Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
kensei_satori napisał:bleach jest słaby,
Dziwnie się to odbiera po spojrzeniu w twój avatar z blecha
A gdzie jest mój post... albo to może nie w tym temacie... ale już o tym pisałem, to prowokacja, geez
hehe ten tekst jest nieakutalny bo sobie zażartował kolega że bleach jest słaby czekał na naszą reakcje ... długo musimy czekać na movie ;(
Jakiś hardek. Posiada to już ktoś? Jaka jakość? Na mininovie tego nie znalazlem.
Bleach - The_movie_Bande_annonce [BleachCorp-FanSub].avi to znalazlem ale to tylko zapowiedz troszke ponad 7 mega xD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Jakiś hardek. Posiada to już ktoś? Jaka jakość? Na mininovie tego nie znalazlem.
http://torrenty.org/torrent/104137
Ja własnie to ściągam i jeżeli to nie bedzie jakiś fake to napewno poinformuje
Edit:
Torrent pochodzi z oficjalnej strony grupy Triumph-Fansubs, więc...
Ostatnio edytowany przez Laska (2007-04-11 20:08:33)
Nie warto czekać i tak będzie do d...y przecież to kinówka...
Wydany 1 kwietnia. Śmierdzi mi fakiem jak cholera, ale z drugiej strony... :/
//
Fake, to film 'Holiday' z Cameron Diaz :p
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-04-11 20:22:37)
Pytanie: ktoś wie kiedy premiera DVD w Japoni?
to moze teraz ja sie wypowiem.
Skoro tyle watpliwosci jest to najlepiej jest chyba poczekac na link z jakiegos ftp czy jakiego bana bo zazwyczaj na torrentach jest wczesniej ale to takie wersje ze idz i nie wracaj wiec chyba dobrze poczekac az na jakiejs stronce pojawi sie jakis fajny link do mega ladnej wersji i go zasysac ;p A i tak jeszcze napisow polskich do tego filmu nie widzialem wiec nie kazdemu moze on odpowiadac jak narazie
Wydany 1 kwietnia. Śmierdzi mi fakiem jak cholera, ale z drugiej strony... :/
//
Fake, to film 'Holiday' z Cameron Diaz :p
Ty dopiero 11 kwietnia ściągnąłeś tego fake'a?[hehe] Ja już go miałem 2 kwietnia rano i rano wiedziałem już, że jest coś nie tak, bo liczba peerów spadła z 2000 do 700, a przecież gdyby to, co trzeba zapotrzebowanie rosło by coraz bardziej. Zobaczyć to można choćby po tym jakie wzięcie te kamripy mają.
Ps. niedawno pojawił się kolejny kamrip.
ps1. 1 kwietnia pojawiła się również chińska wersja rmvb, ciekawe co to jest warte. W każdym razie nie ściągnąłem tego bo nie chcę kolejnego fake'a albo jakiegoś sh?towego kamripa.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Ten film bym sobie obejrzał, ale jak zobaczyłem zielony pasek, to mi się odechciało XD
Ten film bym sobie obejrzał, ale jak zobaczyłem zielony pasek, to mi się odechciało XD
Jaki zielony pasek, i w jakiej wersji go zobaczyłeś? Nie mów, że w tym fak'u był napis na zielono. A z resztą poczekajmy aż pojawi się wersja dvdrip, to wtedy będzie już jak trzeba.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
poczeekajmy az bedzie ladna wersja z napisami ang to bedzie gitara jak bakura mowi dvdrip bo inne sa gowno warte
Strony Poprzednia 1 2