Nie jesteś zalogowany.
To juto spotkanie ? Chyba będę o ile głowa przestanie mnie boleć (By tak wcześnie wróciłem)
Będzie ktoś z zatorza, szobiszowickeij i z tych okolic.. Może byśmy się zabrali razem?
jak polowa osób ma nie przyjść to wg mnie bez sensu :|
Przykro mi ale niestety nie dam rady...;/ Głupi wykładowca nie pozwala mi przełożyć zajęć...bo inny termin mu nie pasuje ;/ a o 22 to nie ma sensu żeby jechać do zamkniętej Silesi
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
ogólnie nie lepiej zrobić spotkania w jakąś sobotę? około 17.00-18.00 ? Człowiek zdąży się wsypać po piątkowej nocy a i zdąży z spotkania na sobotnia imprezę XD Ludzie od poniedziałku do piątku pracują/uczą się itd. a o 17.00 albo niema się czasu albo chęci do życia .
jak polowa osób ma nie przyjść to wg mnie bez sensu :|
Ludzie! Nie sugerujcie się tym bo nie przyjdą trzy osoby..., a przez takie gadanie znowu nikt się nie zjawi.
Ale panikuja... To, ze te 2 czy 3 osoby nie beda mogly sie pojawic, to nic strasznego. Z tego co pamietam na tym zlocie ma sie pojawic sporo osob, wiec te 3 osoby w ta, czy w tamata nie beda zadna tragedia.
Btw. Dziwie sie Gela19, ze dalas sobie wcisnac termin jazd znajac date zlotu na dlugo przed.
Fakt, że nie ma co panikowac... na tych kilku osobach( wliczając w to i mnie ) świat sie nie kończy...
A co do tego, że "dałam sobie wcisnąć" jazdy znając termin spotkania to niestety miałam mało do gadania... mojego instruktora nie będzie przez ponad tydzień a ja zamierzam wyjechać... jak sobie to poskładasz to myślę, że mnie zrozumiesz...
[cytuj]Będzie ktoś z zatorza, szobiszowickeij i z tych okolic..[/quote]
jestem z tych okolioc, ale tym razem nie wyrobie :/
[cytuj]Ludzie! Nie sugerujcie się tym bo nie przyjdą trzy osoby..., a przez takie gadanie znowu nikt się nie zjawi[/quote]
to racja, przeciez było wiecej chetnych....tylko zeby nie zapomnieli jak to było ostatnio....dobrym pomysłem byłoby aby ktos na dzien przed powysyłał PW z przypomnieniem do uczestnikow, a zeby było łatwiej to sporządzic jakąś liste uczestników, kazdy by sie sam dopisywał/wypisywał i tyle.
Ja, Sajdak i Kowboj spóźnimy się bo transport jest dopiero o 17.
Ech ludzie... Kto nie był niech żałuje bo jest czego. Mimo tylko 6 osób zlot uznaję za wielce udany.
fakt faktem w mniejszej grupie łatwiej ze wszystkimi porozmawiac, bo nie tworzą sie podgrupy .....No to fajne, że zlot sie udał mimo wszystko .
A wypił ktoś za mnie piwko? ewentualnie soczek:) ?? To opowiadajcie, jak było:)
P.S. a ja poszłam na prawko i miałam przy okazji pracę... ratowanie człowieka.... kolorowy dzień.
no i znowu Barti musiałeś być pierwszy hehe cHyb..a można uznać spotkanie za udane i hmmm... zabawne s0n1c jeszcze raz dzieki za płytki i obrazek już jest w portfelu na honorowym miejscu oczywiście czekam na filmiki i fotki, i na kolejny termin papa :*
Głównie rozmawialiśmy, a potem na 6 razy raz wygrałem z s0n1c-iem w tekkena, potem ddr na jednej macie w czterech. Na końcu poszliśmy się przewietrzyć i spotkaliśmy kobietę, która rozdawała ulotki i krzyczała o hybrydach i laserach.
Było super. Kogo nie było niech załuje. Tak jak pisałem wcześniej, że na dzisiejszym spotkaniu ustalimy gdzie będzię nastepne. no i doszliśmy do porozumienia.
Następne spotkanie będzie U MNIE W DOMU W GLIWICACH. Termin narazie pływający ustali się go dokładnie pod koniec czerwca (mniedzy 1 a 15 lipca będzie kolejne). Spotkanie będzie dłuższe niż 1 dzień. Kto będzie chciał to bedzie mógł zostać nanoc i na next day wracać.
Dlaczego u mnie? Domek jednorodzinny z ogrodem, będzie można grilla zrobić, własne żarcie kto co lubi, wyjdzie taniej niż jedzenie w knajpach, możemy sobie poogladać kawałki różnych Anime (Razon_nw napewno przyjedzie z swoim rzutnikiem więc obraz na całą ścianę by bytł ;])
PS. Nie piszcie na drugim raze, że sie pojawicie na spotkaniu jak i tak was nie ma. (Tyczy się Gela19, Jasmine, turunks, Hybrida (hybrida to zem ani razu nie widział jeszcze a byłem na 3 spotkaniach już, zresztą Jasmine i Geli chyba też ) po dziwne żeby aż coś 4 osoba nagle wypadło, że nie mogli przyjść, no ale to wasza strata.
Ale zem sie rozpisał pewnie i tak tego do końca nie przeczytacie. A fotek i filmów nie dostaniecie ;P nie było was to nie bedziecie widzieć jak sie bawiliśmy.
Sonix ty mendo usunołeś z aparatu wszystkie swoje zdjęcia. Nie ładnie łobuzie niektóre dobrze wyszły ;p
Ostatnio edytowany przez Tutla (2008-05-30 23:59:42)
Tak się składa że doczytałam do końca:) Fakt, że mnie nie było i macie prawo miec o to pretensje skoro się zadeklarowałam że będe, no ale cóż akurat nie mogłam ;/ Co do nastepnego spotkania jakie ma być to prawdopodobnie mnie nie będzie... zależy od terminu jaki bedzie ustalony. Wtedy będę wiedziała. Dlatego na razie się nie deklaruję.
a Co do tego, że nikt mnie na żadnym spotkaniu nie widział jeszcze, to jest to spowodowane moja nie wiedzą, ponieważ na Ansi jestem od niedawna Pozdrawiam:)
Tutla, to Ty jesteś on?xDDDD. Lol, ja cały czas myślałem, że Ty female.
Heh, no to cieszy, że spotkanie się Wam udało, mimo że przed samym spotkaniem zaczęło coś zgrzytać[papa].
Nic nie zgrzytało. Hybrid zaczął panikować, że nie ma co przyjeżdżać bo nikogo nie będzie, a wy wszyscy jak te "kozy" (kto był ten wie o co chodzi :]) się go posłuchaliście.
Nic nie zgrzytało.
?! ktoś mnie wołał?
Następne spotkanie będzie U MNIE W DOMU W GLIWICACH. .
Dlaczego u mnie? Domek jednorodzinny z ogrodem, będzie można grilla zrobić, własne żarcie kto co lubi, (...)
Jak się w gości idzie to 0.7l podstawa XD
Hmmm domek jednorodzinny pewnie daleko mieszkasz od centrum ?
Cóż Gela19 mogła byś być może byśmy się spotkali XD (A i żeby nie było karaoke, zabijam śpiewem:-D)