Nie jesteś zalogowany.
Ja chętnie się zjawie
Ostatnio edytowany przez Robson88 (2011-08-04 16:35:47)
Odpadam.
Pracuję w weekend na nocnej zmianie, a nie wyczaruję wolnego w tak krótkim czasie.
chyba za późno wszedłem na forum :-)
Chłopcy Wy moi kochani, wypadłoby się spotkać bo dawno już zjazdu nie było.
Wiem że Wy wszyscy pracujecie, albo macie mało czasu,
ale może uda nam się coś zrobić.
Proponuje by każdy z nas napisał kiedy w najbliższym terminie ma czas...
Jako iż życie licealistki jest słodkie (nie wiem jak się nazwać jak chodzę do Technikum, Technelistki?)
- To mam pełno czasu, więc się do Was dopasuje ^^
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
za naukę się byś wzięła
Ależ kto mówi że ja się nie uczę?
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Ja teraz częściej jestem w Gliwicach niż w Sosnowcu więc mi pasuje pod warunkiem, że znowu tutaj zrobimy zlot.
Bardzo dobry pomysł mi najlepiej pasuje w soboty ewentualnie piątki ale musze wiedzieć wczesniej
Dobra widze że jakoś to wszystko sie nie klei. Najlepiej będzie jak podam date i wy sie ustosunkujecie, więc mi pasuje
5 listopada (sobota) lub 12 listopada(też sobota) Może być w gliwicach
co wy na to?
l
Ostatnio edytowany przez Robson88 (2011-10-23 14:13:18)
Zorganizujcie coś w Katowicach, to może się zjawię Do Gliwic mam raczej nie po drodze
Dla mnie to bez różnicy może być w Katowicach, gliwicach czy Dąbrowie.
Dojazd przecież nie jest zbyt uciązliwy, ani drogi.
Skąd jesteś Jasmine?
Z okolic pyrzowickiego lotniska. Dojazd do Katowic zajmuje mi 1,5h komunikacją miejską
W Gliwicach byłoby spoko, tylko że przydałoby się Zgrzyt i Tutle pomęczyć Ale coś mi się widzi że nie chcecie zjazdu bo coś mało żwawo wątek idzie
Z okolic pyrzowickiego lotniska. Dojazd do Katowic zajmuje mi 1,5h komunikacją miejską
Eee tam, wsiadasz( o ile to Mierzęcice) w 625, albo 225 bierzesz coś na sen, żeby przeżyć, dojeżdżasz w 40 minut do Będzina, tramwaj do Sosnowca(20miut),
stamtąd pociąg - 40 minut i już jesteś w Gliwicach. (Czasu oczekiwania na przyjazd komunikacji miejskiej i przesiadki nie brałem pod uwagę bo miałabyś argument przeciw).
Ostatnio edytowany przez Barti (2011-10-28 01:47:16)
W Gliwicach byłoby spoko, tylko że przydałoby się Zgrzyt i Tutle pomęczyć
To już zostawimy tobie. xD
Dobrze by było gdybyscie powiedzieli która data wam lepiej odpowiada, albo zaproponujcie inną.
7 stycznia, Katowice lub Gliwice. Rzucam date w przód byście mieli czas ogarnąć jakieś wolne.
Wiem że pracujecie et cetera ale mam nadzieje że się Wam uda ogarnąć.
BTW jest teraz poryty za tydzień, więc zapraszam wszystkich : )
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-12-27 18:29:17)
Mi w sumie ta data pasuje :d
Jeśli to Katowice i 7 styczeń to bym "przyleciał", ale jak Gliwice to mi sie nie chce(mam 5 min. dłuższą jazdę^^)
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Co za różnica 5 minut w te czy we wte
Ciekawi mnie jak z czasem stoi reszta Naszych gwiazdek : *
Brzmi interesująco jeśli to Katowice więc czemu nie (jeśli tylko będę miał siły wiecie sylwester uczelnia [zaliczenia bo kretyni muszą po sylwku robić zaliczenia eh] ogólnie wielkie plany które pójdą się )
PS tylko jeśli mnie chcecie