Nie jesteś zalogowany.
gra na poczatku jest prosta ja mialem 11-2 bilans ;] a teraz mam 12-12 ;p poczatki sa proste pozniejs ie zacyznaja schody...
natomiast ja mialem dziwna sytuacje gdzie koles juz w 2 turze zalatwil wszystkich moich trzech zawodnikow... nie wiem jak to zrobil ale szok byl gdy tu nagle wyskoczylu You Lose -_-"
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-17 22:01:22)
mnie sie udało zdobyć wszystkich ale odblokowanie tych gości od orochimaru to większy problem
natomiast ja mialem dziwna sytuacje gdzie koles juz w 2 turze zalatwil wszystkich moich trzech zawodnikow... nie wiem jak to zrobil ale szok byl gdy tu nagle wyskoczylu You Lose -_-"
Też tak miałem Widocznie jakiś bug, albo coś z łączem
huh a ja mialem własnie win:P ale chyba ktoś uciekł... B4RT3K
No nie mów, że się za mną spotkałeś Uciekam bo szukam tych trzech postaci co mi brakuje i nie chce czasu tracić
Ano się spotkaliśmy (sprawdziłem w profilu)
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-03-17 22:23:12)
nick: SAKUBIK
co do bilansu to dopiero zaczynam
a co do tych loose to chyba wina neta
może ktoś spara?
już jestem:P jakby ktos chcial spar 7032010 ew tlen
Ostatnio edytowany przez Mender (2007-03-18 00:05:36)
Heh właśnie załatwiłem kogoś niemalże na styk , jeden cios o wszystkim przesądzał
Mender , nick: Silver_Fox , jeśli chcesz spara to jazda
ooops , chyba go już niema
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-17 23:28:41)
A ja właśnie wykonałem pierwszą misje
ooops , chyba go już niema
Jakby co to on cały czas gra Dodaj do znajomych i będziesz wiedział Wyślij mu wtedy PW i grajcie
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-03-17 23:33:36)
planuje oszukac troche z questem, jak sie uda to napisze jak to zrobic ]:->
widzę, że coraz więcej osób gra ja też jak zacząłem to nie mogę przestać, szukam już 2 dni sasuke z ino lub shino i nie mogę trafić :/
a w między czasie robię misje 15 wygranych z haku
mój nick taki jak na ansi, po co komplikować
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-03-18 00:10:59)
kto chce zxemna spara walnac ?:D
Nick : Mavet przypominam
Mavet ja moge jeśli chcesz
kto chce zxemna spara walnac ?:D
Nick : Mavet przypominam [/cytujJa:)
Jeszcze prywatnie nie sparowałem , może być wesoło
Silver_FoxOstatnio edytowany przez Aizen (2007-03-17 23:56:37)
To jak robimy 1 kwietnia turniej??:D
cooz pisze do was na gg a was nie ma
heh wykonalem 2 zadania za jednym razem ;p 5 wygranych w trio sasuke, sakura i naruto oraz 3 wygrane z rzedu danym teamem ;p natomiast do 1 misji z tego of power to zostal mi do pokonania Kiba i Shikamaru... spotkalem juz ich nie raz, ale nie wiem czemu lecz przeciwko kibie sobie nie radze... za kazdym razem do wykonczenia go przeszkadza mi "Double Headed Wolf" upierdliwy atak...
przeciwko druzyna gdzie byl Kiba przegralem dwa z dwoch... jak na zlosc w jednej druzynie byl wlasnie Kiba i Shikamaru i przegralem rzutem na tasme ;]
probowalem tez sie bawic w odblokowanie Zabuzy majac haku w teamie, ale o dziwo gdy walczylem bez wzgledu jakim trio gdzie byl wlasnie haku to przegrywalem, wlasnie majac go w zespole zaliczylem passe -7 i zrezygnowalem...
kasagrande spróbuj haku, kankuro i sakura ja wygrywam tym składem
Niezgorsza gra online ale szkoda ze nie mozna robic kamehameha:P
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-18 00:30:03)
Innym dobrym składem są postacie atakujące innych graczy na zasadzie ataku wszystkich postaci na raz np. Temari,Tenten i Haku tym składem wygrałem wiele walk.