Nie jesteś zalogowany.
kirito21 napisał:Dokończy ktoś napisy do Suisei no Gargantia są tylko do 7 odcinka
Nie.
Zwłaszcza że był hardek.
https://justawaygintama.wordpress.com/2 … gantia-13/
14 i 15 ep też idzie znaleźć.
Albo na wbijam xD
http://www.sng.wbijam.pl/
Dokończył by ktoś tłumaczenie Gundam Build Fighters??
Zaczął się nowy - szósty sezon Natsume Yuujinchou (Roku) i bardzo bym prosił o jakieś ruchy w tej sprawie - czy ktoś byłby tak uprzejmy i rozpoczął tłumacznia :}
Hana kaze midarete, kashin naki...
Tenpū midarete, tenma warau...
A nie wie...
jak coś to proszę administrację o przeniesienie vel usuniecie posta (lub postów coby nie powstawał offtop)
Ostatnio edytowany przez _NIKON_ (2017-04-13 15:19:30)
Hana kaze midarete, kashin naki...
Tenpū midarete, tenma warau...
Ktoś ma w planach Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome (The Night Is Short, Walk on Girl)?
Edit: To jeśli nikt się nie zdecyduje, to ja zaklepuję.
Ostatnio edytowany przez meowchin (2017-04-21 17:46:25)
Czy ma ktoś w planach Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru: Washio Sumi no Shou? Trzy odcinki po 48 min , dwa już wyszły. Bardzo proszę.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2017-04-22 14:02:36)
To ja poproszę: Ookiku Furikabutte: Natsu no Taikai Hen
Czy ma ktoś w planach Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru: Washio Sumi no Shou? Trzy odcinki po 48 min , dwa już wyszły. Bardzo proszę.
Tak, nie ma za co.
elektromaniek napisał:Czy ma ktoś w planach Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru: Washio Sumi no Shou? Trzy odcinki po 48 min , dwa już wyszły. Bardzo proszę.
Tak, nie ma za co.
Dopiero teraz zauważyłem .
Ale serdeczne dzięki za danie mi nadziei.
Ktoś może chciałby przetłumaczyć special Gatchaman Crowds: Embrace?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Mam to przetłumaczone, została korekta. Planuję to zrobić w czerwcu, więc pozostaje chwilę zaczekać albo liczyć, że ktoś inny zrobi to wcześniej.
Jak tak patrzę na ten temat, to chyba powinnam napisać proste "tak", a nie aż dwa zdania z konkretnymi informacjami.
Mam to przetłumaczone, została korekta. Planuję to zrobić w czerwcu, więc pozostaje chwilę zaczekać albo liczyć, że ktoś inny zrobi to wcześniej.
Jak tak patrzę na ten temat, to chyba powinnam napisać proste "tak", a nie aż dwa zdania z konkretnymi informacjami.
Przymierzam się powoli by obejrzeć drugi sezon, to wypada i special obejrzeć
Ostatnio edytowany przez Witax (2017-05-12 08:13:33)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Filmy Harmony i Koe no katachi ;(
Koe no katachi ;(
przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę);
Data premiery DVD/BD: 17 maja
Protip: nie licz na to, że pojawią się polskie napisy do tego anime, jeśli nie ma nawet angielskich.
KAKASHI619 napisał:Koe no katachi ;(
Regulamin tematu napisał:przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę);
Protip: nie licz na to, że pojawią się polskie napisy do tego anime, jeśli nie ma nawet angielskich.
Hmm, właśnie się pojawiło jakieś angielskie tłumaczenie https://nyaa.si/view/924286
marek2fgc napisał:KAKASHI619 napisał:Koe no katachi ;(
Regulamin tematu napisał:przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę);
Protip: nie licz na to, że pojawią się polskie napisy do tego anime, jeśli nie ma nawet angielskich.Hmm, właśnie się pojawiło jakieś angielskie tłumaczenie https://nyaa.si/view/924286
Tylko zobacz sobie jakość tego tłumaczenia, to jest jakiś żart xD
Ostatnio edytowany przez meowchin (2017-05-18 01:45:43)
Hmm, no faktycznie nie zerkałem na jakość tłumaczenia. No ale jak już się pojawiają w dniu premier DVD/BD to z czasem na bank pojawi się jakieś w miarę ogarnięte tłumaczenie. Przynajmniej tak myślę
22 maja ma się ten film pojawić na streamingach angielskich Amazonu czy jakiegoś Googla, wtenczas starczy ripnąć te napki i już.
Ostatnio edytowany przez paweloszu (2017-05-18 10:02:51)