Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Fiesta. Nie wiem czy ktoś z was to zna, właśnie kończą się drugie beta testy. trochę mi cięło w mieście ale sam pomysł kozacki. MMO 3D w stylu mangowo-kreskówkowo-animowym :]
Jak dla mnie kozak. Jak skończą sie beta testy to pogram w to na pewno. Jeśli ktoś chce to może zapisać się na beta testy i pograć:
Strasznie tandetnie ta gra wyglada
oblekałem i hmmmm graficznie podobnych gier wyszło ostatnio tuszkę dużo po dwóch filmikach raczej sobie bym tą gre darował. Lukru w cholerę, dziwne to twórcy chyba grzybków się najedli.
Wydaje się raczej dla młodszych graczy. Ja tam preferuję fantasy w stylu Lineage 2 (które mimo iż jest nudne po jakimś czasie to i tak wciąga, gdyż lokacje są boskie).
tak samo jak ~strusic polecam Lineage 2, gram na prywatnym servie i jeszcze mi się nie znudziła a dosyć już w nią gram. Ta gra ma bardzo fajne lokacje i fajnie zrobione klasy, jest dużo questów i skilli więc jest trochę zabawy:)
Hmmm MMO to Ferentus i jeszcze Silkroad (chyba tak to się pisało) marne podróbki WoWa, ale darmowe. Mi się to nie podoba, ale mój brat się tym zachwyca...zwłaszcza Ferentusem.
ROSE - Cos jak flyff tylko z 10x lepsze. Gra jest platna, ale jest conajmniej jeden pozadny server, ktory znam i gra tam okolo 1,5k graczy. Głowny serve rpodzielony jest na dwa mniejsze, ale jesli zrobimy sobie postac na pierwszym, to ona jest i na drugim. Gra sie przyjemnie i bezstresowo, sa areny pvp, grafa cukierkowata w pelni 3D.
No a tutaj server Ruff ROSE
Cóż kiedyś byłem tym zainteresowany ale zniechęciły mnie screeny z tym jak wyglądają postacie i klasy raczej dziwne
Interesuje mnie gra Space Cowboy. Jesli ktos w to gral to moze cosik o niej napisac.
Cóż w Space Cowboy-a ja grałem.... ogólnie to mogę się wypowiedzieć w ten sposób:
Gra oparta na samych questach... gdyż questy dają około 70~90% expa na lvl + kasa/dropy... Prawie wogóle się tam nie grinduje chyba tylko po to aby dobić lvl... PvP wg. mnie dość niewyważone z powodu jednego statku który potrafi jeździć >.>"
+ tej gry może być to, że możesz sobie polatać statkiem kosmicznym ...Szczerze to twierdzę, że w tej grze nie ma nic super ciekawego... średnio mnie wciągnęła raczej grałem jak nie miałem co robić
Silkroad - wspaniały mmorpg
Fly For Fun - przyjemne
Silkroad wspaniały...??!! ja raczej z tym się nie zgodzę, bo z tego co pamiętam to ta gra ma kilka minusów takich jak: niesamowite lagi i farmienie SP z tego powodu odszedłem od tej gry i nie mam zamiaru wrócić
A co do FlyFF-a to powinieneś dodać, że się raczej nudzi... ja po wbiciu 40 poziomu w tydzień przestałem grać... zresztą PvP jest niezbyt wyważone gdyż mag aż do 40-50 poziomu jest tak silny, że żadna inna klasa z tym samym lvlem nie ma nawet po co próbować się z nim bić
A ja polecam sobie przejrzeć tą listę. Na tej stronie znajdziecie informacje i przykładowe screeny i inne informacje.
Zgadzam się jest to najlepsza lista z MMO jaką znam zawsze jak szukam jakiegoś nowego to wchodzę na tą stronę
A co do mnie to polecam MapleStory Europe Ja osobiście gram na globalu, ale polecam europe, bo na globala już nikt z europejczyków nie wejdzie To by było na tyle
A grał ktoś może w Rune i chce się podzielić wrażeniami ?
Strony Poprzednia 1 2