Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Jak WoW działa, to L2 też raczej będzie:D, mają podobne wymagania. Polecam grać na dragon-network.net. A jak nie wejdzie... zawsze Tibia zostaje[roftl].
jak wow działa to l2 raczej nie podziała przynajmniej mnie l2 tnie tak ze postaci nie da sie wybrać mój komp to :
1,7 celeron
512ddr
radek 9600xt
a wow chodzi bez przycinki no chyba że lag
WoW i L2 maja podobne wymagania co do procka i grafiki lecz WoW wymaga przynajmniej 1gb ram, ale i tak sie będzie ciąć w niektórych miejscach, 2 gb to na razie optimum
IMO naprawdę warto odmówić sobie paru rzeczy i przerzucić się na global, bo prywatne serwery nie oferują nawet 10% tego co daje gra na serwerach Blizzarda...
WoW i L2 maja podobne wymagania co do procka i grafiki lecz WoW wymaga przynajmniej 1gb ram, ale i tak sie będzie ciąć w niektórych miejscach, 2 gb to na razie optimum
Prawda ja mam 1 GB ram Kingston (2x512DDR400) i niekiedy zarywa[brakslow]
zergadis0 napisał:Jak WoW działa, to L2 też raczej będzie:D, mają podobne wymagania. Polecam grać na dragon-network.net. A jak nie wejdzie... zawsze Tibia zostaje[roftl].
jak wow działa to l2 raczej nie podziała przynajmniej mnie l2 tnie tak ze postaci nie da sie wybrać mój komp to :
1,7 celeron
512ddr
radek 9600xt
a wow chodzi bez przycinki no chyba że lag
To ja nie wiem, mój komp to Duron 800 Mhz, 256 ddr i GeForce FX 5500, i w L2 da się grać nawet na max detalach (choć hdr lepiej wyłączyć).
WoW też wcale tak słabo u mnie nie chodzi:D.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-28 15:36:15)
To ja nie wiem, mój komp to Duron 800 Mhz, 256 ddr i GeForce FX 5500, i w L2 da się grać nawet na max detalach (choć hdr lepiej wyłączyć).
Jakieś czary. A może grasz w Lineage. :>
zergadis0 napisał:To ja nie wiem, mój komp to Duron 800 Mhz, 256 ddr i GeForce FX 5500, i w L2 da się grać nawet na max detalach (choć hdr lepiej wyłączyć).
Jakieś czary. A może grasz w Lineage. :>
I mam kolegę, który gra na sprzęcie P3 600 Mhz, 256 Mb ramu (nie wiem, czy sdr czy ddr) i GeForce 2 Mx:P. Ale on już musi detale obniżać, bo inaczej mu się nieraz teren doczytuje przez parę minut (no i niektórych efektów na GeForce 2 się nie da włączyć). Jeśli chodzi o mnie - jedynie w miastach czasami mi komp wymięka, zwłaszcza w Giran (ale tutaj jak jest za dużo ludzi, to na niemal każdym kompie potrafi nieźle przyciąć).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-28 16:33:29)
potwierdzam że da się grać z takim sprzętem a nawet na 512 ddr, radeon 9500, athlon 1800+ i to całkiem spoko
Ostatnio edytowany przez neverar (2007-10-28 16:34:24)
zmora150 napisał:To tak jak pisałem Polski serwer Metin 2 (to jest inna gra, nie WOW) w całości po polsku no chyba ze ci sie nie podoba. Jak co grę uciągnie komp 1000mhz 256 ram i grafika 128 mb (testowane u brata) , a do tego jest po polsku i z miłą atmosferą. I gra na pewno więcej ludzi niż na prywatnych serwach WOWa
Tylko, że Metin 2 to bardziej H&S niż RPG i szybko się może znudzić (mi przeszło po 3-4 dniach) a w WoW'a zabawa dłużej trwa nawet na prywatnych serwerach.
A z serwerów godnych uwagi to poleciłbym Wowscape nie wiem jak teraz na nim jest ale dawniej był super. Jakieś 90% questów działa. Skile działają poprawnie i w sumie bardzo niskie lagi.
rotfl wiekszosc mmorpg to h&s wow nie jest tu zadnym wyjatkiem 95% questow to zabij to, tamto, owamto itd system crftu w wow jest zalosny, wiem bo gralem i to pare ladnych miesiecy znudzilo mi grindowanie instancji. Po dodatku to moj koles wielki fanatyk warcrafta w kazdej postaci przestal grac
ara ara...
rotfl wiekszosc mmorpg to h&s wow nie jest tu zadnym wyjatkiem 95% questow to zabij to, tamto, owamto itd system crftu w wow jest zalosny, wiem bo gralem i to pare ladnych miesiecy znudzilo mi grindowanie instancji. Po dodatku to moj koles wielki fanatyk warcrafta w kazdej postaci przestal grac
"rotfl" questy to tylko przedsmak tego co czeka po zrobieniu maksymalnego levelu. i raczej tu nic odkrywczego nie da się wymyślić. Potem są rajdy (10. i 25. osobowe, wcześniej 20. i 40.). A jeśli kogoś nudzi PvE może zająć się PvP (arenki + bg), world PvP, farmą, craftingiem, biciem reputacji. Naprawdę łatwo znaleźć coś dla siebie, choć faktycznie dodatek zabił tę grę - po 3 miesiącach od jego wyjścia zluzowałem sobie tę grę...
Ostatnio edytowany przez Cardano (2007-10-28 17:01:37)
no właśnie 95% ale jednak nie wszytskie wow nie jest az takim h&s'em porównaj Diablo a WoW'a a jest zasadnicza różnica.
A grał ktoś może w 2moons? Ktoś coś może powiedzieć o tej grze?
ja grałem i nie polecam nudne zwykła monotonia i flaki z olejem...
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-10-30 23:38:08)
2moons ma ciągle status bety i często wywala z gry. Są tez duże lagi. Poczekaj az coś się poprawi w tej materi.
No na pewno nie wystarczy, bo to jest strona z Europy a nie USA. Poszukaj sobie jakis numer karty w necie zebys mugl dostac 1 darmowy miech grania.
Ja osobiscie gram na serwie The gates of war.
www.thegatesofwar.org
Powiem jedno gralem na paru serwach i wiem ze na tym dziala masa rzeczy.
Dodam ze serwer sie rozkreca dopier bo z tego cow iem to dopiero 3-4 miech jest a juz niezle namieszal.
Też tam gram i rzeczywiście na 60-70 questów, które już zrobiłem nie działało może 6-7(wow, tylko 10% xD). Najgorsze co można zarzucić serwerowi pod względem technicznym to lagi. ale mnie i tak osobiście nie podoba mi się klimat tego serwera, bo to co czasem ludzie odstawiają na Globalu(a właściwie LoookingForGroup, bo Global pod 5 nie działa, a nikomu nie chce się klikać /join global)przechodzi ludzkie pojęcie - od wulgaryzmów po udawanie(a może i nie o_O) pokemonów i dzieci neo. Tak skutecznie odechciało mi się tam grać, że za kilka dni przerzucę się chyba na global. BTW, zna ktoś jakiś dobry realm(najlepiej RPPvP lub RP) z polską gildią i fajną atmosferą. BTW 2:Czym technicznie różni się RP od RPPvP?
RPPVP to realm z zachowaniem zasad RP + zasady z serwerów pvp dotychące gry Player vs Player właśnie.
Wiem, że na Ravenholdt gra sporo Polaków, z serwerów PVP - najwięcej jest nas na Burning Legion, ale tu akurat spora liczba rodaków nie jest zaletą (przylgnęła łatka "kurwa ppl" i wcale się nie dziwię).
EDIT: aaa i wresję enEU ściągnij/kup bo na serwerach US niewielu Polaków uświadczysz.
Ostatnio edytowany przez Cardano (2007-11-05 16:34:10)
Chcialbym powiadomic iz na serwie TGOW skonczyla sie juz era lagow wreszcie doszli od czego one byly i juz wszystko dziala ok . Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2