Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
niech mi ktos wysle napisy do bleacha 126:P
Sorry za offtopa, ale 336 użytkowników na ANSI jeszcze w życiu na raz nie widziałem ;p
Hahahaha, z czego połowa to tajni współpracownicy [hehe][hehe][hehe][hehe]
Podobno w nowej serii W-11 ma być odcinek o tym, jak ścigają złego do szpiku kości fansubera.
Potwierdzam. Sam statystowałem w tym odcinku. Ja to ta trzecia babcia w moherowym beretku, krzycząca zza zasiśniętych zebów (już nie własnych) "Fansubery, satanisty!"
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Pisałem o tym w komentarzach, moża na czas "kryzysu" napisy na emula puścnić by nie było problemów z napisami.
Ostatnio edytowany przez mozarus (2007-05-17 20:26:13)
Smiech na sali... policja idzie na latwizne i sie opier...dziela zatrzymujac tak prawde mowiac niczemu winnych ludzi. Niedlugo zaczna scigac ludzi, ktorzy maja kompa w domu, bo to przeciez bardzo niebezpieczne narzedzie zniszczenia.
Tak btw... pomysl o ekwirowaniu i sprzedawaniu amochodow pijanych kierowcow to juz kompletny bezsens... chyba im sie cos popier....niczylo w glowach. Nosz kur...de co za po...walony kraj...
Tylko czekać, aż niektóre osoby zaczną wystawiać "słabą" za to, że nie można pobrać napisów.
Nie sądzę by do tego doszło
Kane teraz wykazał się roządkiem duży plus u mnie dla nowego Admina tego serwisu.
'Stary' admin też nad nami czuwa
Temat za chwile zostanie zamknięty, jeśli pojawią się jakieś nowe interesujące szczegóły dotyczące tej sprawy zostanie otwarty
Imperare sibi maximum est imperium
nosz kur...,a chcialem sciagnac napisy do nowych ep'ów death note i bleach, jutro pewnie napisow do naruto tez nie bedzie mozna sciagnac , najlepsze jest to, ze policja zamiast zajac sie mordercami, zlodziejami, pedofilami i gwalcicielami to zbieraja wszystkich z czterech woj. i na dodatek jeszcze policje niemiecka + jakas organizacje zbieraja tylko po to, aby zlapac 6'ciu typów, ktorzy rozpowszechniaja zwykłe napisy do filmów, BRAWO.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13