Nie jesteś zalogowany.
Mam wi-fii wiec jesteśmy u Rusa(ten bez nicku xD)
Właśnie wgrywam na Photobucket, bo inaczej PC się zwiesi :/
wygodniej by było jakby to była 1 paczka spakowana rarem
PC + kawałek prowizorki zamiast MoBo = zwis w każdej chwili.
Jutro wpadnę do qmpla z dobrym netem i sprzętem to się zobaczy.
Zdjecia cały czas dodaje.
Tak w ogóle to dzieki za dobrą zabawe.
Następnym razem trza powiedzieć 'wziąść zaopatrzenie"
Ostatnio edytowany przez KKnD (2009-02-08 01:44:14)
jak co w sprawie tego tygodnia pisz xD z Crowboy'em z śmiechu umrzemy lub ja z przepicia xD
Dotarło do mnie, że w sumie to na razie nie ma co ustalać... xD bo i tak ja dopiero w kwietniu będę wiedział na kiedy mogę sobie wolne wybrać.
ciesze się, że się dobrze bawiliście mnie niestety dopadła choroba w piątek całą sobotę leżałam z gorączką mam nadzieję, że wkrótce będzie kolejny meeting pozdrawiam wszystkich i wracam do łóżka papa :*
Ohhhh Shiz, uważaj bo się nam zorbi ciebie żal A tak poważnie to wracaj szybko do zdrowia, chociaż do następnego spotkania minie torchę czasu cóż mogę żec na temat następnego, jeżeli odbędzie się tak jak mówiliśmy w silesi, to Zgrzyt już powiedział co się z nami stanie umrzemy ze śmiechu, a on sam może nawet i z przepicia xD
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
http://s294.photobucket.com/albums/mm85 … 0_1530.jpg to ujęcie jest the best ;p
Spotkanie jak najbardziej udane, fajnie, ze pojawiły sie nowe osoby, był i 'symboliczny' plastykowy kubeczk wódki (ktos powiedzial, ze mało, no ale takie spotkanie w centrum nie bardzo sie nadaje na alkoholowe nasiadówy)....Moze uda sie w lato jakis wyjazd parodniowy zorganizować to i wypije sie wiecej
Ohhhh Shiz, uważaj bo się nam zorbi ciebie żal A tak poważnie to wracaj szybko do zdrowia, chociaż do następnego spotkania minie torchę czasu cóż mogę żec na temat następnego, jeżeli odbędzie się tak jak mówiliśmy w silesi, to Zgrzyt już powiedział co się z nami stanie umrzemy ze śmiechu, a on sam może nawet i z przepicia xD
On nie mówił o Silesii tylko Cięcinie ;p dlatego dodał też "z przepicia". ;]
Hehe, Turunks, widzę, że doceniasz prawdziwą sztukę
Miałem niezłego farta swoją drogą, że mi się udało pstryknąć tą fote, a ty Tutla pamiętaj, to podlega pod 'paragraf'
On nie mówił o Silesii tylko Cięcinie ;p dlatego dodał też "z przepicia". ;]
Wiem, ja jeśli tego nie zauważyłeś, pisałem o następnym spotkaniu już... tylko nie zamierzam tak jak Zgrzyt umierać zarzygany
Ostatnio edytowany przez Crowboy (2009-02-08 12:44:53)
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
ok to ja dam co mam zdjęcia z fonu
http://s294.photobucket.com/albums/mm85 … 0_1530.jpg to ujęcie jest the best ;p
śmiem twierdzić nieskromnie że choć moje zdjęcie w ciut słabszej jakości lepiej prezentuje zaistniałą sytuacje przedstawioną na powyższym zdjęciu w cytacie
Czas na zmiany, za dużo fajnych ludzi aby tu bruździć.
Bawiłem się przednie, od
Kto nie był, niechaj żałuje.
Wybaczcie że tak mało się odzywałem, no ale byłem po małej grypce i głos mnie zwodził
Zjazd a fajny a was za to zdjęcie pozwę do sądu xD
Taa jakby jeszcze na gliny można było liczyć...
Zjazd super a wszyscy obecni na zjeździe niby nie znają mego wieku:P
No a zjazd się udał i to jak!!!
~Tutla przypomnij Marcie że ma mnie z najść na nk
Ach życie płynie, a anime leci
no no juz 152 pobrania tego pliku....nawet nie przypuszczalem, ze jest tu tylu aktywnych uzytkownikow :-)
napewno nie ma tylu jak ja pobierałem flashgetem to jak widziałem to zrobił ok 50 połączeń i tyle przybyło "pobrań" więc to co pisze na stronie nie musi być wiarygodne
Taa. Wiec trza odliczyć moje 16 i Twoje '50'
Sprawdzałem czy managerem dolicza i jak się okazało dolicza źródła
Edit:
Sorry za taki serwer, ale kolega bez nick'a ładował, wiec są pewnie nieodsiane z podróży.
Ostatnio edytowany przez KKnD (2009-02-11 01:08:51)
Wiem że trochę późno o tym piszę a w TĘ SOBOTĘ 16 MAJ 2009. Jest obchodzony Dzień Kwitnącej Wiśni 2009 na uczelni w Bytomiu. Cało dniowa impreza. Ja osobiśnie miałem nie jechać ale plany mi się zajebiście zmieniły i będę
Liczę że standardowy skład ekipy się zbierze xD
Tu jest link możecie sobie poczytać atrakcje.
http://www.dkw.pjwstk.edu.pl/index.php? … shFrame=10
Jade autem. Mogę zabrać ludzi Z Gliwic i okolic przed wcześniejszym umówieniem się.
Ehh tak przeglądam ten temat i żałuję że Mnie tam nie było:( Powinienem skrzywdzić Ciebie KKnD lub Dawida za to żeście nie dali Mi znać. No nic może następnym razem się wybiorę.
A na Dzień Kwitnącej Wiśni chętnie bym się wybrał ale:
1.Zbliża się matura ustna z polaka i trzeba by się przygotować:(
2. Nikt ze znajomych nie jedzie:(
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
witam :* ... powiem, że ciekawy pomysł szkoda tylko, że w sobote siedze w pracy 9.00-20.00 wiec odpadam