Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
I czym się podniecasz ;p? ja mam od długiego czasu i rzadko co na nim obejrzałem bo głównie wszystko wpierw zobaczyłem na PC
I czym się podniecasz ;p? ja mam od długiego czasu i rzadko co na nim obejrzałem bo głównie wszystko wpierw zobaczyłem na PC
a ja na dvd bo lepiej sie oglada na telewizorze niz na kompie(mniejsza pikselizacja)
mogliby mogli, ale dostali bardzo dużo emaili z prośbami właśnie o Bleacha. W dodatku planują poszerzyć program na Hyper24 (całodobowy), a bleach być może jest tego zapowiedzią... Przede wszystkim ma pomóc w rozreklamowaniu sie stacji, a jest bardzo popularnym anime, więc być może jest to właśnie strzał w dzisiątkę.
Jakby hyper był 24 godzinny moze bym w końcu obejrzał jakieś anime na nim. Przymierzałem sie do Fma, do Tsubasy GTO, ale tak się składa że o 21 i 24 ileśtam NIGDY nie mam dostępu do TV
lukaszplpl napisał:I czym się podniecasz ;p? ja mam od długiego czasu i rzadko co na nim obejrzałem bo głównie wszystko wpierw zobaczyłem na PC
a ja na dvd bo lepiej sie oglada na telewizorze niz na kompie(mniejsza pikselizacja)
wielkosc pikseli zalezy od rozdzielczosci, tak sie dziwnie sklada ze monitory maja wyzsza niz telewizory. mniejsza "pikselizacja" w twoim mniemaniu spowodowana pewnie przez odleglosc.
bwt musze w koncu przekrecic satelite na astre..
Przed chwilą obejrzałem pierwszy epek, i ogólnie jest dosyć ok, ale mogę się doczepić do dwóch tłumaczeń:
Soul Society - stowarzyszenie dusz? (już mogli na społeczność dusz przetłumaczyć, albo w ogóle nie tłumaczyć)
Hollow - demon (no comment:()
Przed chwilą obejrzałem pierwszy epek, i ogólnie jest dosyć ok, ale mogę się doczepić do dwóch tłumaczeń:
Soul Society - stowarzyszenie dusz? (już mogli na społeczność dusz przetłumaczyć, albo w ogóle nie tłumaczyć)
Hollow - demon (no comment:()
Taaa albo jak było ichi-nii to w anime było ichigi:P
Taaa albo jak było ichi-nii to w anime było ichigi:P
Tutaj też się nieźle tłumacz popisał:D, było jeszcze parę innych błędów, ale nie były one tak duże aby o nich pisać (już mi zresztą wyleciały z głowy).
A badnę sobie powtórkę 1 epa dziś, jestem ciekaw jak przetłumaczyli pierwsze zdania, bo Anaka wg mnie spartoliła sprawę, a ja pojechałem wiernie (bardziej pasowało) xD W ogóle przez jej wersję z tłumaczeniem Hollow na Pustych wyszła nieścisłość w kinówce, ale to już inna historia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
W "rozkładzie jazdy" hypera nie ma na dzisiaj przewidzianej powtórki bleacha :|
No właśnie zawsze uważałem że tłumaczenie Hollowa na pusty jest dziwne;P przynajmniej zostawili Shinigami i zanpakutou;P pierwsze zdania były jakoś...:
"Boimy się tego co niewidzialne
Czcimy to co niewidzialne"
i coś jeszcze tylko tego na końcu nie pamietam;P
Ogólnie DB+
Qrde zkoda że niemam hypera bo tak sie klada że tv mam do swojej dyspozycji ,co za niefart.
A to, że Ichigo (czy jak on tam ma) został shinigami (dokładnie powód) to strasznie naciągane wg. mnie. xD
Od czegoś przecież trzeba zacząć;)
Btw moja mama cały epek obejrzała i ją to anime nawet zaciekawiło. Hyper łączy rodziny xD
~khadzad, mój stary prawie od razu poszedł do drugiego pokoju na tv Nawet opa nie wytrzymał
Ostatnio edytowany przez Krid (2007-09-12 23:58:32)
Krid powiem ci szczerze że moją też xD ale poprostu nie wierzy że ojciec da nam oglądać 100 kilka odcinków xD
a ja mam pytanie bo nie obejrzalem ep czy sa napisy czy lektor ?
Na hyperze lecą anime przeważnie z napisami dziś powtórka 1 epka bleacha o 23:15
A ja sobie z ciekawości obejrzałam i stwierdziłam, że tłumaczenie nie jest złe ^^ dzisiaj lukne na kolejny odcinek..nie ma to jak stary dobry Bleach. Oczywiście nie mówie, że nowe epki nie są fajne, ale jakos tak co pierwsze to najlepsze
A co do oglądania na tv-ku to ja oglądałam,a moja matka szukała przepisów na obiad ale na koniec stwierdziła, że to takie coś dla młodzieży...całe jej podsumowanie, ale niekiedy nawet z ciekawości lukneła
Btw moja mama cały epek obejrzała i ją to anime nawet zaciekawiło. Hyper łączy rodziny xD
Moja mama również zobaczyła cały ep i jak się skończył usłyszałam tylko : "co tak szybko, ja chce następny[slina]"
A moja mama połowę odcinka przespała:P, ale to nic dziwnego, ona potrafi zasnąć nawet podczas oglądania czegoś co ją interesuje.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna