Nie jesteś zalogowany.
Zbieram zboze, sypie ktos ze mna?? Tory blisko....
Co do MSWIA.... Kontrola kompow, brak anime na dysku, konfiskata i wieczna praca w kamieniolomach badz dozywotni cosplay
Najpierw zapłacisz podatek, obejrzysz wszystkie anime, przesłuchasz wszystkie soundtracki xD, a później będziesz zbierał zboże, oczywiście jak nie przeznacze Twoich ziemi do zalesienia! A jak chcesz kraść, to spoko tylko nie swoim!
edit:
Wiem ze z pkp ! ale nawiązałem ogólnie do rolnictwa !
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 23:05:48)
Ty to możesz mechy jedynie czyścić Mechy już mają swoich pilotów
Pilotow moze i tak, ale dowodce strategicznego, koordynatora
@rexo: podatek spo, nad tytulami anime sie popracuje, ale soundrackow nie da rady... Pola mi nie zabierzesz, bo nie posiadam, mowilem o zbozu czyims, z wagonow pkp.
Ostatnio edytowany przez fef212 (2007-09-23 23:05:40)
B4RT3K napisał:Ty to możesz mechy jedynie czyścić Mechy już mają swoich pilotów
Pilotow moze i tak, ale dowodce strategicznego, koordynatora
Niech będzie. Masz pracę Ty też podlegasz moim rozkazom
Yes sir!
No to 21 X szturmem podbijamy kraj i wprowadzamy nowe rządy
PS. Szukam niewiasty na stanowisko osobistej sekretarki (mile widziana umiejętność przygotowywania dobrej kawy)
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-09-23 23:15:44)
kawy powiadasz....
Ostatnio edytowany przez fef212 (2007-09-23 23:18:48)
kawy powiadasz....
Tak kawy Tylko nie wsypywać|dolewać niczego podejrzanego (cyjanek itp) bo na obecną chwilę nie widzę nikogo godnego na moje stanowisko
ja zatrudnie ładną chojnie obdarzoną przez nature panią na stanowisko...czegoś na kształt w samoobronie;P
Virus napisał:KiRA (dawniej zwany Virusem) wraz ze swoją ukochaną żoną Hanjuu Oyashiro-chan zgłaszaja się na stanowisko militarne (najlepiej dowódca armii cichociemnych skrytobojcow, działajacych z ukrycia ;] ). Co mamy do zaoferowania? KOntrole czaso-przestrzenna (jakby cos poszlo nie tak ), moc kontrolowania ludzkich umyslow, powodujaca obled i chec zabijania w slusznej sprawie. Oraz armie demonow (oczywiscie wygladajacych jako kawaii panienki w strojach miko :3 ) z tasakami. Ja dodadkowo moge robic w wywiadzie (znam sie na tym fachu ) oraz szef egzekucji (wszyscy dezerterzy i zdrajcy zasluguja na smierc ]:-> ).
Wszystko OK, ale podlegasz moim rozkazom
Sorry, ale ja nie podlegam niczyim rozkazom... mam swoja armie, ktora wykorzystuje przeciwko wrogom narodu, wliczajac zdrajcow . Sam zapisuje w notesie delikwentow, ktorzy zaszli mi za skore ;]
ja oczywiscie jestem w tym dobrym notesiku prawda Kira??:P(gorliwie sie modle do Oyashiro samy)
Ty jest "swój" wiec martwic sie nie masz o co .
Ty to możesz mechy jedynie czyścić Mechy już mają swoich pilotów
czyżby mechy z wielkiej wojny religijnej która dawno temu zawitała na ziemiach ANSI?(i wiadomo kto wygrał)
bo jeśli tak nie zgadzam się flota jak i mechy są pod moją jurysdykcją , a zapewne nie stać was na wynajem mojej arami.
Chyba że jest inaczej wtedy poleje się olej i krew.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-09-23 23:29:23)
ja zatrudnie ładną chojnie obdarzoną przez nature panią na stanowisko...czegoś na kształt w samoobronie;P
Ty akurat ostro byś musiał zapłacić
Towarzysze, drodzy rodacy.
Trzeba rozwinąć nasz ultrawspaniały program, pamiętając oczywiście o najważniejszej części naszego elektoratu, czyli o otaku
P.S.
Gadałem dzisiaj z kapitanem Tsubasą, Sailor Venus, Piekielną Dziewicą, Shaną i profesorem Onizuką - pomogą:D
"Skazany na zajebistość"
B4RT3K napisał:Ty to możesz mechy jedynie czyścić Mechy już mają swoich pilotów
czyżby mechy z wielkiej wojny religijnej która dawno temu zawitała na ziemiach ANSI?(i wiadomo kto wygrał)
bo jeśli tak nie zgadzam się flota jak i mechy są pod moją jurysdykcją , a zapewne nie stać was na wynajem mojej arami.
Chyba że jest inaczej wtedy poleje się olej i krew.
Oj krew sie będzie lała hektolitrami
B4RT3K napisał:Virus napisał:KiRA (dawniej zwany Virusem) wraz ze swoją ukochaną żoną Hanjuu Oyashiro-chan zgłaszaja się na stanowisko militarne (najlepiej dowódca armii cichociemnych skrytobojcow, działajacych z ukrycia ;] ). Co mamy do zaoferowania? KOntrole czaso-przestrzenna (jakby cos poszlo nie tak ), moc kontrolowania ludzkich umyslow, powodujaca obled i chec zabijania w slusznej sprawie. Oraz armie demonow (oczywiscie wygladajacych jako kawaii panienki w strojach miko :3 ) z tasakami. Ja dodadkowo moge robic w wywiadzie (znam sie na tym fachu ) oraz szef egzekucji (wszyscy dezerterzy i zdrajcy zasluguja na smierc ]:-> ).
Wszystko OK, ale podlegasz moim rozkazom
Sorry, ale ja nie podlegam niczyim rozkazom... mam swoja armie, ktora wykorzystuje przeciwko wrogom narodu, wliczajac zdrajcow . Sam zapisuje w notesie delikwentow, ktorzy zaszli mi za skore ;]
Nie zapominaj do kogo mówisz (patrz pierwsza strona tematu) A notes na mnie nie zadziała bo jestem pół-Shinigami
Ja gadałem z Alucardem, Abelem Nightroadem, Wintegra Farburke Hellsing, i Genjou Sanzo;) też pomogą xD
A ja gadałem z załogą Mugiwara Pirates, z ludźmi z Soul Society oraz z Edziem i Alphonsem i też pomogą
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-09-23 23:43:43)
Virus napisał:Sorry, ale ja nie podlegam niczyim rozkazom... mam swoja armie, ktora wykorzystuje przeciwko wrogom narodu, wliczajac zdrajcow . Sam zapisuje w notesie delikwentow, ktorzy zaszli mi za skore ;]
Nie zapominaj do kogo mówisz (patrz pierwsza strona tematu) A notes na mnie nie zadziała bo jestem pół-Shinigami
Nawet wysokiej rangi Shinigami(czy cała ich społeczność) czy nawet ja obawiają startować do niego. Człeku jesteś kretynem lub masz jaja z stali. (miejmy nadzieje ze ich szybko nie stracisz)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-09-23 23:45:42)
Zdaje sie, ze posadka wodza legionow mechowych jest oblegana niczym hipermarkety w czasie promocji wszelakich...
[Cytuj=~Virus]
Taa, wiem, na pismie . Ale jak przyjdzie co do czego to ministerstwo sie chowa gdzie sie da .
Ale i tak ją dostałeś, fef
"Skazany na zajebistość"