Nie jesteś zalogowany.
W necie pojawil sie dragon ball w bardzo dobrej jakosci. Epizody zajmuja po 78mb i sa w formacie MKV. Scieza dzwiekowa jest po japonsku + mozliwosc wlaczenia/wylaczenia eng. softsuba. OTo pare screenow na zachete:
Jest tylko jeden minus, epki nie maja opa i enda (jest osobno). A no i jeszcze jedno, na razie wyszlo tylko 5 epkow ale maja byc wszystkie.
Lina: http://tracker.anirena.com/download.php?id=1124
Zrodlo: strusic
Ostatnio edytowany przez KAT (2007-06-29 22:49:13)
Jak na taki rozmiar to jakoś niesamowita:]
Szkoda, że w mkv wolałbym w avi:/
Epizody zajmuja po 78mb
Nie chce mi siew wierzyć
[cytuj=shilok]Szkoda, że w mkv wolałbym w avi
2 minuty roboty w VDM?
chylę czoła nad jakością w porównaniu do wielkości plików
Jak na taki rozmiar to jakoś niesamowita:]
Szkoda, że w mkv wolałbym w avi:/
x264 w AVI nie wsadzisz.
2 minuty roboty w VDM?
Przy stratnej rekompresji.
Ostatnio edytowany przez stolarzz (2007-06-29 20:14:25)
kisiel napisał:2 minuty roboty w VDM?
Przy stratnej rekompresji.
Jak to AVC to rzeczywiście
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-06-29 20:28:02)
x264 w AVI nie wsadzisz.
Wsadzisz, wsadzisz.
Ostatnio edytowany przez songoku (2007-06-29 20:36:04)
To znaczy jak stare? Bo np. moj stary Bestplayer 1.0 radzi sobie bez zadnego ziewania
Ja mam epy w takien dobrej jakosci mazenia zeby miec w super ale taka mała pojemnosc w takiej jakosci quite impressive;p
ja gdzies widzialem w HD wszytkie odcinki dragon balla(wszytkie sezony) tylko nie pamientam strony.tam jeden dragon ball mial 250 mb[cool]
ja gdzies widzialem w HD wszytkie odcinki dragon balla(wszytkie sezony) tylko nie pamientam strony.tam jeden dragon ball mial 250 mb[cool]
poszukaj bo napewno sie komus przyda
Ja ściągać mam zamiar od grupy Anime-Supreme wydali 153 odcinki czyli wszystkie i sa bez cenzury na dodatek a przynajmniej na to wygląda.
Polecam stronkę www.animetv.yoyo.pl tam jest dużo downloadu na temat dragon balla i wszystkich jego części.
Wsadzisz, wsadzisz.
Nie no w sumie to masz racje, ale nie ma zadnego sensu AVC muxowac do AVI, jesli film ma byc na uzytek odtwarzania/ogladania.
Nic to nie zmieni, a jednynie moze pogorszyc sprawe.
Ostatnio edytowany przez stolarzz (2007-06-29 22:36:36)
Ej ludzie tu sie dzieje jakas magia Mianowicie odcinki sa bez ed i op ale... Spojrzcie, mam w folderze takie pliki:
[Rabbit-Force] Dragon Ball - 001 [R2JDVD][492A7BB0].mkv - ODCINEK (BEZ ED i OP)
[Rabbit-Force] Dragon Ball Creditless Opening (First Animation) [R2JDVD][FA74AEA4].mkv - OP
[Rabbit-Force] Dragon Ball Ending (First Animation) [R2JDVD][282DFB11].mkv - ED
Jak odpalam odcinek z tego folderu to mam normalnie opening i ending, a calosc trwa 24,5 minuty zamiast tyle, co plik z samym odcinkiem, czyli 21 minut. Chodzi o to, ze jak odpalam odcinek, to odpalaja sie tak jakby op, odcinek i ed tylko, ze sa scalane w jedno. Ktos mi powie jak to mozliwe? (magic? ) Teraz rozumiem dlaczego ed i op jest osobno w plikach - zeby mniej wazylo.
to jest tzw łączenie segmentów, o ile pamietam pozwalało też na korzystanie z chapterów dla kilku plików
Obsługuje to Haali splitter, więc jeśli u was odtwarza sie sam epek to upewnijcie się, że macię włączoną obsługę tego w Haalim i, że to Haali obsługuje wam kontener MKV (a nei Gabest lub wbudowana obsługa w MPC)
To samo tylko na RS.
Jutro wrzuce kolejne;)
1.[Rabbit-Force]__Dragon_Ball_-_001
2.[Rabbit-Force]__Dragon_Ball_-_002
3.[Rabbit-Force]__Dragon_Ball_-_003
4.[Rabbit-Force]__Dragon_Ball_-_004
5.[Rabbit-Force]__Dragon_Ball_-_005
Macie namiary na kolejne ep?
Ostatnio edytowany przez shilok (2007-07-01 07:19:01)
...
Obsługuje to Haali splitter, więc jeśli u was odtwarza sie sam epek to upewnijcie się, że macię włączoną obsługę tego w Haalim i, że to Haali obsługuje wam kontener MKV (a nei Gabest lub wbudowana obsługa w MPC)
a mógłbyś mi wyjaśnić czemu MI to nie działa:( jak otwieram odcinek to otwiera sie bez OPa i EDa a w trayu mam ikonke Haali czyli chyba jest wałczona obsługa mkv ?