Nie jesteś zalogowany.
no już zobaczyłem i nie jest taki zły jak opowiadacie, fajna muza jakość też nie jest przerażająca chyba że oglądaliście rmvb ja na youtube i nie bylo źle ale faktycznie za dużo przeplotów obrazu jak dla mnie i nuie widziałem akcji heheh
ale pomysł idealny
sam mam w planach po tylu latach coś zrobić np.
AMV o Rukii z być może muzą evanesence
lub też
z DBZ poświęcony Vegecie z muzą Nielegale - Fokusa
ale zobaczymy
czekam na następne dzieło daj znać
sam mam w planach po tylu latach coś zrobić np.
AMV o Rukii z być może muzą evanesence
Tak jako ciekawostkę ci podam , że Evanesence kazało pousuwać swoje AMV'łki stronie amv.org i nie życzy sobie, by ktoś robił teledyski pod ich piosenki, więc tam się swoim teledyskiem raczej nie pochwalisz.
darkschab napisał:sam mam w planach po tylu latach coś zrobić np.
AMV o Rukii z być może muzą evanesenceTak jako ciekawostkę ci podam , że Evanesence kazało pousuwać swoje AMV'łki stronie amv.org i nie życzy sobie, by ktoś robił teledyski pod ich piosenki, więc tam się swoim teledyskiem raczej nie pochwalisz.
weż!! dzieki za info ale
wiesz co mam to gdzieś może zabronią mi jeszcze słuchać ich muzy !! zresztą ten teledysk nie trafiłby na te stronkę raczej tylko na mój dysk i ewentualnie na youtube
swoją droga napewno chodzi o to że fani anime o wiele lepiej robią teledyski do ich utworów niż oni sami
jak atk was slucham to siade i zrobie nastepny w wersji dvd rip i wtedy bedziecie szczesliwi...
jak atk was slucham to siade i zrobie nastepny w wersji dvd rip i wtedy bedziecie szczesliwi...
Jakość video ma dla mnie małe znaczenie, mam kilka AMV z DB o rozmiarach max 10mb i są GENIALNE!!
EDIT:
~qnop1989, twój amv mi się nie podoba, wolę te co mam o rozmiarach ~5MB
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-06-04 20:12:48)
ZUpelnie ale to zupelnie nie pasuje tam taka muzyka.
Dodam swój typ do miana mistrzowskiego montażu (w ogóle chyba jedno z najlepiej zrobionych amv, jakie widziałem, a pod względem montażu moim zdaniem niedościgniony wzór, ale przykład można z niego brać).
hmm jestescie wielcy...
teraz widze jak na tacy moje bledy
a teraz zobaczcie jaki jest wg mnie numer 1 AMV z DBZ i naprawde warto poswiecic uwage na to aby go obejrzec...
a teraz zobaczcie jaki jest wg mnie numer 1 AMV z DBZ i naprawde warto poswiecic uwage na to aby go obejrzec...
No nie jest słaby, owszem.
o widze ze nawet piter sie tu jakos znalazl
jak juz tak podajemy tutaj takie odjechane amv o DB to zobacz sobie ten
Master Paolo Gatelli
Gotenks
a tamten amv fajny... ale wg mnie small version of project revolution wymiata...
link w moim poprzednim poscie
a wg mnie my resolution znajomość angielskiego obowiązkowa.
ten candy man swietny..
sam kombinowalem troche jak dopasowac poruszanie ust do slow piosenki... i strasznie ciezko...
jest taki progs crazy talk... i nieby daje efekt mimiki twarzy i w ogole ale niestety wyglada to z lekka sztucznie...
:):):):):):):):):):):):):):):):)
jesli chodzi o prawdziwa profeska to TEN click here to jest mistrzostwo.. szkoda ze nie z DBZ ale podziw dla grupy TOFF
Czytelnicy co jak co ale ten amv to musicie zobaczyc
to my resolution to dzielo mastera ----> Danny Poo... On i Paolo Gatelli to sa kozacy w dziedzinie AMV
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-06-04 22:14:50)
a wg mnie my resolution znajomość angielskiego obowiązkowa.
muszę przyznać, że się wzruszyłem
jesli chodzi o prawdziwa profeska to TEN click here to jest mistrzostwo.. szkoda ze nie z DBZ ale podziw dla grupy TOFF
To się dopiero nazywa dopasowanie! Dla mnie fajną sprawą w AMV mixowanych z wielu anime jest to, jeśli możemy rozpoznać bez problemu poszczególne tytuły z których pochodzą fragmenty (wymagany jest pewny "staż" w oglądaniu)
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-06-04 22:22:41)
Armagedon napisał:a wg mnie my resolution znajomość angielskiego obowiązkowa.
muszę przyznać, że się wzruszyłem
Ja też. Miałem kiedyś ten teledysk, ale gdzieś go zgubiłem i zapomniałem tytułu. Dzięki za przypomnienie.
prawdziwa profeska to TEN click here to jest mistrzostwo.. szkoda ze nie z DBZ ale podziw dla grupy TOFF
Czytelnicy co jak co ale ten amv to musicie zobaczyc
To prawda! Absolutnie genialne! dla autorów. Szok
Ten z Gotenksem również bardzo fajny.
Tak myślę... może swój wrzucić
[EDIT]: Super Vegeta rocznik 2001, na bazie jednego odcinka (ale to była frajda zdobyć taką jakość )
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-06-05 02:14:05)
widze ze ten tamcik stal sie dosc popularny
hehe no jasne a oglądałeś ten mooj AMV co podałem wcześniej jak ci sie podoba ??