Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Będę od niedzieli od 14:00
Zapraszam na warsztaty AMV o 17:00 w niedzielę również
Sorry że post pod postem ale kto jedzie z poznania?? może jakiś wspólny wyjazd??:)
Ja jadę w sobotę z Poznania o 6:41, więc jeśli jedziesz o tej samej godzinie to możemy się spotkać we trójkę razem z Kensei_satori
6:41 osobowy z Pozka zapraszam :p
Ja jadę tym samym pociągiem w sobotę, więc możemy się jakoś spotkać. Zapewne jeszcze Khadzad do nas dołączy
Czy jedzie ktoś może jeszcze z Poznania na Konwent w sobotę o 6:41?
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-08-23 10:15:37)
Sorry że post pod postem ale kto jedzie z poznania?? może jakiś wspólny wyjazd??:)
Ja jade z Poznania, ale o 10.47 (czy jakos tak).
kensej deshirey spotkamy sie na dworcu xD
Nie wiem czy kogoś to interesuje ale ja też się nie zjawię - lewa łapa w gipsie pokrzyżowała mi plany...
Będę od niedzieli od 14:00
i brak o tym info w newsach na amv.com.pl
pewnie, że przyjdę tylko mam nadzieję, że w tym czasie nie ominie mnie nic innego dobrego
AceMan napisał:Będę od niedzieli od 14:00
pewnie, że przyjdę tylko mam nadzieję, że w tym czasie nie ominie mnie nic innego dobrego
Ja również bardzo chętnie wpadnę
PS. Może zrobimy w jakimś miejscu na Konwencie spotkanie użytkowników ANSI?
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-08-23 21:05:28)
Kisiel napisał:AceMan napisał:Będę od niedzieli od 14:00
Ja również bardzo chętnie wpadnę
PS. Może zrobimy w jakimś miejscu na Konwencie spotkanie użytkowników ANSI?
Znowu?... jak mnie znajdziesz to pomożesz i zrobimy
spotkanie - wstępnie drugiego dnia [niedziela]
mam dość po doji co i tak parę osób olało i na ten wybiera się mniej
Będę na 99%, zostawiam sobie jeden procent wrazie jakby mi coś bardzo ważnego wypadło nagle
A skoro Zlot nie wypalił, mimo, że miejsce było ustalone DUZO wcześniej, to faktycznie można zrobić jakieś spotkanie użytkowników ansi
Hmm tylko najtrudniej będzie się zdecydować na jakieś konkretne miejsce na spotkanie.
ja sie pewnie w pewnym momencie odłacze i polece szukać znajomych którzy pojechali już by pomoc orgom;P btw...bierze ktoś udział w tym całym poszukiwaniu kiry?:P
Fajnie by bylo sie poznac
bllabalbla.. trzymajcie mnie
nigdy nie wypala dobrze, trzeba bylo być na doji, tutaj praktycznie nie ma to sensu
ja pier.. mnie łatwo znajdziecie - ten obładowany 'badżami'. Pytać się i będzie po problemie. Jak ktoś mnie znajdzie, będzie czas, dogadamy się i rozwiesimy to może.
Wstępnie wcześniej napisałem. kropka.
Hmm tylko najtrudniej będzie się zdecydować na jakieś konkretne miejsce na spotkanie.
nie będzie żadnego decydowanie, demokracje można wcisnąć kaczkom w dupę. Pisze sie wyraźnie o której i gdzie. finał!
khadzad - polowanie na szmire? jak chcesz poluj, wystarczyło widzieć pomysłodawcę XD
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-08-24 17:47:03)
ne było polowania xD a ty się kisiel nie wkurwiaj xD(odnośnik do"był tu wkurwiony kisiel" XD)bo zamiast wejść i dać jakiś znak że ty to ty to wlazłeś rozejrzałeś się i wylazłeś xD Na pierniku było godnie gdyby nie ten cholerny koncert chrapania!!! na dodatek jakiś wieloryb wlazł mi na pół cholernego spiwora!! Silent library rox jakby co xD
Widze, że spaliśmy w jednym miejscu...
Koncert był niezły, gość ostatecznie oberwał poduszką.
Jaki wieloryb? Ja na serio chyba za mocno spałam. Jakieś wielkie morskie stworzenia były, a ja ich nie zauważyłam.
EDIT:
Aaaaaaa to Ty! Konwentowa maruda... Pro emo.
Nadal jestem zła, że tego batona nie chciałeś. Zostały tam, na tej półce. A w nocy w makaron przez Ciebie wdepnęłam, bo na boso się przemieszczałam.
Ostatnio edytowany przez scarlet (2007-08-27 16:27:04)
Konwent jak najbardziej udany! Wspaniale się bawiłem. Atmosfera była naprawdę Super-Mangowa!
Cosplay bardzo mi się podobał, a podczas Karaoke, gdy na scenę, aby zaśpiewać weszło dwoje Japończyków publika po prostu szalała!
Było naprawdę wiele super atrakcji i praktycznie nie było czasu na przerwę, gdyż co chwilę się coś działo. Czasami trudno było się zdecydować na jaki konkurs lub panel iść, gdyż odbywały się w tym samym czasie
W Sleep Roomie było naprawdę zabawnie i nawet całkiem wygodnie mi się spało, co mnie dość zdziwiło
PS. Silent Library również było naprawdę świetne
Cicho! Wiesz jak jebnięcie wyglądam?? mam wydepilowaną tylko jedną strone brzucha noo xD
Czemu tylko jedną? Czego to się człowiek moze tutaj dowiedzieć.
Deshirey - poieram, karaoke full wypas... Szkoda, że ta "niebieskowłosa" jeszcze raz nie zaśpiewała. Fajnie jej szło
Ostatnio edytowany przez scarlet (2007-08-27 18:22:38)
Bo źle przykleili ten cholerny wosk xD powinni pionowo kurde xD i w ten sposob wielu włosów mi nie wyrwali i wyglądam jak dziwoląg xD
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna