Nie jesteś zalogowany.
powiedzmy sobie szczerze trzeba sie szkolic koles z naruto cie moze rozwalic i sasuke... natemari tenten haku ale trzeba miec szczescie u miec grac /taktyka :]
powiedzmy sobie szczerze trzeba sie szkolic koles z naruto cie moze rozwalic i sasuke... natemari tenten haku ale trzeba miec szczescie u miec grac /taktyka :]
ja raczej się uważam za dobrego taktyka ale jak się ma pecha z rodzajami chakry, które dostajesz, to żadna taktyka ci nie pomoże, takie jest moje zdanie
rownie dobrze mozesz na poczaktu dostac z lee chakre i z gaara i po kolesiu
dlatego fart z chakrą się bardziej liczy
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-03-18 00:47:57)
rownie dobrze mozesz na poczaktu dostac z lee chakre i z gaara i po kolesiu
Ano co znacza jak postac ma czarna cyfre na ktorejsc z technik??
To oznacza ze dopiero za konkretną ilośc kolejek będziesz mógł użyć danej techniki.
to oznacza ile zostalo do uzycia tej techniki
Dzieki wielkie.Teraz moge zabjac full PRO:D Narazie 3 wygrane:) 2 porazki:( tylko mogli by cza skrocic do 30 sekund
mam HINAte mam widze JA NIE DAM JEJ UCIEC AAAA jestes moja!
Dzieki wielkie.Teraz moge zabjac full PRO:D Narazie 3 wygrane:) 2 porazki:( tylko mogli by cza skrocic do 30 sekund
jak pograsz dłużej to zobaczysz, że nieraz ta minuta nie starcza na przemyślenie taktyki
budyn napisał:Dzieki wielkie.Teraz moge zabjac full PRO:D Narazie 3 wygrane:) 2 porazki:( tylko mogli by cza skrocic do 30 sekund
jak pograsz dłużej to zobaczysz, że nieraz ta minuta nie starcza na przemyślenie taktyki
Dokladnie, juz nie raz zabraklo mi czasu.
zaraz chyba przegram ;_; hinatka se pujdzie dalej nie ;(
Najgorsze jest wszystko ustalić i nie zdążyc wybrać czakry która się chce poswiecic:(
No i zdobylem najlepsza postac z anime, czyli Kabuto.
pokażcie swoje karty gry, składme haku, kankuro i sakura najlepiej mi ostatnio idzie
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-03-18 01:02:46)
ja co chwile resetuje wiec :] nie dam dopeiro jak zaczne grac na serio
to dlaczego resetujesz?
a ja myślałem, że jak zresetuje to będę musiał też misje od nowa robić a teraz to już za daleko zaszedłem, żeby resetować
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-03-18 01:07:17)
odblokowywuje postacie :] dopiero jak odlbokuje 3/4 postacie to zaczne grac na serio
Ja i tak jestem łowcą, więc gram postaciami pod misje. A wygrane i przegrane można sprawdzić na stronce.
Ja nie spocznę póki nie odblokuje wszystkich postaci, reszta dla mnie się nie liczy.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-18 01:07:02)
a mnie to juz denerwuje 3 raz probuje odkryc Jiroubou i jak mam 4/5 to mnie w 5 zabijaja ;/