Nie jesteś zalogowany.
ale gumi lala Ci nie zrobi pysznego obiadku =)
Co ma piernik do wiatraka? Naiwnie myślałam, że jednak chodzi o jakiś związek cielesno duchowy;) a tobie po prostu marzy się azjatycka służąca. Fuj[jezor]
Jest jeden problem, ty nie opisałeś żadnej kobiety XD
Przeciwieństwo podanego schematu, stary
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To zależy, czy miałbym być bierny, czy aktywny Chodzi o robotę ofkoz
"Skazany na zajebistość"
PS:Alem trafił... Przy was to sie czuję jak małe dziecko XD
Trafne spostrzeżenie:D
FranzKafka napisał:ale gumi lala Ci nie zrobi pysznego obiadku =)
Co ma piernik do wiatraka? Naiwnie myślałam, że jednak chodzi o jakiś związek cielesno duchowy;) a tobie po prostu marzy się azjatycka służąca. Fuj[jezor]
Nie żadna służąca. Tylko Polki mają zbyt rozdarte gardło, że się tak wyraże, a ciche i udzielające się na poziomie kobiety są bardziej w cenie. Poza tym jak już wspomniałem Japoneczki są piękniejsze 100x od Polek. =)
To właśnie obraziłeś żeńską część forum Mi się Japonki bardzo podobają, ale to jednak Polki są najpiękniejszymi kobietami świata, z czym się zresztą zgadzam.
"Skazany na zajebistość"
To właśnie obraziłeś żeńską część forum Mi się Japonki bardzo podobają, ale to jednak Polki są najpiękniejszymi kobietami świata, z czym się zresztą zgadzam.
Nie sądzę, by żeńska część forum obraziła się na kogoś, kto woli wydumane i pewnie niewiele mające wspólnego z prawdą stereotypy nt. żeńskiej części nieznanej nacji. Zapewne każda z nas ma swojego niejapończyka, z którym woli chodzić za rękę zamiast krok za nim. I gotuje mu od czasu do czasu pyszne zupki w ramach sprawiania przyjemności, a nie z obowiązku.[jezor]
Zapewne każda z nas ma swojego niejapończyka, z którym woli chodzić za rękę zamiast krok za nim. I gotuje mu od czasu do czasu pyszne zupki w ramach sprawiania przyjemności, a nie z obowiązku.[jezor]
I jak tu po takich słowach (i autopsji) bujać się w obłokach z wyimaginowaną Japoneczką? Bezsensu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zjadacz napisał:To właśnie obraziłeś żeńską część forum Mi się Japonki bardzo podobają, ale to jednak Polki są najpiękniejszymi kobietami świata, z czym się zresztą zgadzam.
Nie sądzę, by żeńska część forum obraziła się na kogoś, kto woli wydumane i pewnie niewiele mające wspólnego z prawdą stereotypy nt. żeńskiej części nieznanej nacji. Zapewne każda z nas ma swojego niejapończyka, z którym woli chodzić za rękę zamiast krok za nim. I gotuje mu od czasu do czasu pyszne zupki w ramach sprawiania przyjemności, a nie z obowiązku.[jezor]
Kobieto wyluzuj. Tego też w Polkach nie lubie, są zazdrosne i uważają się za niewiadomo jakie bóstwa. Jak byś Ty powiedziała, że Japończycy są ładniejsi od Polaków, to bym to przyjął z pokorą, a Ty zaraz się buntujesz w obliczu czyjegoś zdania. Dla mnie i tak Polki nie dorównają Japonkom nigdy. Ot tyle =)
P.S
I nie żebym twierdził, że Polki są brzydkie, wręcz przeciwnie. Chodzi mi tu tylko o to, że w moim mniemaniu Japonki są ładniejsze.
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-04-10 22:45:51)
Ależ ja wcale nie jestem zazdrosna. O kogo niby? Co się komu podoba, kwestia gustu jest poza dyskusją. Powiem ci nawet, że kiedyś też sobie chciałam przywieźć Japończyka z Tokio;) Pewnie mogłabym go nosić na rękach:D Ale mi przeszło. Rzeczywistość okazała się dużo lepsza i bardziej zaskakująca od mrzonek[jezor]
Ludzie, przestancie sie klocic przez caly czas, kto jest lepszy od kogo i w czym. jak ~hikikomori rzekla - kwestia gustu.:)
Co wam przyjdzie z japonskiej, polskiej czy marsjanskiej "miss-dupy" jezeli ta manier nie bedzie miala?...[beznadzieja] Nie twierdze, ze ciche, grzeczne przytakiwanie partnerowi i trzymanie sie pol kroku za podczas spaceru jest okidoki, bo to ostra przesada; ale tak wykreowana jest przez wiekszosc z nas zenska populacja Japonii. Dlaczego? Moze dlatego, ze Japonczycy maja wieksza kulture.
A moze dlatego, ze niektorym z nas bardziej to pasuje...[fuj]
Polka? -tak. Japonka? -czemu nie!? Kwestia gustu. Byleby qrewkami nie rzucala co 5 minut.
Inaczej mowiac: miala klase!
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-11 00:50:17)
Wszystkie kobiety są pięknie i kochane! A jeszcze wybrzydzają.
Nom, nie kłóćmy się. Czy nie lepiej wypić coś razem zamiast prowadzić wojny
Jak rzekł pewnien dupek: "Keine grenze" =) (czy jakoś tak )
Jak rzekł pewnien dupek: "Keine grenze"
Dlaczego dupek?
FranzKafka napisał:Jak rzekł pewnien dupek: "Keine grenze"
Dlaczego dupek?
Lamer raczej xD
Nie, Lamer nie, to zbyt mało obraźliwe...=)
Nie, Lamer nie, to zbyt mało obraźliwe...=)
No ale dlaczego?