Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
wesołego karpia,kieliszka i pełnej butelki żeby jaka były świeże a zając wpadł na minę...i wszystkiego naj naj lepszego
Zdrowych jajek, wesołych zajączków i świątecznego nastroju ale to za dwa dni dopiero
Wszystkiego najlepszego na Święta
Ja takze życze wam Wszystkiego Najlepszego z okazji Świat
Wszystkim za życzenia dziękuje, wszak było nie było czuje się w pewnym stopniu częścią tego forum.
Ze swojej strony wszystkim forumowiczom chciałbym raczej tradycyjnie życzyć Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, lanego dyngusa, przyjemnej atmosfery w rodzinnym gronie i wszystkiego jeszcze, czego byście sobie na te święta życzyli.
Wszystkiego najlepszego:)
i jeszcze raz:
Wszystkiego najlepszego
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Śmierci, bólu, cierpienia, zgniłego jajka, kwasowego dyngusa, zboczonych zajączków, wszystkiego najgorszego i w ogóle końca świata }:>
Śmierci, bólu, cierpienia, zgniłego jajka, kwasowego dyngusa, zboczonych zajączków, wszystkiego najgorszego i w ogóle końca świata }:>
YEAH!!
Rozumiem śmierć i koniec świata, ale ból i cierpienie? :P
Ode mnie po prostu wszystkiego najlepszego i żeby ansi nie upadło.:P
Smacznych Jaj i Wesołych Świąt[cool]
Wszystkiego najlepszego z okazji Świat, hektolitrów ramenu i 666GB nowych Anime
A właśnie moje życzenia nie były do Sansiro (a do reszty tak)
A co mnie twoje życzenia obchodzą... Są nic niewarte:)
To i ja sie dołącze , Wszystkiego dobrego ^^.
Zdrowych, pogodnych Świąt w gronie najbliższych. No i mokrego dyngusa
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ważne abyśmy te święta zapamiętali bo powtarzają się co roku - wydawać by się mogło, że to to samo a jednak...
najważniejsze są wspomnienia
PS: No i wiadro na wiadomo co
I ode mnie standardowo: Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Wesolego jajka wszystkim
a może by tak jakaś świąteczna ankietka...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna