Nie jesteś zalogowany.
niezłe są te azjatki, normalnie takie śliczne jak laleczki ahhhh taką poznać
Hmm.... Ja widzę codziennie Japonki i z nimi rozmawiam:p. Może powodem jest to, że mieszkam koło Japończyka . :P:P
Tenshi to pozazdrościc....ale aż tylu Japończyków macie w Poznaniu ?
turunks napisał:niezłe są te azjatki, normalnie takie śliczne jak laleczki ahhhh taką poznać
Hmm.... Ja widzę codziennie Japonki i z nimi rozmawiam:p. Może powodem jest to, że mieszkam koło Japończyka . :P:P
Ja za to prawie co dzień widzę grupkę Japończyków koło Fredry. Aż czasami dziwnie się stoi na światłach gdy jesteś tylko ty i 10-15 Japończyków hehe:D
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-01-30 13:54:37)
turunks napisał:niezłe są te azjatki, normalnie takie śliczne jak laleczki ahhhh taką poznać
Tam Japonistyke studiują ludzie, to wiadomo:P + Poznań to główna siedziba subberów. xD
Do tematu: Z Ayi Hirano polecam ściągnąć sobie koncert Suzumiya Haruhi no Gekisou!.
Widziałem już wcześniej tę dziewczynkę w necie. Pewnie dlatego tak jest, bo wciąż zadaje się to pytanie i klika z ciekawości na ten filmik oczekując bóg wie czego;)
Tak na marginesie, ona mi jakoś na Japonkę nie wygląda.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-01-30 15:38:13)
niezła jest bardzo kawaii
Fajnie:P ja to marze zeby choc jeden Japonczyk kolo mnie mieszkal:P
[cytuj]Tak na marginesie, ona mi jakoś na Japonkę nie wygląda.[/quote]
Ale jest
Wejdz na jej profil a tam jest napiszone Country: Japan
[cytuj]Tak na marginesie, ona mi jakoś na Japonkę nie wygląda.
Ale jest
Wejdz na jej profil a tam jest napiszone Country: Japan
LOL Ona ma niby 21 lat?:o Myślałem, że może 13 lub 14. Jest to tak w ogóle jej profil[kombinuje]
Ok. Jest wypisana Japonia, ale to nie oznacza, że jest tam urodzona czy też, że z Japonii pochodzi. Na jednym z filmików dziewcze uczy się gramatyki... W wieku 21 lat? Albo jeździ ostro na prochach albo uczy się jeszcze / dopiero jezyka. W niektórych momentach wyrażnie słychać jak brzęczy coś do siebie po angielsku:P Rysy twarzy też nie przekonują. Więc hybryda jakaś pewnie to musi być:) Nie jest to takie ważne tak czy siak:)
EDIT
Tego nie dotyczałem. Enyłej, wszystko jasne:)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-01-30 17:36:48)
[cytuj]My account location says Japan, but I live in the United States! ^_~[/quote]
Nie mam wiecej pytan
Poznań to miasto akademickie... . Na Politechnice Poznańskiej dużo jest Japończyków, głównie na informatyce . Hmmm... Człowiek jak nieustannie przebywa w tym samym kraju... przyzwyczaja się do co niektórych rzeczy i zaczyna szukać czegoś nowego, orientalnego . Nie wiem jak wy, ale tak jest w moim przypadku . Przepraszam, że zbaczam z głównego tematu
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2008-01-30 18:03:25)
Na świecie teraz panuje globalizacja... niedługo wszyscy będą wyglądać tak samo , więc zaprzeczam temu co powyżej napisałeś . Ja już nie będę odbiegać od głównego wątku.
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2008-01-30 18:59:26)
Do tematu: Z Ayi Hirano polecam ściągnąć sobie koncert Suzumiya Haruhi no Gekisou!.
Wydaje mi się że najlepiej się nadaje do podkładania głosu w anime. Na żywo już nie wygląda fajnie.
Ostatnio edytowany przez animetwelve (2008-02-01 14:48:08)
ładna czy brzydka.. ruda, bura aby.. hehe. Ale koreanka ładniejsza(moim zdaniem oczywiscie)
Kipi
sweet