Nie jesteś zalogowany.
tylko czy samo picie na Pogorii pod to nie podlega?
Eee tam Patroli tam jak na zbawienie Zresztą KKnD i Dawid mogą coś o tym powiedzieć po 20 czerwca A sam pomysł ciekawy. Może się zjawię
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
A dlatego jedziemy na starą Pogorię(1) bo tam nikt nie przychodzi,
Więc gliny tam nie zawitają, jest na obrzeżach miasta xD
~Tristan jesteś mile widziany
Spotkamy się prawdopodobnie w centrum DG, bo wątpię żeby ktoś na Pogorię sam dotarł.
Pozdrawiam
Ach życie płynie, a anime leci
Hym... a nowi ludzie mile widziani? Czy patykiem wyganiani? >D
Na zakończeniu szkoły MZ byliśmy z Dawidem i całą klasą.
O jaki 20 czerwca Ci chodzi?
~Tehanu mojej siostrze chodziło o to że chce zobaczyć moje qmpla z klasy na zjeździe(bo jakoś nie miała okazji poznać Hikkimori)
Tak o tego 20 czerwca mi chodzi co zakończenie było Z wiadomych powodów nie byłem tam obecny A że byliście tam z Dawidem to wiecie jak tam z policią
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
no niiee xD ale mnie chodziło o to, czy bym się tam mogła zjawić, czy tylko określony skład się spotyka :p
Z tego co mi sie wydaje to wszyscy są mile widziani ;]
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
dla mnie to trochę daleko wiec chyba odpadam nawet odpowiedniego połączenia nie znajdę
dla mnie to trochę daleko wiec chyba odpadam nawet odpowiedniego połączenia nie znajdę
Jeszcze nie ustaliliśmy DG jako miejsce spotkanie więc może się zmienić, poza tym musisz być. Mieliśmy ustalić tygodniowy zlot na wakacje
no niiee xD ale mnie chodziło o to, czy bym się tam mogła zjawić, czy tylko określony skład się spotyka :p
To zależy czy jesteś kolejny facetem z babskim avkiem i nickiem czy jednak dziewczyną ^^
Mieliśmy ustalić tygodniowy zlot na wakacje
To tera libacje nazywają zlotami ? XD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-05-25 20:02:22)
To zależy czy jesteś kolejny facetem z babskim avkiem i nickiem czy jednak dziewczyną ^^
Czyli mogę zapomnieć o ewentualnym 'wpadzie' choć nick jest iście hmm męski
W sumie jak jakiś konkretny termin będzie i miejsce dokładniej podane/y to i może akurat będę w okolicy, jak to ostatnimi czasy było nieco w moim nowym zwyczaju (lub też przynajmniej prawie w okolicy) to i chętnie by się wyskoczyło gdzieś odstresować i spotkać z kimś ^^
Tehanu napisał:no niiee xD ale mnie chodziło o to, czy bym się tam mogła zjawić, czy tylko określony skład się spotyka :p
Barti napisał:Mieliśmy ustalić tygodniowy zlot na wakacje
Jak zwał tak zwał, a jak mówiłem przez internet nie będę nic ustalał więc przydało by się, żeby Patrycja była. ;p
Barti napisał:Mieliśmy ustalić tygodniowy zlot na wakacje
Dobra przykrywka nie jest zła.
War... War never changes.
Odnośnie Tehanu mała jedziesz z nami xD panowie uwierzcie mi ŁADNA
Zgrzyt... to jest zlot... nie rób takich rzeczy... jeszcze się przestraszy... (jeśli Zgrzyt mówi prawdę łapiesz się na tygodniowy zlot... )
Wątpisz mój osąd? >.> Poza tym jakich rzeczy? O.o przecie ja tylko towarzyski jestem >.>
Dobra, dobra... kto był ten wie Ja byłem... (Może jednak jeszcze zmienimy na Katowice, Patrycji dawno z nami nie było )
Ja się tam na to piszę , kazdy powód jest dobry by się napić z masterem zgrzytem i poznać jakieś ładne panie , jak będzie podany ostateczny termin, miejsce oraz uzbieram trochę gotówki - wpadam.
no prosze widze towarzystwo sie zbiera....serio postaram sie wpaść :-)
Ten alkohol będziesz mogła co najwyżej polewać ^^
hmm ciekawe ile osób piło będąc niepełnoletnimi....zresztą jak Barti mówił, mandat dostaje sie za samo picie w publicznym miejscu, ale ta pogoria to takie 'zadupie', ze nie ma co sie obawiac policji...co inni tu potwierdzają