Nie jesteś zalogowany.
No, jeśli nie macie nic przeciwko to i ja bym się ogarnął
Jedna malusieńka uwaga
7 styczeń
7 stycznia.
Wiem, że zostanę za to potępiony, ale po prostu kuło mnie to w oczy.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Jeżeli całkowicie obca osoba też będzie mogła się zjawić, to ja również się piszę
Co masz na myśli mówiąc obca?
Ja również nie jestem z nimi specjalnie zaprzyjaźniony, jeśli chodzi o to. To mój pierwszy ANSIowy zlot
Chyba że jesteś spoza Śląska i na tym polega twoje wyalienowanie Ale myślę, że nikomu to nie będzie przeszkadzało. O ile mam prawo w ogóle się na ten temat wypowiadać, w końcu świeżak ze mnie.
[Edit]
Teraz zauważyłem, że jesteś z Bytomia. Never mind...
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2011-12-27 17:07:13)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Możecie być nawet z zagranicy ;P
Wszyscy są miło widziani ;P
Błąd w pisowni poprawię zaraz ...
I tak mnie zastanawia co z główną ekipą. Ciekawe czy jeszcze żyją
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Co będziemy na tym spotkaniu robić? Czy mogę wziąć kumpla, który nie jest suberem, a interesi się Nipponem
Podpisuję się pod pytaniem "vegeta391" (lepiej się zapytać niż zebrać potem baty).
Prosimy o odpowiedź "prosto z mostu" (vegeta391, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że ciebie również wciągnąłem w ten akapit ).
Podejrzewam że będziemy pić i gadać ale poczekajcie na odpowiedź ekspertów Nie jest wcale aż tak źle (sam bylem 1 raz )
PS Wiadomo już gdzie to będzie? Jak byłem w Kultowej(?) to całkiem spoko tam było + znajdzie się miejsce do tańców dla odważnych
Takto ^_^ - Nie, nie mam nic przeciwko.
Diablos Aha, co to "Kultowa" - knajpka?
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2011-12-28 01:10:13)
Tak, ja tam byłem ze znajomymi w sumie tylko raz ale fajnie było klimaty to taki rok bodajże ale zobaczymy co Spamerka wymyśli
Tak mi się wydaje że "Kultowa" się nazywało
Ostatnio edytowany przez Diablos (2011-12-28 02:35:04)
Jak Spamerka napisała możecie być zza granicy, możecie być roznych wyznań, a nawet możecie byc fanami Justina biebiera
My nikogo nie dyskryminujemy( przynajmniej staramy się
A co do miejsca to mi się wydajje że może być ta Kultowa. Jak się nie spodoba to zmienimy
To zapodajcie jakieś namiary?
Adres, na co zwracać uwagę itp.
A nikt z was nie wie gdzie jest kultowa? Oj ja sam nie pamiętam więc w tym jest problem wiem że fajnie tam było Ale to spamerka wszystko zorganizuje prawda?
Dobra, nie spamujmy już tu bo to ździebko bezowocne (wiem, ja zacząłem). Poczekajmy na konkrety od spamerki.
I tak nie gadamy o anime więc się nie martwcie
BTW, ja bym fana Justina Bibera nie zdzierżyła więc wybaczcie xD
Pytanie gdzie Wam bardziej pasuje, Kato, czy Gliwice.
Jeśli w Kato to poznacie KKnD
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Katowice oczywiście
Jestem z Dąbrowy ,więc tez bym wolał Katowice tylko napiszcie gdzie ten zlot i o mniej więcej ,której???
Ostatnio edytowany przez Taiczo (2011-12-30 22:50:02)
Mnie to jest obojętne (choć nie ukrywam, że do Katowic mam bliżej)
Katowice
vegeta391, idziesz na łatwiznę
Nie no, jak do Gliwic to też mogę, co nie? Ale niewątpliwie do Katowic mam bliżej