Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
tak samo ty khadzad. Ale mi się nudzi co nie?
Ej, wiecie ze ja tez kiedys nie znalam stron na ktorych mozna sprawdzic kiedy wychodzi jaki odcinek? Pewnie myslicie- "NIEMOZLIWE! CO ONA PISZE?!". Ale taka jest prawda Wy tez nie wiedzieliscie kiedys jak sie poruszac po forum, nie znalliscie stron ktore informuja o nowosciach ani nie wiedzieliscie ze mozna wszystko znalezc na google (chociaz ja tak nie uwazam ). Ej, chyba ze tylko ja kiedys tego nie wiedzialam, a wy pierwszy raz wlaczyliscie Internet Explorer (kilka lat temu prawie wszyscy uzywali tej przegladarki) i juz wszystko zaswitalo wam w glowkach.
ZAAAKERUUUUU!!
A nie sorry to nie to anime
Kage bunshin no jutsu! Harem no jutsu!
Jaki Kga bunshin co?? teraz to jest cieniste klon jutsu!!
To ja dodam od siebie Oni Giri (Ilustracja)
i położę kres temu offtopowi (albo i nie).
Ej, wiecie ze ja tez kiedys nie znalam stron na ktorych mozna sprawdzic kiedy wychodzi jaki odcinek? Pewnie myslicie- "NIEMOZLIWE! CO ONA PISZE?!". Ale taka jest prawda Wy tez nie wiedzieliscie kiedys jak sie poruszac po forum, nie znalliscie stron ktore informuja o nowosciach ani nie wiedzieliscie ze mozna wszystko znalezc na google (chociaz ja tak nie uwazam ). Ej, chyba ze tylko ja kiedys tego nie wiedzialam, a wy pierwszy raz wlaczyliscie Internet Explorer (kilka lat temu prawie wszyscy uzywali tej przegladarki) i juz wszystko zaswitalo wam w glowkach.
Jak dotknąłem myszkę jeszcze w sklepie, to mnie olśniło.
ZAAAKERUUUUU!!
A nie sorry to nie to animeKage bunshin no jutsu! Harem no jutsu!
<Po przerwie>
Psychopata dostał zawału. The End
pa3cja napisał:Ej, wiecie ze ja tez kiedys nie znalam stron na ktorych mozna sprawdzic kiedy wychodzi jaki odcinek? Pewnie myslicie- "NIEMOZLIWE! CO ONA PISZE?!". Ale taka jest prawda Wy tez nie wiedzieliscie kiedys jak sie poruszac po forum, nie znalliscie stron ktore informuja o nowosciach ani nie wiedzieliscie ze mozna wszystko znalezc na google (chociaz ja tak nie uwazam ). Ej, chyba ze tylko ja kiedys tego nie wiedzialam, a wy pierwszy raz wlaczyliscie Internet Explorer (kilka lat temu prawie wszyscy uzywali tej przegladarki) i juz wszystko zaswitalo wam w glowkach.
Jak dotknąłem myszkę jeszcze w sklepie, to mnie olśniło.
Tak myslalam.. I czemu zmieniles avatar? Tamten byl fajny..
Pierwsze co zrobiłem to wszedłem na onet.szukaj (bo googla nie znałem xD) i wpisałem zasady zachowania w internecie xD mądre dziecko bylem co??:P
EDIT: ~Psychopata skąd ten avek?? Mocny jest xd
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-30 00:04:27)
Specjalnie dla Ciebie Pa3cja. ^^
A jeśli chodzi o tamten avek, to znalazłem go niedawno na jakimś hiszpańskim forum.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-30 00:14:58)
a łyżka na to: "niemożliwe"
zamknijcie lub lepiej usuńcie ten temat
OHOHOHOHOHOOHOHOHOHO XDDDDDD
Tak wk*****ny na cały świat byłem, ale w jednej chwili poprawiłeś mi humor, dziękuję. ^_^ Przynajmniej na jedno coś sie ten temat przydał. XD
Ehh dajcie spokój chłopakowi... Napisy będą za tydzień. Pozdrawiam
to ja może od tematu trochę odejdę ;p
"KA-ME-HA-ME-HAAAAAAAAAAA" i BooBoo sra w gacie ;]
Pozdro Zmora ;]
Ps. mam pytanie tłumaczy ktoś "Magical Pokan"
Dobra kto chce a kto nie, ale ja tak. Koniec spamu, bo dostaniecie po 349786 warnów i nagle zmniejszy nam się liczba userów na ANSI o połowę.
Do pana założyciela tematu: Prowokacja czy nie: Google To jedno.
A jeżeli nie, to odświeżaj co tydzień w piątek tą stronę: Dattebayo Polecam odświeżać tak od rana do południa co 3-5 minut. Przeważnie jest już o 5 rano.
Strony Poprzednia 1 2