Nie jesteś zalogowany.
khadzad napisał:ino takie pytanie....Реальное имя -- co to znaczy(dla znajacych ruski) i to Возраст xD
1.Prawdziwa nazwa
2 Wzrost, przyrost
Katastrofa, ale nie winię was, w końcu nie uczyliście się tego języka.
1. Prawdziwe imię
2. WIEK (sam jesteś wzrost)
to ja polecam Realitylapse i Download-Anime.
ta tej pierwszwj stronce jest bez limitu, na drugiej są na różnych serwerach czasami do wyboru do koloru
Znacie może jakiąś stronkę,forum na których sa linki do rapidshare?? (chodzi mi wyłącznie o rapidshare.com) , bo mam co miesiąc konto premium więc by się przydało. A ja szukam i szukam i nie mogę takiej stronki znależć :/
Tutaj są linki na Rapidshare i mirrory na MU ^^
Ostatnio edytowany przez pinikio (2007-06-07 17:41:12)
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Ja pobieram stad i jest nawet super http://www.tokyotosho.com/
Mam problem z tą stronką animesource.ru prawie zawsze pojawia się komuikat 421
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-09-14 17:21:00)
Używaj FlashGet'a. W końcu Ci się połączy i ściągniesz to co chcesz.
Używaj FlashGet'a. W końcu Ci się połączy i ściągniesz to co chcesz.
no to ale jak dlugo mam czekac az sie zacznie sciagac,bo to dziwne czekalem 5 min i sie dalem spokoj
zgadzam się z lili Realitylapse rządzi, a w razie czego zawsze można znaleźć torrent (choćby przez google)
zgadzam się z lili Realitylapse rządzi
Tyle że większość to rmvb... (Tak, wiem - to dla userów ze słabymi łączami. Więc dlaczego OSTy mają tam w mp3 a nie np. midi?)
pawello86 napisał:Używaj FlashGet'a. W końcu Ci się połączy i ściągniesz to co chcesz.
no to ale jak dlugo mam czekac az sie zacznie sciagac,bo to dziwne czekalem 5 min i sie dalem spokoj
Czasem nawet pół godziny. A gdy osiągnie 98-99% będzie często przerywać pobieranie.
Gdzie można pobierać RAW-y, ddl, mu, rapid itd? Chodzi mi o starsze pozycje których torrenty padły?
oo! o!
[cytuj]Critical Error[/quote]
na pewno jeszcze działa? > pawello86
[cytuj]SQL Error : 1142 INSERT command denied to user 'directraws'@'localhost' for table 'phpbb_sessions'[/quote]
Jak łatwo przeczytać - jest problem z uprawnianimi dostępu do bazy ^^.
Pewnie naprawi(ą).
Skąd ściągać? Jeżeli wiemy co chcemy ściągnąć to nie ma lepszej metody niż -> anidb.info, a później ruszenie na łowy ^^".
[cytuj]SQL Error : 1142 INSERT command denied to user 'directraws'@'localhost' for table 'phpbb_sessions'
Pewnie naprawi(ą).
Skąd ściągać? Jeżeli wiemy co chcemy ściągnąć to nie ma lepszej metody niż -> anidb.info, a później ruszenie na łowy ^^".
wlasnie powiedz jak jeszcze mozna sciagac z anidb.info.mozna tylko z emule czy sa linki do roznych innych stron z downloadem
www.realitylapse.com
bez konta premium można ściągać jeden plik z max dwuch źródeł ale to wystarcza ale sa na rożnych serverach np. Sigma, zeta i jak mamy dwa anime na różnych serverach to ściagamy dwa pliki każdy z dwuch źródeł mam nadzieje, że mnie zrozumieliście ^^
ogólnie wszystko tam jest w formacie RMVB ale wszystko jest dobrej jakości więc niema co sie tym bardzo martwić no i jeden odcinek to około 80mb, a nie 170...
Smoczek napisał:[cytuj]SQL Error : 1142 INSERT command denied to user 'directraws'@'localhost' for table 'phpbb_sessions'
Pewnie naprawi(ą).Skąd ściągać? Jeżeli wiemy co chcemy ściągnąć to nie ma lepszej metody niż -> anidb.info, a później ruszenie na łowy ^^".
wlasnie powiedz jak jeszcze mozna sciagac z anidb.info.mozna tylko z emule czy sa linki do roznych innych stron z downloadem
Tylko emule, ale są linki do stron grup, które robią ten projekt, a na nich najczęściej masz DZIAŁAJĄCE i PEWNE linki do torrentów/paczek XDCC/czasem nawet ddl z których bez żadnych problemów pobierasz anime, które Cię interesuje ^^ (oczywiście, nie jest tak zawsze... ale zazwyczaj, a i owszem ^^).
ogólnie wszystko tam jest w formacie RMVB ale wszystko jest dobrej jakości więc niema co sie tym bardzo martwić no i jeden odcinek to około 80mb, a nie 170...
i gdzie ta jakość???????? Puknij sie w czoło i porównaj rmvb z rr i banzai - wtedy się odzywaj!
Jedyny naprawdę pewny jest anidb jak wcześniej było wspomniane
nie zawsze można znaleźć osoby na e0mule [jak już to polecam Xtreme] ale jak odpowiednio skonfigurujesz to możesz też ładnie wyciągnąć nowe a naleźć też te stare których normalnie nie ma już na torrantach.
Ja biorę z tond linki do anime ^^