Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Witam.
Poszukujemy duuuużej liczby korektorów i ludności robiącej synchra. Ilość wolnych miejsc nie ograniczona.Owi potrzebni ludzie, utworzą tajemny oddział, więcej powiedzieć nie mogę.
Do innych grup: Nie pytajcie o co chodzi bo nie zamierzam wam tego zdradzić.
Do wszystkich niezainteresowanych:
Proszę nie pisać postów, które nie są zgodne z tematem oraz nie domyślać się i nie wymyślać
Ostatnio edytowany przez desarian (2008-12-07 22:10:28)
nie ma to jak umiejętność edytowania posta
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Przepraszam, ale od kiedy nie mogę zacytować swoich słów, hę?
A jakby ktoś pytał po co to zrobiłem, to odpowiedż: po to by przypomnieć o co mi chodziło wcześniej, zanim jeszcze niektóre napisały swoje trzy słówka, nie związane z tematem.
Ostatnio edytowany przez desarian (2008-12-07 22:26:42)
powiem tylko 1
śmieszne. Wszystko, łącznie z cytatem można w 1 poście zrobić. Przez ciebie spamuję i jeszcze warna wyłapię
btw. nie mam żadnego ale :]
Ostatnio edytowany przez kappuchu (2008-12-07 23:53:46)
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Dajcie Wy im święty spokój. Niech sobie rekrutują, tłumaczą itp. Zwykłym szaraczkom i tak chodzi tylko o napisy, i oni chcą im to umożliwić. Powinno się chwalić inicjatywy, a nie próbować gasić w zarodku, czy się ma, czy nie, jakieś 'ale' do samej grupy.
Poszukuje osoby do administracji i aktualizacji naszej stronki, która jest w php.
Ostatnio edytowany przez desarian (2008-12-16 21:09:09)
Poszukuje osoby do administracji i aktualizacji naszej stronki, która jest w php.
Drobna uwaga Dostosowywanie tła wyłącznie pod niskie rozdzielczość nie jest zbyt rozsądnym rozwiązaniem
Dodatkowo dopisz, że chodzi o PHP-Fusion, a nie jakiś własny skrypt napisany w php
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7