Nie jesteś zalogowany.
lb333 napisał:Zgrzyt napisał:Oj korupcja się szerzy w tej partii ,stanowiska po znajomości, niezbyt czyste teczki a taśmy i nagrania na CD podważają wiarygodność przedstawicieli partii. Cóż jak się wam uda objąć rządy nie omieszkam ich obalić i objąć władze absolutną bo Zajebiści rewolucjoniści nie śpią. (jednak zabić polskiej demokracji nie mogę bo mnie już ktoś ubiegł))
Wszystkie taśmy i nagrania na naszych członków są w moich rękach. Użyjemy ich, jak ktoś będzie chciał odejść do PiSu albo gdzie tam chce.
HA na mnie nic nie masz xD
Ma, tylko ty nic nie wiesz. Nie bój jednak nic, użyje ich dopiero, gdy będziesz chciał odejść z partii
Widzę, że tu na mnie pracują Najbogatszy, buahaHAHAHAHA (śmiech szaleńca).
"Skazany na zajebistość"
Wszystkie taśmy i nagrania na naszych członków są w moich rękach.
To jest nas dwóch XD
a ja moge byc drugim najbogatszym?:P
lb333 napisał:Wszystkie taśmy i nagrania na naszych członków są w moich rękach.
To jest nas dwóch XD
Czuję, że będzie się trzeba kogoś pozbyć...
khadzad napisał:lb333 napisał:Zgrzyt napisał:Oj korupcja się szerzy w tej partii ,stanowiska po znajomości, niezbyt czyste teczki a taśmy i nagrania na CD podważają wiarygodność przedstawicieli partii. Cóż jak się wam uda objąć rządy nie omieszkam ich obalić i objąć władze absolutną bo Zajebiści rewolucjoniści nie śpią. (jednak zabić polskiej demokracji nie mogę bo mnie już ktoś ubiegł))
Wszystkie taśmy i nagrania na naszych członków są w moich rękach. Użyjemy ich, jak ktoś będzie chciał odejść do PiSu albo gdzie tam chce.
HA na mnie nic nie masz xD
Ma, tylko ty nic nie wiesz. Nie bój jednak nic, użyje ich dopiero, gdy będziesz chciał odejść z partii
![]()
Widzę, że tu na mnie pracują
Najbogatszy, buahaHAHAHAHA (śmiech szaleńca).
A co zle ci bedzie ??
a ja moge byc drugim najbogatszym?:P
Nie bo to ja bede 2
ja ne odejde xD i drugi ejstem ja xD ty nie mozesz byc w pierwszej trójce xD
ja ne odejde xD i drugi ejstem ja xD ty nie mozesz byc w pierwszej trójce xD
A to czemu ja nie moge byc ?? Przeciez jestem ministrem finansow wiec ja decyduje na co idzie kasa (czy dla kogo[szpan])
No własnie xD i nie możesz dawać sobie bo wiara sie skapnie i cie zdejmie :DD
No własnie xD i nie możesz dawać sobie bo wiara sie skapnie i cie zdejmie :DD
Bede to robil w taki sposob ze sie nie skapnie
I uwierz mi ze wiem jak to robic
nie wiesz xD ja tutaj bede 2 najbogatszy xD mozesz byc 3;P
Heh widzę ze zapomnieliście o ministrze sportu i rekreacji (np. o mnie)
Jest już minister sportu
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-23 20:51:10)
"Skazany na zajebistość"
a Minister NIEsprawiedliwości??
Niepotrzebny. Nasze pańtwo będzie sprawiedliwe (przynajmniej dla nas )
Przykro mi ten stołek już zajety (dało się koperte nie ) I po co te kłótnie kto ma być najbogatszy, i tak jak ktoś bedzie miał za dużo, to Zjadzacz wyciągnie taśmy które trzeba i wylądujemy na bruku[rip]:P
malkor napisał:Heh widzę ze zapomnieliście o ministrze sportu i rekreacji (np. o mnie)
Przykro mi ten stołek już zajety (dało się koperte nie
) I po co te kłótnie kto ma być najbogatszy, i tak jak ktoś bedzie miał za dużo, to Zjadzacz wyciągnie taśmy które trzeba i wylądujemy na bruku[rip]:P
Nom, mnie wystarczy 15000 zł na miesiąc i już by można było fajnie żyć, mnie tam nie zależy żeby zarabiać tyle co Zjadacz.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-23 21:09:42)
heh to mogę zostać premierem albo marszałkiem sejmu