Nie jesteś zalogowany.
Pewnie było, ale czy nie zrobiłby ktoś może napków do odcinków 19-25, 3 sezonu Bakuman?
Dla mnie może nawet przepisać z onlajnów niewiadomego pochodzenia. Ale nie chcę oglądać tych odcinków w sieci bo są w takiej jakości, że... no są złe
Pisz do Kamiyan'a, kiedyś coś pisał, że ma jakiś sposób na wyciąganie napisów z hardków. To od biedy ci z jakiegoś onlinowego wyciągnie jak się ładnie do niego uśmiechniesz.
Czaję, kurcze mógłbym nawet zrobić podobny zabieg w zamian. Ktoś by mi wyją napki do tych 7 odcinków Bakumana a w zamian wyjąłbym temu komuś do jakiegoś innego tytułu. ;P
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2017-05-18 21:01:11)
Moja ty wybawicielko
Filmy Harmony i Koe no katachi ;(
Koe no Katachi też na pewno będzie robione. Albo przez jp-gaming, albo przeze mnie, tylko cierpliwości.
A może ma ktoś jakieś znośne Hardki do 3 sezonu Bakumana? Cokolwiek? Bo te, które obecnie są na onlajnach to jest masakra, 55mb na odcinek. Obraz się rozlewa a dźwięk szeleści
Cokolwiek, ma ktoś coś?
Na chomikuj lub dbpolska powinno być.
Hatsukoi Monster, ostatnie odcinki
[size=1]Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online[/size]
Ansatsu Kyoushitsu 2nd Season. Bo to to jest na onlajnach woła o pomstę do nieba (mam na myśli jakość video).
Kimi no Na wa
@Illwallsindan
Przecież nie ma jeszcze wersji Blu-ray. Jeśli chcesz się posiłkować słabą jakościowo wersją mp4, to jakieś napisy są na stronie:
http://animesub.info/szukaj.php?ID=62668
Ja bym chciała żeby ktoś wziął się za trzeci sezon Kyoukai no Rinne. Z góry dziękuję!
Kyoukai no Rinne (2017), (MyAnimeList)
Ostatnio edytowany przez Arisa85 (2017-06-03 10:59:34)
Proszę o przetłumaczenie "Orange: Mirai". To jest anime, ale nie seria TV czy OVA, ale to jest Film. Bardzo proszę o przetłumaczenie tego anime. Z góry dziękuję!
Orange: Mirai (MyAnimeList)
Ostatnio edytowany przez Arisa85 (2017-06-03 10:56:58)
Nad Orange: Mirai zaczniemy pracować, gdy tylko pojawi się wydanie [GJM]. A że ktoś z ich ekipy zapomniał w ogóle o istnieniu tego filmu, to może trochę potrwać.
Napisz do Areki. Ona tłumaczy dla GJM.
Właśnie ją co jakiś czas męczę pytaniami, na jakim są etapie. Teraz tkwi w TSie.
No fakt, wolno jej to wszystko idzie.
Witam szukam osoby która mogłaby zająć się przetłumaczeniem jednego z odcinków serialu anime
: "TYGRYSIA MASKA" (ep. 88) "Ognista Chmura" (wł. La Nuvola di Fuoco). Niestety Polonia 1 która w tym roku powtarzała
emisję tego anime, nie wyemitowała tego odcinka- gdyż została uszkodzona stara taśmą z tym odcinkiem.
To samo dotyczy serialu anime : "SUPER DAN " - dwa odcinki tego serialu nigdy nie dano do emisji.
Odc.43. Nie został wyemitowany w Polsce (wł. La finale)
Odc.44. Nie został wyemitowany w Polsce (wł. Il miracolo del Lancio di fuoco).
Bardzo zależy mi by ktoś mógł odnaleźć w internecie włoską wersje tych odcinków - obudził seriali.
Następnie przetłumaczył tekst na polski i ewentualnie dodał lektora (tylko nie lektor z komputera).
Czy ktoś pomoże! !!!
Czy będzie ktoś łaskawy i przetłumaczy Haifuri OVA 2 ?