Nie jesteś zalogowany.
Zagrywka pod publikę. On jako reprezentant strony w umowie ma prawo ją wypowiedzieć. Nie zrobił tego, zamiast tego ogłosił, że wysłał gdzieś list do jakiejś partii. Szkoda, że nie do Japonii.
Ty dulowaty userze!
Doniek zwęszył (po kilku dobrych tygodniach), że go ludzie na taczkach z kraju wywiozą, jak nie przystopuje z idiotyzmami, to próbuje teraz nieudolnie odkręcać chybione decyzje. Wszystko jedno wielkie pitolenie. Zaraz pewnie Kaczor zacznie naskakiwać na niego, że za często zmienia decyzje i nie potrafi bronić przyjętego stanowiska, a media będą miały pożywkę na kilka dni. W tym czasie cała reszta darmozjadów z Wiejskiej będzie się obijała, bo dziennikarze nie będą ich oblegać. I tak w kółko.
Ta, widziałem na żywo w TV, jak stwierdził, że nie ma racji.
Jeśli po "zawieszeniu ratyfikacji" słupek poparcia mu nie poszedł w górę, to teraz już na pewno poszedł.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-02-17 17:29:12)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ta właśnie widać jaki to on przeciwny:
"- Prawo nie przewiduje wycofania podpisu pod ACTA, ale nie nakazuje natychmiastowej ratyfikacji - mówił Tusk."
A Bułgaria jakoś chce wycofać.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-02-17 17:34:25)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Czyli premier znowu wycofuje się rakiem. Nic dziwnego, bo przecież bardzo patrzy w sondaże, a takie protesty przeraziłyby większość polityków. Nawet jeśli ACTA niezostanie formalnie zatwierdzone, to i tak zostanie wprowadzone w jakiejś innej formie.
Z umów można się wycofać, ale jeśli te umowy wprowadzają zmiany w wewnętrznym porządku prawnym kraju, to one mogą tam zostać na dekady.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2012-02-17 17:48:25)
Trybunału Sprawiedliwości się przetraszył, przecież posada w UE mogła zniknąć, sondażami się pewnie nie przejmuje bo i tak to jego "ostatnia kadencja".
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-02-17 17:55:40)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Trybunału Sprawiedliwości się przetraszył, przecież posada w UE mogła zniknąć, sondażami się pewnie nie przejmuje bo i tak to jego "ostatnia kadencja".
ETS zajął się sprawą już w czasie gdy miała ona tajny status i już wtedy wydał krytyczny wyrok o niezgodności ACTA z prawem UE.
Wtedy sprawa nie była nagłośniona, więc nie było się czego bać, a teraz gdy strajki przeciw ACTA w całej europie to trzeba dbać o PR.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Czyli lepiej przekonać polaków, że lepiej siedzieć w domu i czekać aż czasy się zmienią.
Oddając nieważny głos pokazujesz, że masz gdzieś takich polityków, a jak nie pójdziesz głosować to pokażesz, że masz gdzieś demokrację i nie obchodzi cię co się w kraju dzieje (zgadzasz się na dalszą kpinę z siebie).
to jest powiedzenie "a gówno mnie to (prawo) obchodzi", jak są za duże podatki to się 1/6 podatku płaci, 2/6 na łapówkę, a 3/6 do kieszeni, itd... czyli ponad 50% społeczeństwa mówi, że politycy mogą se gadać, ale oni i takich nie będą słuchać, i leją na prawo, i przepisy. Mamy teraz zresztą ACTA - na moje 40-60% tych ludzi co protestowali nie było na wyborach i na nie, nie pójdzie, bo po cholerę, skoro jak się politycy zagalopują w idiotyzmach, to zawsze można 'kosę tatową' na sztorc postawić i iść na Wiejską.
taa... zasłona dymna, tylnymi drzwiami wprowadzą, albo odłożą w czasie i podpiszą znienacka (tym razem im się nie udało, ale kto wie jak to będzie następnym razem :/ )
Narobili dużo i teraz próbują to posprzątać chusteczką, co?
Powiedzmy to wprost. "Sorry, Tusiek. Jesteś spalony w kolejnych wyborach."
Poza tym, żeby ACTA weszło w życie, muszą tę umowę ratyfikować WSZYSTKIE kraje UE, a na to nie ma raczej co liczyć. Co nas oczywiście będzie cieszyć.
Mam nadzieję, że twórcy ACTA będą mogli się całą tą swoją umową podetrzeć.
EDIT: Coś podobno słyszałem, że Anonimowi mają wyłączyć neta 31 marca. To prawda? (First Network Crisis incoming? xD)
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-02-17 21:59:24)
Twarzoksiążkę też mieli wyłączyć xD.
Ale serio, chciałbym zobaczyć co by się działo, jakby przez kilka dni nie było neta .
Wzrosła by ilość samobójstw.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2012-02-18 00:57:40)
W Polsce zdecydowanie by wprowadzili stan wojenny.
Xelllos_Akatsuki, z tego co czytałem, jest to niewykonalne Ale chciałbym tego.
sondażami się pewnie nie przejmuje bo i tak to jego "ostatnia kadencja".
Tak twierdzisz? Moim zdaniem tak odwróci kota ogonem, że wyjdzie na niego i durny lud będzie lgnął do urn, aby mu podziękować za to, że opóźnił bądź dezaktywował wprowadzenie ACTA...
krytyczny wyrok o niezgodności ACTA z prawem UE.
A czy Obama przejął się niezgodnością z ichniejszymi zasadami? O tym chyba już tu ktoś pisał.
na moje 40-60% tych ludzi co protestowali nie było na wyborach i na nie, nie pójdzie, bo po cholerę
Chyba ci poniżej osiemnastki. Ilu studentów spytałem, tylu waliło "głosowałem na tego debil, jaki głupi byłem..."
A ja dalej jestem przekonany, że Tuska znów wybiorą premierem...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Cóż, ciężko zdobyć maluczkim dobrą kasę na reklamę. Nawet antyreklama przeciw PO powinna być bardziej hałaśliwa. Ludzie przechodzący koło protestujących nie wiedzą o co ten cały szum.
Ludzie przechodzący koło protestujących nie wiedzą o co ten cały szum.
"Piraci się buntują".
ksenoform napisał:Ludzie przechodzący koło protestujących nie wiedzą o co ten cały szum.
"Piraci się buntują".
Tak ale i tak się pytają, o co ten bunt.
Umowa ACTA wcale nie jest taka groźna, jak ją przedstawiano. Ona nie wnosi niczego nowego do polskiego prawa autorskiego. Natomiast pozwala nam ścigać tych, którzy kradną polskie filmy poza granicami Polski.
Źródło.
Chciałabym zobaczyć jakieś statystyki tych kradzieży filmów polskich za granicą.
Ty dulowaty userze!