#281 2008-02-14 23:57:18

Cybrag
Użytkownik

Odp: Co teraz oglądacie?

Rekid napisał:

Wiecie co podziwiam ludzi, którzy naraz oglądają po parę serii. Szczerze respekt. Ja osobiście max. oglądam 2 serie na zasadzie seria x parę odcinków, dwa dni później seria y parę odcinków. I takie coś rozumiem.

Zazwyczaj oglądam max 2 serie, ale z Death Note i Inuyasha się zatrzymałem, a jak się dorwałem do Fate/stay night, Shakugan no Shana, Night Wizard, Devil May Cry i ... Green Green:D, to jak widzicie nie mogłem się zatrzymać (i trochę zaniedbałem tłumaczenie Kekkaishi[baka])

#282 2008-02-15 00:11:47

RiXeD
Użytkownik

Hmm... Jakoś w tym sezonie lekka posucha jest... Zwykle oglądałem przynajmniej 4 serie z sezonu i tak ze dwie-trzy z poprzedniego lub starsze... Teraz zaś tylko SnSSecond, Spice and Wolf... Od biedy jak czekam na następny odcinek to pociągnę Shigofumi albo True Tears, ale takto to tyle... Całe szczęście idzie już Gurren Lagann w HD, będę musiał przygotować się na GARgazm... W wysokiej jakości. :]

#283 2008-02-15 00:27:13

skam123
Użytkownik

sporo osób ogląda naruto, to naprawdę takie dobre?? jak mieszkałem w irlandii niby obejrzałem kilka odcinków (jetix) ale za bardzo podobne do pokemonów mi się wydawało a tłumacze zrobili z tego bajeczkę na dobranoc.
ja ostatnio skończyłem Chrno Crusade z kumplem oglądać to potem kilka dni końcówkę przeżywał smile_big (podobał mu się Aion smile_big bo "ma plan i maniacko się śmieje")

8e91e6824c8563f6m.jpg

#284 2008-02-15 00:46:32

Pisak
Użytkownik

Naruto ?? Czy dobre ?? Dla mnie to jedno z lepszych anime smile_big Do pokemonów ?? Ty napewno widziałeś Naruto ??
Naruto jest to bardzo dobre anime, jeśli ktoś nie ogląda tego to niech załuje. Zwłaszcza, że Kishimoto jest geniuszem jezor
Szkoda tylko, że tak przedłużają to anime.
Co do Chrno Crusade to sam przeżywałem jezor Jak ta, jak tam jej szło ... Rosette została owładnięta i przeszła na strone zła =[.
Tak to koniec był spoko, więc później się nie przejowałem smile_big
Tak żeby nie było offtopa. Obecnie oglądam : Shuffle! i później Shuffle! Memories.
Co do tych co wychodzą jeszcze - to jestem z nimi na bieżąco.

Ostatnio edytowany przez Pisak (2008-02-15 00:48:16)

Pisak.png

#285 2008-02-15 00:51:40

Psychopata
Użytkownik

Pisak napisał:

Naruto ?? Czy dobre ?? Dla mnie to jedno z lepszych anime smile_big Do pokemonów ?? Ty napewno widziałeś Naruto ??
Naruto jest to bardzo dobre anime, jeśli ktoś nie ogląda tego to niech załuje. Zwłaszcza, że Kishimoto jest geniuszem jezor
Szkoda tylko, że tak przedłużają to anime...

fuj

A co do mnie. To ostatnio od 4 miesięcy nie mogę znaleźć niczego, co by mnie zaciekawiło. No normalnie nie mam sił, żeby usiąść i coś obejrzeć. Nie wiem, albo coś jest nie tak ze mną, albo teraz nic porządnego nie wchodzi.

#286 2008-02-15 02:51:28

czacha222
Zbanowany

Psychopata napisał:

A co do mnie. To ostatnio od 4 miesięcy nie mogę znaleźć niczego, co by mnie zaciekawiło. No normalnie nie mam sił, żeby usiąść i coś obejrzeć. Nie wiem, albo coś jest nie tak ze mną, albo teraz nic porządnego nie wchodzi.

Też mi się wydaje, że dobrych serii anime nie zawsze jest pod dostatkiem... Dlatego trzeba sięgać po te, które zostały przez nas "przeoczone", może coś ciekawego się znajdzie. jezor Wystarczy dobrze poszukać, popytać innych, itd., itp., etc.

#287 2008-02-15 08:18:38

oliwia90
Użytkownik

skończyłam karin  super komedia z wampirami smile_big daje 9/10
Oglądam nightwalker narazie jest fajny:D

#288 2008-02-15 12:07:09

malkor
Użytkownik

Pisak napisał:

Szkoda tylko, że tak przedłużają to anime.
Co do Chrno Crusade to sam przeżywałem jezor Jak ta, jak tam jej szło ... Rosette została owładnięta i przeszła na strone zła =[.
Tak to koniec był spoko, więc później się nie przejowałem smile_big
Tak żeby nie było offtopa. Obecnie oglądam : Shuffle! i później Shuffle! Memories.
Co do tych co wychodzą jeszcze - to jestem z nimi na bieżąco.

wyobraź sobie że nie oglądałem jeszcze chrono crusade i nie chciałem narazie wiedzieć kto przechodzi na stronę zła... naucz się nie spoilerować nobie jeden.

#289 2008-02-15 12:20:00

Quithe
Użytkownik

Psychopata napisał:
Pisak napisał:

Szkoda tylko, że tak przedłużają to anime...

fuj

Sprawdź kolejne diw pozycje, które tłumaczy Hiki, skoro oglądałeś NHG. Z nowych serii naprawdę warto sprawdzić Kaijiego (hazard, długi, męskie łzy, porządne analizy psychologiczne i socjologiczne). Hakaba Kitato właśnie zaczęło wychodzić, kreskę ma podobną do 100 Stories, główny bohater nie należy do typowych dzieciaków i animiec naprawdę potrafi rozśmieszyć oczkod Jeżeli ktoś lubi horrory komediowe niech po to sięgnie. Kemonozume odznacza się ciekawą kreską na ksztalt Ming Game i przyjemną fabułą. Mnemosyne może się rozwinąć w dobrym kierunku jeszcze (napisy pojawią się może jutro xD).
Teraz pewnie będzie: robisz reklamę napisom AG jezor Może i tak, ale jak już napisał ~Psychopata i ~Czacha222, rzeczywiście mało co ciekawego teraz wychodzi, a wg mnie i Hiki są to jedne z ciekawszych tytułów, dlatego też nad nimi pracujemy oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#290 2008-02-17 16:53:33

m_jay
Użytkownik

Ja wlasnie skonczylem Baccano i Tengen Toppa Gurren Lagan. Obydwa tytuly byly swietne, dzieki nim z optymizmem patrze w przyszlosc anime smile_big.

WoodenJesus.png

#291 2008-02-17 18:01:31

Tommy
Użytkownik

Ja dopiero zaczynam Welcome To The NHK. I już chętnie spędził bym nad tym nockę gdyby nie uczelnia i wyzwania z nią związane xD.

tmpdk.png

#292 2008-02-17 18:22:26

Flame
Użytkownik

ja aktualnie ogladam d.gray mana,gintame,one piece i mam zamiar zabrac sie za katekyoshi hitman reborn

#293 2008-02-17 18:26:10

justynapl
Użytkownik

ja w końcu się wzięłam za Haruhi i Kimi ga nozomu eien... mam te serie na dysku od prawie roku, ale nie było czasu, żeby je obejrzeć... jak na razie jestem obiema seriami zachwycona okej

#294 2008-02-17 19:27:16

Tachikomas9
Użytkownik

Zacząłem oglądać Naruciaka... Módlcie się za mnie xD

#295 2008-02-17 20:27:06

MrTToban
Użytkownik

a ja zasiadlem sobie do Mushishi bodajrze tak to sie pisze jeszcze tylko 12 epkow i bede mogl odchaczyc ze obejrzane hehe smile_big

#296 2008-02-17 20:32:04

radziocd
Użytkownik

Fruit basket - do początku zainteresowania M&A chciałem to obejrzeć, ale dopiero teraz znalazłem odpowiednio dużo czasu. Pierwsze wrażenie: początek naprawdę słodki, jednak jestem już na 15 epku i trochę mnie to zaczyna mdlić, nie wiem czy dotrwam do końca.

#297 2008-02-17 20:32:52

suki05
Użytkownik

a ja za soul hunter
potem zaczne ogladac slayers
i potem samurai champloo
hehehehe;d

#298 2008-02-17 20:39:26

m_jay
Użytkownik

radziocd napisał:

Fruit basket - do początku zainteresowania M&A chciałem to obejrzeć, ale dopiero teraz znalazłem odpowiednio dużo czasu. Pierwsze wrażenie: początek naprawdę słodki, jednak jestem już na 15 epku i trochę mnie to zaczyna mdlić, nie wiem czy dotrwam do końca.

Badz twardy smile. Ja wytrzymalem ale nie bylo warto. Mimo calkiem niezlej koncowki.

WoodenJesus.png

#299 2008-02-17 20:57:23

maryska
Użytkownik

Ja oglądam:
Chobitsa
Mnemosyne
Naruto shippuuden
a za niedługo planuje Ouran high school host club, Myself; Yourself i Okusama wa joshikousei smile.

#300 2008-02-17 20:58:22

RiXeD
Użytkownik

Tommy napisał:

Ja dopiero zaczynam Welcome To The NHK. I już chętnie spędził bym nad tym nockę gdyby nie uczelnia i wyzwania z nią związane xD.

Pytanie: czy anime jest tak samo psychodeliczne jak manga?

Stopka forum

© Animesub.info 2024