Nie jesteś zalogowany.
Wstępnie się piszę, chyba że MON nie wymyśli mi wcześniej zajęcia.
Kira nie pojawisz a szkoda, chciałem poznać kodera który odpowiada za świetną robotę, wydanie School Days.
Kira nie pojawisz a szkoda, chciałem poznać kodera który odpowiada za świetną robotę, wydanie School Days.
Pochlebiasz mi, niepotrzebnie. To anime nie jest wydane tak jakbym tego chciał (kodowanie na dzień dzisiejszy woła o pomstę do nieba przez chaotyczny dobór filtrów) a i tłumaczenie wymaga poprawy... No ale i tak dzięki (chociaż ktoś nie narzeka).
EOT
Jeszcze tylko jakiegoś nowego osobnika dorwać i jest git
<boi sie> Dobry wieczór "^^" cz.. czy może mógłbym się p..przy.... przyłączyć? Bo to będzie takie picie - picie nie? Jak by ktoś jeszcze mógł powiedzieć gdzie kiedy (27 czy 4? czy kiedy indziej?) i jak długo ma to zamiar trwać? Ps ja oczywiście nie jestem pewien w 100% ale bardziej na Tak ^^" z góry dziękuję za zrozumienie
(uff XD)
Ja zapomiałem że taka date na zlot rzuciłem. Mi nie pasuje. ogólnie na dzień dzisiejszy żadna data mi nie pasuje. w tygodniu jestem w pracy na poczcie a w weekend pracuje w GM OPEL. A w miedzy czasie latam po urzedach i zalatwiam pozwolenia bo dom buduje w Bojkowie od 2 miesiecy.
Jeden z gwiezdnych komandorów odpadł ale mimo to dzielna drużna będzie nadal walczyć.
Na szybko obmyśliłem że 27 faktycznie jest optymalnym miesiącem, grudzień to czas zapierdalania i od 18-19 do nowego roku jestem na alkoholowo-imprezowym 404.
Dlatego zrodziły mi się na razie dwie propozycje:
1) Znów Katowice - jedzenie - alko na dziko w tym jedną flaszkę stawiam jako nadworny burżuj(ale jest zimno ale za to szybciej ciemno)
2) Na bogato czyli jakiś bar <ale wiem że niektórzy wolą wydać 2.5zł na dużego Lecha w promocji w biedronce i pić byle gdzie niż dać ok.5zł w barze na lane> choćby i w Gliwicach (bezpieczniej i łatwiejsza nawigacja).
Przy czym uprzedzam że TG odpada bo nie mam czasu na dwudniową zabawę + bez mojego nadwornego błazna czyt. KKnD to nie to samo xD <Kira ucz się od niego koleś potrafi zagadać do paru lasek na raz, słodzić kobietą o zwiększonym polu grawitacyjnym oraz wyjść w miasto i zbierać na wino z ziomkami a to wszystko i wiele więcej jednego dnia! >
A tera walić sugestie/propozycje/żale itd. !
>.< i broń nas latający potworze spaghetti przed osobami z tego Hito coś tam >.>
Swoją drogą ta impra to jedna z niewielu okazji by cię... hmm, dorwać ;] . Na gg milczysz a pmów nie czytasz. No ale będą jeszcze okazje ;] , dlatego tą opcję sobie daruję.
~trunks jest dziwny i nigdy nie wiadomo
oczywiście tak, ale tym razem napisałem przeciez jasno, że mam andrzejki (ojca) na których wypada (a nawet chcę) być . Chodzi o 27.11 rzecz jasna.
W każdym bądź razie wyrażajcie się jaśniej,
~Daiblos napisz kiedy masz czas - każdy może być - a tak ogółem boisz się 15latki xD
~turunks ty też napisz
Ale i to wygląda na to, że mnie nie będzie bo mam konwent... (Radujcie się ludzie )
Bo z tego co widzę omawiacie wciąż 27.11.10 ...heh
A szkoda bo chętnie znów bym uprzykrzała życie Zgrzytowi,
Pogadała z Tutlmistrzem (jak to mój brat powiada)...
A Zgrzotowi chyba chodziło, że mój brat potrafi się bawić i ma na tyle odwagi by do kogoś podbić. Ano i potrafi coś postawić
Pozdrawiam ~tygrysica2000
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-11-18 16:44:07)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Ludzie psioczą na tego 27, więc zapodaje propozycje:
4.XII.2010r.
Gliwice
Klub Muzyczny „SIÓDEMKA"
Klub z normalnymi cenami i spoko barmanem <upust na wódkę mam xD> Dodatkowo muza i w ch*j miejsca.
Dlaczego Gliwice?
Lepszy dojazd<a po drodze jeszcze dwa bary >, w Katowicach cały margines lubi się czepiać a w Gliwicach kulturaka. No i ja z Bartim nie mamy daleko do noclegu.
Pasuje?! O_o
Alternatywa to Katowice silesia, bufet i alko na dziko w stylu "szkoły przetrwania"
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-11-18 17:39:08)
Dla mnie w porządku. Gliwice mam dalej ale dam rade.
Zobaczę czy przeżyje bez braciszka xD
Teraz zobaczmy czy reszcie pasuje.
Ja postaram się Ewelinę wyciągnąć, może yoshimoriego
Tobie Zgrzyciu zostawiam Tutle i Bartiego
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Dla mnie w porządku. Gliwice mam dalej ale dam rade.
Zobaczę czy przeżyje bez braciszka xD
Teraz zobaczmy czy reszcie pasuje.
Ja postaram się Ewelinę wyciągnąć, może yoshimoriego
Tobie Zgrzyciu zostawiam Tutle i Bartiego
No ja na zlot w Gliwicach jestem na tak, ale bez KKnD to Ty nie pijesz bo tym razem nie będzie miał kto Cie zbierać ze schodów.
Każde inne miejsce jeszcze muszę skonsultować z siłami wyższymi.
Możliwe, że będę miała jedno piwo ze sobą,
Ale dokładnie jak to napisałeś bez KKnD nie pije... ( Z wyjątkiem jednego piwa )
Bo to zawsze KKnD mi fundował xD
A pisząc czy przeżyje chodziło mi przebywanie z wami
Tak szczerze to boję się czegoś innego ale cicho-sza ogólnie to wydaje mi się że mam czas w piątki i soboty (niedziela ujdzie w tłoku jak by co) Gliwice ee ktoś będzie jechał z Katowic? Bo samemu nie trafie a przynajmniej nie szybko 4 chyba pasuje (chyba że się załamię psychicznie ^^") czyli na jakieś 90% się pojawię
heh, nie wiem jak ja z DG będę jechać... Nigdy do Gliwic nie jechałam ale jakby co razem coś wykombinujemy
Tak szczerze to boję się czegoś innego ale cicho-sza ogólnie to wydaje mi się że mam czas w piątki i soboty (niedziela ujdzie w tłoku jak by co) Gliwice ee ktoś będzie jechał z Katowic? Bo samemu nie trafie a przynajmniej nie szybko 4 chyba pasuje (chyba że się załamię psychicznie ^^") czyli na jakieś 90% się pojawię
Ja bedę jechał z Katowic, w sumie tez nie wiem jak tam dojechać ale coś sie wymyśli.
Wstępnie się piszę, myślę, że do 4 MON mnie nie weźmie.
Ja jadę pociągiem, ale skoro tygrysica jest z DG, to możemy się spotkać gdzieś w DG, i potem dołączyć do reszty w Katowicach zawsze lepiej w paczce jechać.
Z tego co widziałem klub jest na Dworcowej, to wiem gdzie ta ulica, właściwie prosto z dworca w Gliwicach, a gdzie dokładnie mieści się klub no cóż zawsze można zapytać się na miejscu, ale myślę że Zgrzyt, powie nam jak daleko od mostu na Kłodnickiej jest on umiejscowiony bo skoro klub jest na 50-52 to są chyba okolice mostu.
O_o o kurw..kurcze pozytywny oddźwięk.
Co do dojazdu jeżeli autobus wsiadajcie w cokolwiek co jedzie na okolice Placu piastów a jak zabieracie się pociągiem dajcie mi znać o której jesteście na dworcu, mieszkam od niego 5min z buta, odbiorę was spokojnie xD
Tommy i Diablos mam nadzieje że +18 bo inaczej z Bartim kasujemy wam alko i sami wypijamy xP <choć po ostatniej wizycie w TG wiem ze istnieją wyjątki>
Ogólnie Gliwice są tak skonstruowane że punktu jedzenia i upijania są co chwile więc jak w jednym miejscu bezie chu*jnia można ruszyć dalej. Jak bym był bardziej przy kasie może bym Inferno zaproponował water-show i lesbian-show są warte skromnej opłaty za wejście xD
Zgrzyt chcesz mogę przynieść flaszkę 0,7 bdb jakości no mam skończone 18 lat ale nawet jak bym nie miał to myślisz, że pozwolił bym sobie coś skonfiskować? Jeśli myślisz, że tak to jesteś w błędzie. Ogólnie jeśli o mnie chodzi to na razie w towarzystwie nie czuję się dobrze zwłaszcza jak kompletnie nikogo nie znam ^^" więc bądźcie wyrozumiali
~_KiRA nie bądź żyła, może będzie fajnie kaman man
0,7 powiadasz... hmm ty mój nowy kolego. Ale spokojnie niema co się przejmować Robson88 też skromnie zaczął a potem spał... nie lepiej przemilczę xD I z doświadczenia wiem ze po pierwszym piwie kieliszku z Bartim potrafimy rozgadać całą ekipę.
EDIT: Dioblos luzik wszystko będzie dobrze, co najwyżej sprzedamy twe organy. O_o
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-11-19 00:13:10)