Nie jesteś zalogowany.
Tak mam 5 flaszek. Sam nie będę pić a rodzice nie lubią więc nie piją. Poprawka 4 albo i nawet 3 ale jedną mogę wziąć ze sobą jak chcecie (ale nie do konfiskaty oczywiście) Ale mówię jeśli nie dostanę załamania nerwowego/psychicznego bądź jakiegokolwiek
PS nie chce takich kolegów co lecą na flaszkę... ;<
Wstępnie 4.XII pasuje, jak nic innego mi nie wyskoczy to mogę się pojawić.
Widzę, że ładna ekipka się nam zbiera i ~Robson88 po ostatnim zjeździe się nie zraził.
Chyba nie jesteśmy tacy źli. Zastanawiam się czy Dawid znajdzie trochę czasu
Zgrzytu co to jest TG?
~Diablos to się nie zaprzyjaźnisz ze Zgrzyciem jeśli nie lubisz kumpli co na flaszkę lecą...
A apropo konfiskaty...
Zgrzyt kur... oddawaj moje 2 Lechy !
Tak więc mój drogi ~Diablos bój się (ale nie uciekaj)
~samael16 druhu, ty też z DG?
Edit:
dareios!!!!! Ty żyjesz! Fajnie, że znalazłeś trochę czasu.
Dawno Cie nie widziałam, ani nie słyszałam.
A z racji że jakiś czas temu urodziny miałeś to najlepszego
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-11-19 00:35:03)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Mam się bać i nie uciekać? Dla mnie zaprzeczenie... Tak jest pewna rzecz której się boję... chyba zawsze można wyjść i wrócić się do domu nie? Nie no może wytrwam do końca (albo odstawię szopkę ). Powiadasz że Zgrzyt leci na FACETÓW z flaszkami? Blee
~Daiblos jak chcesz żebym była na tym zjeździe to cicho, bo Zgrzyciu mnie zabije jeszcze.
On leci na flaszkę! A posiadacza nazywa kolegą
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Wiem! Będę miał flaszkę od początku do końca i wrócę z całą flaszką A czy będę cicho czy głośno to będziesz będziesz nikt Ci nie zabroni Puki będę miał flaszkę nie zabije Cię, zapewniam Cię Nie Zgrzyt? ;>
~tygrysica akurat nie z DG tylko z Niegowonic taka wiocha jak jedziesz od huty na Ogrodzieniec, miałbym dwie opcję jechać prosto z Łaz do Gliwic pociągiem, albo mogę zahaczyć busem o DG a potem już się dalej zobaczy z jaką ekipą by się dojechało do Gliwic.
Samochodu nie biorę z naturalnych powodów.
~_KiRA nie bądź żyła, może będzie fajnie kaman man
Na pierwszej i ostaniej imprze w tamtym rejonie też tak mówili (choć to impra nawet nie była, kazdy wykitował jak się tylko ciemno zrobiło, czyli może o 20), poza spotkaniem się z paroma ciekawymi osobami (tutla, Zgrzyt, ktoś tam jeszcze był), to była stypa i nuda i nic poza tym.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-11-19 00:39:53)
~samael16 ja jadę i pewnie też ~Diablos... Zobaczymy czy Dawid pojedzie...
~_Lina_ moja kochana chyba z Gliwic jest , czy jakoś podobnież...
A Zgrzytu upewnij się czy w tym klubie jest ograniczenie wiekowe.
Bo jak mnie nie wpuszczą to nie mam sensu jechać psuć wam zabawę...
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-11-19 00:48:37)
Jak nie to zmieniamy lokal chyba nie? Bo chyba im więcej tym lepiej?
~Kira to przyjedz na pewno Ci odda a przy okazji je wydasz i nie będziesz musiał taszczyć ze sobą tego jakże ciężkiego piątaka jak będzie nudno to trudno się mówi czasami trzeba zaryzykować
no żyję no i faktycznie dawno was nie widziałem chyba od czasów Pogorii ? ;]
a i dzięki za życzenia
No cóż ubolewać będę nad tym że się nie spotkamy no ale może innym razem a i nie skaczcie sobie tak do gardeł a tak na boku krycie komuś tyłka to się czasami nazywa solidarnością
O 4 grudnia pasuje i Gliwice miasto obok ;p
Jak nic się nie stanie pojawię się.
Tygrysica masz być jedyna znajoma twarz jak Kknd nie będzie ;p
no zgrzyta przez mglę pamiętam
No cóż ubolewać będę nad tym że się nie spotkamy no ale może innym razem a i nie skaczcie sobie tak do gardeł a tak na boku krycie komuś tyłka to się czasami nazywa solidarnością
Wyczuwam sarkazm. No ale może będzie okazja.
PS. Wszystko ma swoją cenę (tzn. krycie). Nic za free .
z DG jeżdżą bezpośrednie pociągi do Gliwic - przez Katowice, a jakże
Sarkazm? nie no coś ty Jak się zaprzyjaźnię z resztą to jak będziesz to się spotkamy i poznam sławnego Kirę nie tu nie ma nic związanego z sarkazmem i nie nie lecę na facetów jak by co
Spoko, czaję aluzję. I sławny to to nie jestem, chyba z prowadzenia wojenek z upierdliwcami (z nudów XD).
Będzie jeszcze okazja na wypicie .
Tak dokładnie to miałem na myśli. To że się nie udzielam nie oznacza, że nic nie czytam
Wy tak sobie zawsze docinacie??
zaczynam żałować ze na żadne wcześniej nie wpadłem
Nie tylko oni. Kira to ze wszystkimi tak dyskutuje Aż chce się go poznać w realnym świecie