Nie jesteś zalogowany.
Ep 2 już jest. Postaram się jeszcze dzisiaj kilka wrzucić.
mam propozycje marduk666: mógłbyś przyszłe wrzucać na jakiś szybki server gdzie nie trzeba odczekiwać miedzy pobraniami np filefront?
Niestety, korzystam z tego, że mam konto premium na rapidzie
Przecież zawsze ktoś może zrobić reupload . Ważne, żeby było jak ściągnąć.
Nie mówię że nie ciesze sie za jakiegokolwiek typu uploadu shinnek a jedynie proponowałem alternatywną, mniej kłopotliwą opcję ^^"
Konto premium to dobra rzecz. Nie skasują ich tak szybko.
epy 3, 4 już na rapidshare.
Polonia 1 znów puszcza Gigi'ego Może by tak zgrać z TV choć sam dzźwięk a potem zrobić napisy?
...a po co zgrywać... w necie brakuje tylko 3 odcinków Gigiego z polskim lektorem. Przepisywanie nie jest takie strasznie trudne. Wystarczy mieć jakiś edytor napisów i 2 playery otwarte z lektorem PL i dubbingiem JAP.
szybko szybko
Wrzucone już 7 odcinków Szerokości w transferach
Mam pytanie, udostepniona bedzie cala seria? I w jakiej jakosci jest to anime?
Na anidb.net napisane jest, że się zatrzymali na 23 odcinku... Natomiast na stronie grupy są linki na emula do 27 odcinka
[url=http://www.astroteamrg.org/As[szpan]troteamWeb/index.php?module=AstroReviews&func=mostrarAnime&id=118&group_id=122&anchor=#releases_anchor]Klik[/url]:P
tzx za info... dzięki temu więcej epów będzie udostępnione.
Zajrzałem głębiej w tą stronę i inna grupa: MALDITAS GALLETAS wydała 42 epy z japońskim dubbingiem. Jest nadzieja, że uda się skompletować całość serii.
Ostatnio edytowany przez marduk666 (2007-05-20 23:13:28)
wow! wielkie dzieki:D uwielbiam to anime:D
B4RT3K napisał:Na anidb.net napisane jest, że się zatrzymali na 23 odcinku... Natomiast na stronie grupy są linki na emula do 27 odcinka
[url=http://www.astroteamrg.org/As[szpan]troteamWeb/index.php?module=AstroReviews&func=mostrarAnime&id=118&group_id=122&anchor=#releases_anchor]Klik[/url]:Ptzx za info... dzięki temu więcej epów będzie udostępnione.
Zajrzałem głębiej w tą stronę i inna grupa: MALDITAS GALLETAS wydała 42 epy z japońskim dubbingiem. Jest nadzieja, że uda się skompletować całość serii.
No i widzę, że bardzo ładna jakość
Ściągać, ściągać... jak nie będzie zainteresowania, to nie będę więcej wrzucał ;P
Ściągamy, ściągamy, ale na rapidshare po każdym ściągniętym pliku ileś trzeba odczekać żeby pobrać następny :/
wiecej
Chciałbym reaktywować ten temat z tego względu na to, że grupa Malditas Galletas kończy wypuszczać serię z japońskim dubbingiem (46/65). Średnio wypuszczają 2 odcinki tygodniowo. Jeden odcinek zajmuje ~233mb, jednak wyciąłem z nich dubbing hiszpański, pozostawiając tylko japoński i jego wielkość wynosi ~215mb. Odcinki są w formacie avi.
Teraz moje pytanie. Czy bylibyście zainteresowani uploadowaniem tej serii? Jaką drogą uploadu (rapidshare, torrent) i czy jakbym udostępnił hiszpańskie skrypty SubRip (chodzi o timing), ktoś by się podjął współpracy i pomógł w tworzeniu polskich napisów - mam skrypty do pierwszych 27 odcinków.
PS. Niedługo (za jakiś tydzień) ujrzą światło dzienne napisy do odcinków 4 i 5. Z czego szczególnie w 5 odcinku prosiłbym o sugestie w ich treści, ponieważ nie miałem żadnej podpory w polskim lektorze. Źródłem był skrypt włoski przepuszczony przez tlanslatora. Tłumaczenie w 80% prowadzi się do własnej interpretacji, ponieważ zdania z translatora są zlepkiem przypadkowych słów.
PS2. Odcinki są w oryginale zuploadowane na megauploadzie na oficjalnym forum Malditas Galletas. Trzeba się tylko tam zarejestrować i napisać jeden post z podziękowaniem, żeby mieć dostęp do linków. Poniżej bezpośredni link dla zarejestrowanych osób.
Dash! Kappei na megaupload - zarejestruj się i napisz jednego posta w temacie
to znaczy ze bede wszytkie odcinki gigi z japonskim dubingiem?? SUPER oczwiscie torent znajac forumowiczow szybko by sie rozkrecil i milby dluga zywotnosc jestm za torentem