Nie jesteś zalogowany.
Osobowość jak najbardziej
Przy okazji, ktoś wie, jakie marzenia miała wybrana miss? Zlikwidowanie dziury ozonowej, głodu na świecie? Może uratowanie wielorybów przed wyginięciem? Czy na coś oryginalnego wpadła (wyproszenie pomocy Godzilli w walce z atomowym zagrożeniem ze strony Korei Pn)?
@malkor
Sorki, ale to akurat standard z tymi różnymi miss.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-05-29 17:15:22)
Osobowość jak najbardziej
Przy okazji, ktoś wie, jakie marzenia miała wybrana miss? Zlikwidowanie dziury ozonowej, głodu na świecie? Może uratowanie wielorybów przed wyginięciem? Czy na coś oryginalnego wpadła (wyproszenie pomocy Godzilli w walce z atomowym zagrożeniem ze strony Korei Pn)?
O ile pamiętam to było coś oryginalnego... chciała się z tobą umówić
Ostatnio edytowany przez malkor (2007-05-29 17:15:21)
Jeżeli chodzi o makijaż to macie rację, kobiety przecież nie mają non-stop go na sobie. A poza tym osobowość też się liczy, co nie
Osobowość, charakter, poczucie humoru, inteligencja itd. Wygląd zewnętrzny to taki dodatek, co nie znaczy, że nie należy o niego dbać:)
Wątpię, żeby ktokolwiek zwrócił na to uwagę .
FranzKafka napisał:liia napisał:Żeby to stwierdzić, trzeba by porównać jak wyglądała przed i po. Ja osobiście jestem zwolenniczką mikijażu i taki ciemny makijaż oczu bardzo mi się podoba, oczywiście na wyjątkową okazję, a ta uroczystość na pewno taką była.
Liia, ja nie jestem zwolennikiem makijażu, ale z racji wieku wybaczam Ci. =)
Deszcz popadał, słońce świeci, rośliny okopowe rosną naszym rolnikom. Rolnicy za pieniądze z Unii podłączyli im neta na pole i oto jest efekt.
Obi, jak zwykle trafiasz w sedno
Ostatnio edytowany przez liia (2007-05-29 17:30:01)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Ale kicz, to chyba lalka nie człowiek,
1) Twarz chyba poczuła skalpel
2) makijaż makijażem ale to co widzę to przesada
3) jakoś mało japońska : /
4) piersi mi sie nie podobają
Eee tam, widziałem dużo ładniejsze Japonki .
No co ty powiesz:)
(Oto i najpiękniejsza twarz jaka widziałem.)
Co do wyboru Japonki miss universe 2007 to mam do powiedzenia tylko tyle: nie podoba mi sie. Od nadmiaru 'tapety' rozbolały mnie oczy. Jak to ładnie podsumowała moja rodzicielka: "bez tego dziewczyna wyglądałaby zbyt zwyczajnie".
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-05-29 17:39:42)
4) piersi mi sie nie podobają
jednym z najwiekszych problemow japonek to wlasnie "male" piersi. Osobiscie uwazam ze to zadna przeszkoda
//Edit
Wilus czyzbys gustowal w dzewczynkach . Ta dziewczynka na oko ma 16 lat
//Edt2
osobiscie niewidzialem jakie maja ksztalty i jak wygladaja
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2007-05-29 17:44:38)
MI nie chodzi ze małe ale jakieś takie hmmmm.... nie tykał bym ich
zergadis0 napisał:Eee tam, widziałem dużo ładniejsze Japonki .
(Oto i najpiękniejsza twarz jaka widziałem.)Co do wyboru Japonki miss universe 2007 to mam do powiedzenia tylko tyle: nie podoba mi sie. Od nadmiaru 'tapety' rozbolały mnie oczy. Jak to ładnie podsumowała moja rodzicielka: "bez tego dziewczyna wyglądałaby zbyt zwyczajnie".
nie widziałeś mojej:-D
Poza tym zapominacie o jednym czynniku, który ma swój wpływ na wybory - kasa. zawsze wszystko kreci się wokoło pieniędzy i tylko o nie tak naprawdę chodzi. Niestety.
Wilus czyzbys gustowal w dzewczynkach . Ta dziewczynka na oko ma 16 lat
Nie oglądałeś Speed Graphera? Wiek to nie przeszkoda:D
Tak na poważnie to nie zaprzeczysz ze dziewczyna jest kawaii. Typ urody mi bardzo odpowiada.
Em... Nie to, żeby nie była ładna, no ale właśnie... za bardzo to na japonkę ona nie wygląda... Wchodząc w podanego linka gdzieś na początku tematu spodziewałam się dziewczyny innego typu urody... Tzn mam na myśli Miss Universe a nie tą podaną wyżej
Ostatnio edytowany przez DarkSister (2007-05-29 18:20:13)
Wilus zgadzam sie z Toba w 100 % ta Dziewczyna jest kawaii , hehe ale nie chcial bym skonczyc jako slepy fotograf . Chociaz za osobiscie (to trzeba podkreslic) zrobione Jej zdjecie czemu nie , a tak powaznie to dziewczyna jest piekna, ale wolalbym jej starszy odpowiednik
taka malo japońska to miss uniwersum
ara ara...
No bo to nie jest Miss Japonii, ale Miss Universum Musi być jak najbardziej uniwersalna
zergadis0 napisał:Eee tam, widziałem dużo ładniejsze Japonki .
[URL=http://img238.imageshack.us/my.php?image=ufamm061115sayumi01xx5.jpg][/URL]
(Oto i najpiękniejsza twarz jaka widziałem.)
Mieć taką żone...mmm...piękna!!
wiluS napisał:zergadis0 napisał:Eee tam, widziałem dużo ładniejsze Japonki .
[URL=http://img238.imageshack.us/my.php?image=ufamm061115sayumi01xx5.jpg][/URL]
(Oto i najpiękniejsza twarz jaka widziałem.)Mieć taką żone...mmm...piękna!!
No właśnie mieć taką żonkę :) powiem tak moim zdaniem ta jest dużo ładniejsza niż miss
no a co powiecie na taką?
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79387b3782ca48e8.html][/URL]
mnie się osobiście bardziej podoba niż ta cała miss