Nie jesteś zalogowany.
Witam, mam pytanie, tłumaczy ktoś Oreimo S2 Specials ?
Tak.
Odnośnie tematu: Tak, mamy coś takiego i jest nim Monogatari Series: Second Season - z niewiadomych przyczyn nikt nie robi napisów do 6 i 7 epizodu (prawdopodobnie do kolejnych też nie). Jest jakiś zbawca chętny podjąć się wyzwania? Na szczęśliwca czekają karnety na basen i wino w kartonie!
6 to był recap neko black, a 7 wyszedł dopiero tydzień temu... chill, byczys
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-08-24 23:22:34)
Witam,
Szukam kogoś by przetłumaczył(dokończył) by ktoś anime: Angelique: Kokoro no Mezameru Toki(2 odcinki przetłumaczone), oraz drugi sezon Angelique: Kagayaki no Ashita (1 odcinek przetłumaczony).
Napisy są z 2008 roku, także pisałem do autora (~monikafis123) i dostałem odpowiedź że nie ma czasu na tłumaczenie.
Witam,
Szukam kogoś by przetłumaczył(dokończył) by ktoś anime: Angelique: Kokoro no Mezameru Toki(2 odcinki przetłumaczone), oraz drugi sezon Angelique: Kagayaki no Ashita (1 odcinek przetłumaczony).
Tak.
Czy jest taka możliwość by ktoś przetłumaczył z ANG na PL - Toriko odcinki 50+ .
Czy jest taka możliwość by ktoś przetłumaczył z ANG na PL - Toriko odcinki 50+ .
Tak.
tRagedyia
Tłumaczy ktoś Kamisama Hajimemashita OVA?
Tłumaczy ktoś Kamisama Hajimemashita OVA?
Tłumaczy ktoś ?
Toaru Majutsu no Index: Endymion no Kiseki
Tak.
rorek napisał:Tłumaczy ktoś ?
Toaru Majutsu no Index: Endymion no KisekiTak.
A kto dokładnie?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
LordCrane napisał:rorek napisał:Tłumaczy ktoś ?
A kto dokładnie?
Fansuber, tłumacz.
bodzio, potrollowałbyś trochę, napisał, że ty i że tempo wydawania odcinków takie jak zwykle
Ty dulowaty userze!
Tłumaczy ktoś ?
Toaru Majutsu no Index: Endymion no Kiseki
4) przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę);
Dzięki za wykonanie napisów do 2 odcinków SAOfline
Więc tak znalazłem listę z wszystkimi odcinkami jest ich aż 9, za info że są tylko 4, które mogło kogoś wprowadzić w błąd przepraszam. Lista według Wikipedii, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sw … s#Specials
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
LordCrane napisał:rorek napisał:Tłumaczy ktoś ?
A kto dokładnie?
Nie mogę powiedzieć.
Znajdzie się ktoś chętny do przetłumaczenia Inuyasha: Kuroi Tessaiga?
Jeśli komuś to pomoże to znalazłem napisy po rosyjsku.
W ostateczności zadowolę się samymi napisami po angielsku.
Ostatnio edytowany przez wtas (2013-09-05 16:28:40)