Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zwierz napisał:a mi sie AQQ podoba ja używam stabilnej pluginy są i są użyteczne można program przystosować do swoich potrzeb
każdy lubi coś innego a ja tam konekta nie kojaże
może dlatego, że nieaktualizowany od 2005 roku
ee? konnekt nie aktualizowany ? eee.. dziwne bo ostatnio pobieralem aktualke :]
gg napewno slabe jest ale dla zwyklego szarego uzytkownika starcza mi nie .
najpierw probowalem tlena (slaby) , potem AQQ , a teraz Konnekt :>
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-09-01 01:35:56)
polecam Konnekta nie jest idealny, ale wg mnie najleorzy z tych shitow wszytskich jak sie go dobrze ustawi !
Kisiel napisał:Zwierz napisał:a mi sie AQQ podoba ja używam stabilnej pluginy są i są użyteczne można program przystosować do swoich potrzeb
każdy lubi coś innego a ja tam konekta nie kojaże
może dlatego, że nieaktualizowany od 2005 roku
ee? konnekt nie aktualizowany ? eee.. dziwne bo ostatnio pobieralem aktualke :]
Pewnei do jakiegoś pluginu -_-
ostatni build - 0.6.22.137 z dnia 2005.09.12
najlepszy jest gg-lite na cienkie kompy
tym co zalezy troche jednak na wygladzie i funkcjonalnosci- aqq/konnekt
ALE UWAGA - ŁATO PRZEDOBRZYĆ - zepsułem i aqq i konnekta nadmierną iloscia pluginow [około 16]
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-09-01 02:46:30)
No ja uzywam Aqq od jakiegos czasu i powiem tak - pozbawiony wad to on na pewno nie jest, ale daje rade.. W dodatku przyjemny w uzytkowaniu jest - nie zawiesil mi sie jeszcze ani razu np. Tylko to, co najbardziej mnie wkurza, to fakt, ze na Aqq nie mozna robic konferencji z uzytkownikami gg:( Tez tak macie? Bo jak ja zaznacze kilka kontaktow, wcisne "Enter" i pojawi sie monit o rozpoczecie chatu, ktory potwierdze, to wszystko siada... To znaczy nie otwiera sie zadne okienko[placze]... Tez tak macie?
ja jeszcze nie robiłem rozmowy tego typu ale jak patrzeć to działa mi to na 3 osoby bo właśnie testowałem z znajomymi i nic sie nie zepsuło
AQQ mialem kiedys. Chyba cale 2 dni wytrzymala, moze mniej. Taki sobie komunikator ale lepszy od gg.
I jeszcze wysyla "poufne dane" bez naszej wiedzy.
Aktualnie siedze na dopieszczonym Tlenie i narazie do szczescia wystarcza.
Ale tak szczerze, jak by wystarczalo mi samozaparcia to pewnie wybralbym Mirande albo konnekta light i odpowiednio je uformowal.
Mam zapytanie do osób, które mają ten komunikator. Obsługuje on MSN'a?
sam mam juz AQQ od blisko 2 lat i napewno już nie wroce do gg czy nawet tlena
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Oj tam jakies AQQ, zlaszcza ze najnowsza wersja porzuca swoj wlasny protokol na rzecz protokolu Jabbera, wiec tylko i wylaczeniw Jabber }:>
Oj tam jakies AQQ, zlaszcza ze najnowsza wersja porzuca swoj wlasny protokol na rzecz protokolu Jabbera, wiec tylko i wylaczeniw Jabber }:>
Ergo, nie ma to jak Psi ;] na serwerze chroma.
Na chrome juz nie mozna sie rejestrowac, jesl ichodzi o serwery to polecam http://www.jabbim.pl ;>
Ostatnio edytowany przez Saeroth (2007-09-01 11:26:17)
Tak, ale MSN obsluzy ci kazdy komunikator z obsluga jabbera.
Ale nie GG.
co do aqq to jest on moim zdnaiem najlepszym komunikatorem jaki jest.... Aktualnie korzystam z najnowszej bety, co prawda nie jest doskonalaa ale co raz wychodza uaktualnienia, kiedy wyjdzie aqq 2.0 wersja stabilna to tylko kwestia czasu. Co raz są dodawane nowe funkcje, ostatmnio nawet OC (dla nieweidzących Oconnel - osoba tworzaca aqq) wzioł się za tworzenie własnego systemu skórkownaia do aqq co bedzie bardzo duzym +
jak by co to moj aqq: 2976221
jabber: narsan@aqq.eu
A imo najlepsza jest Miranda
s0n1c napisał:Tak, ale MSN obsluzy ci kazdy komunikator z obsluga jabbera.
Ale nie GG.
Jak nie jak tak ? masz brakmi do GG...
A imo najlepsza jest Miranda
Ale slyszalem, ze podobno trudna w konfiguracji... Prawda li to?
cieslak napisał:s0n1c napisał:Tak, ale MSN obsluzy ci kazdy komunikator z obsluga jabbera.
Ale nie GG.
Jak nie jak tak ? masz brakmi do GG...
Możesz mi to wytłumaczyć jaśniej.
Freeman napisał:A imo najlepsza jest Miranda
Ale slyszalem, ze podobno trudna w konfiguracji... Prawda li to?
Nie tyle trudna per se, co posiadająca olbrzymią ilość opcji konfiguracyjnych. Fakt, żeby ją sobie dopieścić, to trzeba trochę czasu poświęcić na pogrzebanie w tych opcjach (a i tak, jak wszystkie IM, ma jeszcze swoje wady), ale później jest miodzio
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna