Nie jesteś zalogowany.
Kabuto? Nono
Przypomnę link: http://www.polchat.pl/chat/?room=Naruto+Arena
jak ktoś chce posparować to niech wpadnie
Łoł , załatwiłem Tayuyę , Shino i Kakashiego
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-19 16:22:15)
Polska 1 w rankingu
ja mam beke teraz ;p gram by odblokowac shizune i ustawilem klasyczny team Sakura, Naruto i Sasuke, przeciwnik nie pamietam konkretnie jaki mial team ale najwazniejsze jest to ze mi na koncu zostal Naruto ktory mial całe 1 ENERGI ! natomias rywal mial Kibe i maksymalna energia ;]
o dziwo on nie byl w stanie mnie zaatakowac a ja zaaplikowalem mu seryjke 2 rasengany + naruto rendan i bylo po krzyku naruciakiem z 1 energia rozwalilem Kibe ;p
moze mi ktos wytłumaczyc jak sie zalogowac i na jakiej stronce???
Tronki.... przeczytaj temat od SAMEGO początku to może coś znajdziesz na ten temat (ale wątpie, abyś coś znalazł)
dkai2218 czyli nawet jak przeczytam to nic nie znajdę?
lol.... to była satyra, ale nieważne... może byś rusyzł swoją głową i trochę się powysilał i przeczytał temat??
dkai2218 czyli nawet jak przeczytam to nic nie znajdę?
[roftl]
To mnie rozwaliło...
Ale żeby nie było:
Naciśnij tutaj(Lewy przycisk myszy)
I możesz grać, tylko nie zapomnij się zarejestrować.:)
wie ktos moze czy przy probie odblokowania Kurenai, Gai'ego oraz Asumy trzeba wykonac to samo co przy Kakashim ? mianowicie pokonanie 50 ninja dzwieku ?? bo po wykonaniu zadania z druzyna 7 mam dylemat czy juz sledzic i nawalac gosci z ninj'ami dzwieku w teamie czy moze odblokowac pozostale druzyny i wtedy zarowno zadanie z Kakashim jak i reszta by sie wykonowyalo w tym samym czasie... o ile te maja takie same warunki zakonczenia jak u Kakashiego...
kumalski ? ;D
dobra zalapalem ;D
pokonac 50 ninja dzwieku ale odpowiednia druzyna i tak przy kazdym, wiec jednak nie da sie zrobic wszystkich misji naraz szkoda...
ale jaja 5 z rzedu bugow z Nejim w skladzie i mam odblokowanego pana czlowieka pająka ;D
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-19 23:10:51)
Nie no debilna jest ta gra. Bardziej zniecheca niz zacheca. Szukanie jednej postaci(u mnie INO) niszzczy calaprzyjemnosc. Co chwile daje surrender po 1 rundzie albo moj przeciwnik to robi.Czasami czakajac kna przeciwnika po 2minutach pokaze Ci sie opponent hasn't enter the battle.Super czekanie.szukajac INO "rozegralem" 30 1 rundowych walk na poziom acedamy lub genin. Jeszcze maxymalmnie 1,2 dni szukania i sie poddaje. Moze ktos poda pomocna dlon??
to masz wyjatkowego pecha ;p mi sie czesto Ino trafia, napewno nie tak czesto jak Naruto badz Shino ale mimo to czesto, kwestia cierpliwosci ;p ale rozumiem cie doskonale i nie dziwie sie tej frustracji ;]
dla mnie to jeszcze maly pikus, ale z tym by np. druzyna Ino,Shika,Choji pokonac 50-ciu Ninja Dzwieku to lekka przesada ;/ meczarnie jak cholera i jesli chodzi o zwyciestwo to chyba trzeba liczyc na szczescie a konkretniej buga w grze i ze ci wyskoczy zwyciestwo...
ogolnie gra przy takich zadaniach jak ten powyrzej robi sie monotonna... zwlaszcza ze nie jest latwo trafic na danych ninja dzwieku a tu mowa o 50 i to do jednego zadania a dodatkowo sa jeszcze 3 identyczne tylko masz wygrac inna druzyna... dobijajace...
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-20 00:14:25)
Budyń , odblokowuj inne postacie a Ino się nawinie gdzieśtam po drodze
U chuuninów wpadłem na nią już parę razy
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-20 00:24:35)
Budyń , odblokowuj inne postacie a Ino się nawinie gdzieśtam po drodze
U chuuninów wpadłem na nią już parę razy
Jak mam odblokowywac jesli tylko przez wykonywanie misji moge odblokowywac postacie??
Brakuje mi INo by przejsc 1 misje, wiec nie moge robic innych.
Ja mam range Legendary Academy Student
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-20 00:40:09)
ja mam range LEGENDARY SANNINA i nie mam wlasnie sporo misji zrobionych bo ciezko spotkac postacie
bedzie sie chyba trzeba resetnac :/
Ostatnio edytowany przez Dragant (2007-03-20 00:39:47)
Budyń , rób misje dla jouninów i chuninów. Ino potrzebujesz zapewne do tej misji z Sasuke i odsłaniania soundów . Otóż niektórych soundów odsłonisz nie wcześniej aż zostaniesz chuuninem
Co wam da reset?
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-20 00:43:14)
ja juz walnolem reseta ;] mialem rank 40 i Legendary Sannin ;] m.in na swoim koncie mam walki z typami co juz poczuli smak bycia Hokage ;]
teraz z odblokowanymi Shizune, Kabuto, Zabuza i Kidoumaru chce z latwoscia zrobic zadanie z Choujim oraz pozostale... jak sie okazuje chyba nie ja jeden chce pojsc na latwizne -_-"
Cholera to po reseta robilem Jak bylem chouninem.Shit nie widzialem ze tak mozna.Myslalem ze misje trza robic po kolei
Ano można , też zrobię reseta jak poodsłaniam parę postaci , może być zabawnie
Tylko że ja to zrobię dla zabawy i nabicia statystyk
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-20 00:54:28)
@kasagrande
[cytuj]Team 8 Scouting at its best[/quote]
[cytuj]
* Beat 10 Mist ninja with Kiba. (0/10)
* Beat 15 Sand ninja with Hinata. (0/15)
* Beat 25 Sound ninja with Shino. (0/25)
[/quote]
[cytuj]Team 9 The best taijustu team[/quote]
[cytuj]
* Beat 15 Konoha Taijutsu users outside Team 9 with Lee. (0/15)
* Beat 15 Konoha Taijutsu users outside Team 9 with Tenten. (0/15)
* Beat 15 Konoha Taijutsu users outside Team 9 with Neji. (0/15)
[/quote]
a co do asumy to nie wiem ... narazie sie skupiam na Kakashim
tylko misje inne niż te z sasuke wymagają jounina (te co coś dają) więc reset żeby je zrobić to marny pomysł ^^ )