwaj) bądź na Chorzowskiej w byle co (byle jaki tramwaj):)
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2011-12-31 19:42:20)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Każdy trafi. Dobra podliczamy kto się pojawi.
Pode mną się zadlekarujcie.
Czas: 17.00 7 stycznia
Miejsce: Bilbord przed głównym wejściem do Silesi City Center
Miasto: Katowice
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Jo beda
[Edit]
Z kumplem, który tu nie ma konta.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-01-01 00:26:41)
Jak dożyję, to też się zjawię
Teoretycznie wpadnę z kumplem
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2012-01-02 14:51:11)
chętnie bym was wkońcu poznał.. ; D bo już się od yyyyyy 3ech lat zbieram..
Ostatnio edytowany przez Tion (2012-01-01 19:10:33)
Ja oczywiście też, z bratem : )
Tutla będzie, Zgrzytu mówił, że też będzie.
Czkeamy jeszcze aż Diablos i Robson się zadeklarują : )
Ja tez sie zjawie
Tak sobie czytam i czytam... Czemu chcecie się spotykać pod Silesią, skoro macie iść do knajpy w centrum? Toż to nadkładanie drogi i utrudnianie tym, którzy nie znają za dobrze miasta No i pewnie niektórzy specjalnie będą musieli kupować bilet, żeby z centrum zajechać pod SCC. Ale to taka moja luźna uwaga
Jasmine a wpadniesz? Po za tym podejrzewam że pójdziemy gdzieś indziej Będę
Każdy trafi. Dobra podliczamy kto się pojawi.
Pode mną się zadlekarujcie.
Czas: 17.00 7 stycznia
Miejsce: Bilbord przed głównym wejściem do Silesi City Center
Miasto: Katowice
Ja się wypisuje.
Dzień wcześniej w Gliwicach będzie bicie rekordu w stawianiu piwa, więc zakładam, że 7-dmego nie będę wstanie dojechać.
Nie wiadomo gdzie pójdziemy, a pod silesie łatwiej dotrzeć.
Barti szkoda, ale zobaczymy może nie będziesz miec tak strasznego kaca : )
Ja może też się zjawię w końcu Chyba że na TIM WOŚP będą mieli ciekawe atrakcje
Cóż to nie było miłe... ;/
Przydałoby się w końcu Cię poznać.
Tyle razy pisałaś, a jeszcze Cię nie widziałam
ej no coś ważniejszego na spotkania anime-maniakow? Nie ma takiej opcji wpadasz do nas i już będzie fajnie
TIM WOŚP to też spotkanie anime-maniaków, tyle że w towarzystwie różnych atrakcji i ze szczytnym celem No ale zobaczy się
Tak więc: Diablos, Robson, Tion, Takto, Vegata z kumplem, Tutla, Zgrzyt, LagoonCompany, Ja i możliwe że Taiczo...
Czyli 11 osób, nie jest źle. Chyba że Jasmine olej WOŚP coś tam i się pojawi to 12 : D
Byłam przed wczoraj przed Sylesią i nie ma bilboirdu już O.o. Ale jest ładna choinka przed Sylesią koło przystanku, więc spotkamy się tam : D
noo gdzieś tam przy wejściu zawsze można podać komuś nr tele i będzie miało się tą większą pewność by trafić