Nie jesteś zalogowany.
Dokładnie to tam jak Jasmine podała. Nawet nie wiedziałem że taki ciekawy opis na wiki mojej wioski jest
Tak jak Jasmin podała . Część osób już tam była na zlocie, tak więc Spamerko, najlepiej ugadaj się ze "starą" zlotową ekipą i zajedziecie razem.
Ja bym z chęcią wpadł, jeśli tylko czas mi pozwoli...
Ja byłem... nawet kościół ze zdjęcia na wiki pamiętam, ale jak dojechać...
wtedy kierowca był ktoś inny, zapomniałem nicka, ale pamietam, że zjazd pomineliscie i do Rybnika zajechaliscie...
Potrzebuje konkretnej daty,bo musze ułożyć sobie wyjazd w góry, wyjazd do Szkocji i zjazd : )
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
wtedy kierowca był ktoś inny, zapomniałem nicka, ale pamietam, że zjazd pomineliscie i do Rybnika zajechaliscie...
Sajdak był za kółkiem , a że on pewnie nie pojedzie prowadzi do takiej sytuacji, że musiałby się ktoś ze mną z dworca pkp w Gliwicach zabrać bo sam nie trafie.
Ja prawdopodobnie dołączę się do Bartiego na dworcu w Gliwicach więc przydałby się ktoś kto wie jak dotrzeć do Bojkowic
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Spamerka - Bojków nie Bojkowice .
Ja bym wskazał drogę, tylko, że jak będę jechac od siebie (z Łabęd), w dodatku rowerem, to nie za bardzo po drodze...
Gdyby np. Zgrzyt się wybierał, to myślę, że by Wam pomógł...
Ja też chętnie się zjawie i dołączyłbym do Bartiego i Yuki na dworcu w Gliwicach
A może na Bojków jedzie jakiś bezpośredni autobus z pod dworca ?
Jeśli tak, to wystarczyło by że ktoś odbierze nas w Bojkowie.
jedzie 194 z placu piastów koło dworca, a przystanek docelowy bliziutko domu Tutli...
można by się było dołączyć do bandy ANSI ?: O katowice here.. ~~
jedzie 194 z placu piastów koło dworca, a przystanek docelowy bliziutko domu Tutli...
Skoro jedzie bezpośredni autobus to git. Najwyżej wyjdziecie po nas.
można by się było dołączyć do bandy ANSI ?: O katowice here.. ~~
Tu się nie zadaje takich pytań. Tu się przychodzi z wódką. ;p
Ostatnio edytowany przez Barti (2011-05-26 21:10:06)
Siema, też jestem ze Śląska, dokładnie z Rybnika.
Wybiera się ktoś z was na Rybnicki Japkon?
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Tion zapraszam do nas : ) W końcu kiedyś ja też bałam się przyjechać ale jednak ich polubiłam ^^
Nie krępuj się, jeśli masz czas flacha w dłoń i do nas
Powiem tak, jak nie będę pracował, chorował lub jak nie pojadę na mój upragniony urlop, to będę. Dawno nie widziałem tych znajomych mord więc miło było by się spotkać, no i smarkula przestanie do mnie dzwonić xD
Ale z Ciebie zły człowiek Zgrzyciu xD
Ja tu dbam byś się na zjeździe pojawił a ty co wredziuchu ^^
Powiem tak, jak nie będę pracował, chorował lub jak nie pojadę na mój upragniony urlop, to będę. Dawno nie widziałem tych znajomych mord więc miło było by się spotkać, no i smarkula przestanie do mnie dzwonić xD
urlop - okazja, żeby wypić coś dobrego, czyż nie?
może też i Kira by wpadł, kto ma z nim kontakt mógłby dać mu znać...
Czy wiadomo już kiedy mniej więcej zlot się odbędzie? Bo trzeba sobie wakacje zaplanować
Siema ludzie ^^
Mam nadzieje że jeszcze żyjecie i jesteście skorzy do współpracy.
Może by tak w tą sobotę nawiedzić Tutle? Tutla się zgadza ^^
Zgrzytu powiedział, że zobaczy jak będzie stał z czasem.
Wy tymczasem macie questa. Ruszcie dupę i skołujcie sobie czas! xD
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-08-04 00:05:45)