#141 2007-08-14 14:00:51

T e n s h i
Użytkownik

Odp: DOJIicon 7 - Kraków - 11-12 sierpień

MuGen napisał:

Tak sobie to czytam i się zastanawiam gdzie te wszystkie osoby były po cosplayu bo karteczki kisiela były wszędzie i łatwo można było je zauważyć jezor

Taa... zauwazyc mozna, ale nie trzeba czytac (tak jak to ja zrobilam baka)

#142 2007-08-14 15:09:37

Hatake
Użytkownik

Kisiel napisał:

Mnie jak zwykle trochę na zdjęciach jest oczkod

zastanawiam sie czy podać ten link do paczki zdjęć Wanderera
nadal nie widzę naszej foty 'gracol to...' oczkod Zjadacz - nie wkur.... mnie i dawaj wszystkie zdjęcia!

Właśnie.

Kisiel napisał:
Hatake napisał:

Tia, szczególnie konkurs o Naruto... xD

Zastanów się co piszesz, to nie była organizacja tylko atrakcja oczkod Pretensje można mieć tylko do tego kolesia co to prowadził

No tak, atrakcja, ale ona też jest choćby małą częścią całej organizacji konwentu, po prostu dali nie takiego człowieka co trzeba no, bo odbyć się odbyło, a panel 4chan niby był, mnie tam jednak nie było, bo jak doszedłem pod drzwi, to przeczytałem ciekawą karteczkę na nich: Panel odwołany z powodu braku prowadzącego. xD Hm, z resztą było bardzo dobrze, z tego co widziałem. A też ludzie wchodzili za darmo potem. ^^

Kisiel napisał:
Hatake napisał:

Ja tam nie mówie, że było źle, bo git było, tylko troche było takich eee... czasami. A całkowitym nieporozumieniem byli ludzie obsługujący laptopa i projektor na salach projekcyjnych. Jak ktoś może tam zapuszczać animce jak sie nie wie jak nawet OGM odpalić, czy napisy wmuxowane w MKV, nie mówiąc już o tym, że VobSuba nie ustawili. @_@

Właśnie tego się obawiam. Zapraszam na BAKE do pomocy. Będziesz puszczał pare godzin tak jak JA powiem i dostaniesz zniżkę lub wejście za darmo.

Jak będę, to nie ma problemu;)

scarlet napisał:

Konkurs o Naruto, teoretycznie prowadziły dwie osoby... A co z nim było nie tak, bo zostałam wypchnieta za drzwi przez co nic nie wiem, powie ktoś?

To było tak, że trwał półtorej godziny, nie godzinę i trwałby dłużej, gdyby Kisiel nie zaczął robić tego o Japonii. (tak?) Było zgłoszonych chyba z 11 grup, kazali nam się podzielić na grupy 4 osobowe. >.< Po 40 minutach ledwo minęła pierwsza runda, w ogóle pomijali grupy chyba, żeby szybciej było. @_@ Wszystko co tam siedziało, darło się i rozmawiało w najlepsze, koleś chyba bał się wydrzeć, żeby bydło uciszyć, choć jednemu raz się udało. smile_big Wszystko siedziało w kupie tak, że każdy sobie podpowiadał, zaklądał z komóry na wikipedie (omg xD) i w ogóle takie coś. Tak jak Zjadacz mówił, było podzielić sale na 2 party oddzielone stołem. Po prawej tam widownia, a po lewej people biorący udział w konkursie i to jeszcze jakoś w rządku grupami, żeby nie było bajzlu. xD A najlepsze zresztą było to, że ludzie wiedzieli o wiele więcej od samego prowadzącego, on miał tam wszystko na karteczce swojej, gdzie połowe pytań miał nawet źle, bo sam się kłóciłem o swoją rację i wywalczyłem. xD

Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-08-14 15:17:53)

#143 2007-08-14 15:47:03

scarlet
Użytkownik

No to niezła akcja. Chciałam popatrzeć, ale zostałam brutalnie wypchnięta. Mieli w ogóle tyle pytań aby starczyło na wszystkie grupy?

#144 2007-08-14 16:03:31

Hatake
Użytkownik

scarlet napisał:

No to niezła akcja. Chciałam popatrzeć, ale zostałam brutalnie wypchnięta. Mieli w ogóle tyle pytań aby starczyło na wszystkie grupy?

Niby mieli, ale troche niesprawiedliwie je zadawali, rozumiesz 1 runda, pierwsza polowa grup dostala jakies banały typu Co ma naruto w ciele? albo Jak sie nazywa wioska Naruta? a druga połowa (w tym my) dostawała jakieś masakry. O.o

#145 2007-08-14 17:13:37

scarlet
Użytkownik

Czyli skopali... No to dobrze, ze mnie za drzwi wykopali za ciasno tam było w sumie. A jakies warte zachodu nagrody byly?

#146 2007-08-14 17:27:16

Hatake
Użytkownik

scarlet napisał:

Czyli skopali... No to dobrze, ze mnie za drzwi wykopali za ciasno tam było w sumie. A jakies warte zachodu nagrody byly?

A były? xD Ja nie wiem po godzinie stamtad wybyłem.

#147 2007-08-14 17:54:32

ajir
Użytkownik

Miałam być drugą prowadzącą tego konkursu, bo chłopak, który to prowadził się spóźniał. Na szczęście jakieś 5 minut przed się pojawił i było po sprawie. W sumie to mi też zamkneli drzwi pod nosem, ale zdążyłam cyknąć jedno zdjęcie xD

#148 2007-08-14 19:27:25

scarlet
Użytkownik

Masz fotkę? Ja cie proszę, dodaj mi do tamtej zamówionej tą, chcę te tłumy zobaczyć (w tym momęcie zaczyam robić cdne oczka).

#149 2007-08-14 20:31:09

ajir
Użytkownik

Ok xD jak tylko odbiore to zeskanuje i ci wyśle xD

#150 2007-08-14 21:00:30

MuGen
Użytkownik

T e n s h i napisał:
MuGen napisał:

Tak sobie to czytam i się zastanawiam gdzie te wszystkie osoby były po cosplayu bo karteczki kisiela były wszędzie i łatwo można było je zauważyć jezor

Taa... zauwazyc mozna, ale nie trzeba czytac (tak jak to ja zrobilam baka)

No wiesz ty i tak sięnie ukryłas przed nami i w JS pograłaś jezor

#151 2007-08-14 21:24:56

Użytkownik

s0n1c napisał:

Po okazyjnym zalapaniu sie na zjebke, zeby nie wchodzic na dach (yep, podobno jakas ekipa chciala tam nocowac smile_big) udalismy sie szukac szczecia.

Taaa, spać tam chcialem ja, mugen, pinki i rezzy jezor niestety gadalismy o tym jak przechodzila jakas tajemnicza okolo 60-latka i dostalismy zjebe i powiedziala ze jak kogos zobaczy na dachu to wezwie policje xD

s0n1c napisał:

Po sponiewieraniu osobnika pomiedzy tenshi a mugenem (hehe, nie ma to jak wykrecic pinkiemu pare razy reke, robiac mala burde w sali a to wszystko pod pretekstem gry smile_big)

Ten osobnik to byl Rezzy xD a ja to osobiscie myslalem ze mu zlamales reke w 3 miejscach ale widac giętki skubaniec jest jezor

s0n1c napisał:

oraz o przekonaniu sie o ponadprzecietnej predkosci i czasu reakcji hatake (pozniej chlopak zwolnil ruchy, bysmy mogli dostrzec, ze jednak wyciaga reke po kolek XD).

Hatake poprostu chcial zebyśmy mieli jakas przyjemnosc z gry i mogli cos wygrac, a nie ze tylko on wygrywa respekt

s0n1c napisał:

No wlasnie apropo snu... (kryptonim jeb**e androidy)
Jak wczesniej pisalem sala okazala sie troche nie trafiona, bo byla dokladnie pod sala z... DDR'em.
A oni raczej nie znaja pojecia snu, stad te jeb androidy. (bo jak mozna wytlumaczyc inanczej jak grupka okolo 10-15 osob potrafi tanczyc (nie obraze ich piszac, ze napier... w mate bo sadzili same perfecty. No na 500 strzalek trafialy sie czsem 5-12 good'ow). non stop bez przerwy od 9 rano w sobote do 14 w niedziele! Nawet noca! Dlatego doznania akustyczne byly jak sen na peronie.

Trzeba bylo tez tam przyjsc, to jest w nocy swietny sposob zeby nie byc sennym i przetrwac cala bez spania jezor

Hatake napisał:

Avatar - ja całą noc przesiedziałem na sali projekcyjnej i operator miał problemy z odpaleniem czegoś tam, więc pominął i jakieś amv'ki szły. xD W ogóle potem coś chyba pominęli całkowicie i było 2 godzinne przyśpieszenie niż to miało być w programie.

Dobrze wiedzieć, szkoda ze nikt mi wczesniej nie powiedzial beznadzieja

Hatake napisał:

Co się tyczy jungle speeda to lool xD A zacznijmy też, że jak żeście tłumaczyli zasady to nawet nie słuchałem. XDD

i tak pod koniec szlo Ci niezle:D

MuGen napisał:

Dlaczego na zdjęciu zdjadacza pojawiła sięcenzura ?? :>

Własnie xD

MuGen napisał:

Tak sobie to czytam i się zastanawiam gdzie te wszystkie osoby były po cosplayu bo karteczki kisiela były wszędzie i łatwo można było je zauważyć:P

Tenshi napisał:

Taa... zauwazyc mozna, ale nie trzeba czytac (tak jak to ja zrobilam[baka] )

No gdyby nie ty MuGen ja tez bym pewnie tego nie przeczytal, nie zwrocilem uwagi fuj

I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.

#152 2007-08-14 21:26:48

khadzad
Użytkownik

Na naszym sleepie(z którego zrezygnowalismy bo były tam dwa non-stop właczone ddry oraz znajdowała sie tam homoseksualna parka a wiekszosc facetów o swoje dziewictwo sie bała) była tylko karteczka Baki a tak to nie było po was śladu;P

#153 2007-08-14 21:38:18

Zjadacz
Użytkownik

khadzad napisał:

znajdowała sie tam homoseksualna parka

Hatake, czyli dobrze widzieliśmy smile_big

"Skazany na zajebistość"

#154 2007-08-14 22:37:18

khadzad
Użytkownik

Jeśli założymy że widzieliscie kogoś takiego tzn że widzieliscie kolegów od nas ze slipu xD ale wyobraź sobie zdziwienie kolesia od nas kiedy siedzi sobie i czyta coś tam(reszta na piwku)i nagla ta parka zaczyna sie całować...

#155 2007-08-14 22:41:39

krzysiek_bs
Użytkownik

Kurde wezcie, gdy to slysze to przypomina mi sie jak z sonic'iem sie z tego brechtalismy jezor bo ze slipu goscie opowiadali nam o tej parce po prostu masakra jezor (nie chce sobie tego wyobrazac wiec was prosze juz nie piszcie nic o tym xD )

id5.php?id_char=3107.jpeg

#156 2007-08-14 22:50:40

Hatake
Użytkownik

Zjadacz napisał:
khadzad napisał:

znajdowała sie tam homoseksualna parka

Hatake, czyli dobrze widzieliśmy smile_big

Dokładnie. xD khadzad - toż akurat szliśmy z maina hallem a oni dawali czadu z kissami.:D Najlepsze było, że pełno lasek tam siedziało i tylko. *_* albo :3 Jedna nas chyba wzięła za idiotów, bo reakcja była natychmiastowa: "@__________@ TY STARY, WIDZIAŁEŚ TO?!" <- wiem, trochę okrutne, ale jak się to widzi na żywo, to oż oż...

khadzad napisał:

Na naszym sleepie(z którego zrezygnowalismy bo były tam dwa non-stop właczone ddry oraz znajdowała sie tam homoseksualna parka a wiekszosc facetów o swoje dziewictwo sie bała) była tylko karteczka Baki a tak to nie było po was śladu;P

Przy schodach tego pełno wisiało:P

Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-08-14 22:54:41)

#157 2007-08-15 13:45:43

Yaku
Użytkownik

Nocka - sesja Warhammera - paru napaleńców biega za skarbami i grzmoci się z demonami.
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cac204bc8da090fb]cac204bc8da090fbm.jpg[/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3124b68c3d89c4ed]3124b68c3d89c4edm.jpg[/URL]
Zdaje się że z forka jestem tylko ja i Subi (u nas: Max)

center

#158 2007-08-15 17:14:33

Kisiel
Użytkownik

Zjadacz niemyty ciołku dawaj te zdjęcia!!! oczkod

Zdjęcia Wanderer'a - paczka 240mb

Galeria Karin - Google Picasa [Dojicon7]

10721827ve.gif

#159 2007-08-16 22:00:42

Aaron
Użytkownik

Kisiel napisał:

Zjadacz niemyty ciołku dawaj te zdjęcia!!! oczkod

Zdjęcia Wanderer'a - paczka 240mb

Galeria Karin - Google Picasa [Dojicon7]

wszystkie Naruto fanki źle trzymają gardę, jakbym tam był to bym je z chcecią nauczył... znaczy tylko niektóre : )

#160 2007-08-16 22:48:28

Mavet
Użytkownik

a spotkanie ht i tak sie zmieszalo . bu.

Stopka forum

© Animesub.info 2025