Nie jesteś zalogowany.
ja chce byc wicepremierem;P
To musimy zwołać walne zgromadzenie xD! I się naradzić!
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 21:26:14)
Albo zamiast sie kłucić kto ma mieć więcej pieniędzy można ustanowić że dla członków rządu wszystko będzie za darmo
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Skarb państwa podzielimy na 2! Ja wezmę 1/2 wy resztę xD!
Ja mam dobra hasło "PSA rządzi, a wszystkie pokemony i trolle są w lesie" i jak?
W sumie troszku szkoda, że temat poszedł w tę stronę... Ale jak już jest, to na razie niech będzie, znudzi wam się, to demony Hiro Protagonisty dorzucą do paleniska pod Czarnym Słońcem, że się tak tajemniczo wyrażę
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-09-23 21:35:22)
~vince słaby
Musisz bardziej się starać
[url]http://img212.imageshack.us/img212/6100 … 2abzj3.jpg [/url]
co wy na te wersje plakatu wyborczego?:P
Ja mam idealną pozycje dla Freemana "Szara Eminencja..."
O kasę będziemy się kłócić po wyborach... nie teraz!
Chciałem zapytać naszego szanownego, najbogatszego Zjadacza co będziemy legalizować? Słyszałem głosy sprzeciwu co do konopi, ale co robimy z prostytucją? W końcu te neko-usagi-kawaii panienki w mechach mogą się jeszcze przydać do czegoś innego!
W sumie troszku szkoda, że temat poszedł w tę stronę... Ale jak już jest, to na razie niech będzie, znudzi wam się, to demony Hiro Protagonisty dorzucą do paleniska pod Czarnym Słońcem, że się tak tajemniczo wyrażę
Rzeczywiście brzmi tajemniczo... kiedyś się wezmę za tego roznosiciela pizzy, czy jak tam wolicie "Nippończyka".
[url]http://img212.imageshack.us/img212/6100 … 2abzj3.jpg [/url]
co wy na te wersje plakatu wyborczego?:P
Fajny.:)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Rzeczywiście brzmi tajemniczo... kiedyś się wezmę za tego roznosiciela pizzy
Dowozicielatora chyba
~khadzad fajny plakat, tylko zrób wersję "light".
~ivelios na pewno będzie całkowity zakaz palenia tytoniu . Jak z legalizacją do końca jeszcze nie wiadomo.
Na razie staramy się "obsadzić wszystkie stołki".
edit:
Mniej czerwoną xD, ujął bym to jako "moherową wersję" xD dla innych odbiorców. Dla nas ta jest ok . Ale musimy dotrzeć do jak największej liczby odbiorców.
Zakaz palenia nie do odwołania, jak będą sprzeciwy to zablokuje drogi !
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 22:16:33)
Light tzn jaką?:P
chwila chwila!! nie zgadzam sie na zakaz palenia tytoniu!!
EDIT: Blokuj se blokuj a ja ci pokaze jak sie wypuszcza dym uszami xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-09-23 22:17:56)
Zapomnieliście o najważniejszym resorcie, MSWiA.
Zbieram zboze, sypie ktos ze mna?? Tory blisko....
Co do MSWIA.... Kontrola kompow, brak anime na dysku, konfiskata i wieczna praca w kamieniolomach badz dozywotni cosplay
Ostatnio edytowany przez fef212 (2007-09-23 22:23:11)
[cytuj]Zbieram zboze, sypie ktos ze mna?? Tory blisko.... [/quote]
Masz traktor ?
A ja zapisałbym się do ministerstwa budownictwa. Trzeba przecież mieć jakąś mega-halę na konwety. Przynajmniej po jednej w każdym mieście.
Poza tym tanie mieszkania dla bezdomnych fanów
Nie ma jeszcze Sekretarza stanu jakby co
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-09-23 22:51:26)
KiRA (dawniej zwany Virusem) wraz ze swoją ukochaną żoną Hanjuu Oyashiro-chan zgłaszaja się na stanowisko militarne (najlepiej dowódca armii cichociemnych skrytobojcow, działajacych z ukrycia ;] ). Co mamy do zaoferowania? KOntrole czaso-przestrzenna (jakby cos poszlo nie tak ), moc kontrolowania ludzkich umyslow, powodujaca obled i chec zabijania w slusznej sprawie. Oraz armie demonow (oczywiscie wygladajacych jako kawaii panienki w strojach miko :3 ) z tasakami. Ja dodadkowo moge robic w wywiadzie (znam sie na tym fachu ) oraz szef egzekucji (wszyscy dezerterzy i zdrajcy zasluguja na smierc ]:-> ).
PS> Kto moja zone zaciagnal do partii bez jej zgody? @_@
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-09-23 22:43:27)
Ja chce dowodzic mechami i koniec
Ja chce dowodzic mechami i koniec
Ty to możesz mechy jedynie czyścić Mechy już mają swoich pilotów
KiRA (dawniej zwany Virusem) wraz ze swoją ukochaną żoną Hanjuu Oyashiro-chan zgłaszaja się na stanowisko militarne (najlepiej dowódca armii cichociemnych skrytobojcow, działajacych z ukrycia ;] ). Co mamy do zaoferowania? KOntrole czaso-przestrzenna (jakby cos poszlo nie tak ), moc kontrolowania ludzkich umyslow, powodujaca obled i chec zabijania w slusznej sprawie. Oraz armie demonow (oczywiscie wygladajacych jako kawaii panienki w strojach miko :3 ) z tasakami. Ja dodadkowo moge robic w wywiadzie (znam sie na tym fachu ) oraz szef egzekucji (wszyscy dezerterzy i zdrajcy zasluguja na smierc ]:-> ).
Wszystko OK, ale podlegasz moim rozkazom