Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ja osobiście do ściągania z RS(premium) polecam CryptLoad_1.0.4 tutaj link do strony skąd pobrać http://cryptload.info/
Wg mnie jeśli chodzi p RS to najpierw trzeba określić co i ile się chce ściągać.
Potem przystępujemy do rzeczy.
Zależnie od prędkości łącza można ściągnąc określoną ilość mb, gb.
Najprostsza metoda, ale płatna to wykupić telefonicznie za 18 pln na 48 h - max ściągania, zejdą nawet 2 serie po 26 odcinków.
Mało.
Można też za darmo.
Dogadujemy się z kilkoma osobami co to danego tytułu, każdy ma określone co ściąga, potem się plikami wymieniamy.
Jak? Albo wgrywamy co ściągneliśmy na jakiś inny "load" i go udostępniamy, albo robimy torrent - co jest dość proste.
W ten sposób część plików pójdzie z downloadów, a część z torrentów.
W sieci jest wiele osób, które tak robią i jest OK.
A co to metod na MU lub RS to jest bardzo dużo, ale są skuteczne tylko na jakiś czas.
Wg mnie jeśli chodzi p RS to najpierw trzeba określić co i ile się chce ściągać.
Najprostsza metoda, ale płatna to wykupić telefonicznie za 18 pln na 48 h - max ściągania, zejdą nawet 2 serie po 26 odcinków.
Mało.Można też za darmo.
Dogadujemy się z kilkoma osobami co to danego tytułu, każdy ma określone co ściąga, potem się plikami wymieniamy.
Jak? Albo wgrywamy co ściągneliśmy na jakiś inny "load" i go udostępniamy, albo robimy torrent - co jest dość proste.
W ten sposób część plików pójdzie z downloadów, a część z torrentów.
W sieci jest wiele osób, które tak robią i jest OK.
A co to metod na MU lub RS to jest bardzo dużo, ale są skuteczne tylko na jakiś czas.
To ja już wole wykupić na allegro od kogoś rs i mieć za jeszcze raz tyle co ty podałeś, na cały miesiąc, a nie na dwa dni
I tutaj jeszcze polecę od kogo brać Rapid na allegro
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-27 15:58:33)
To po cholerę wchodzić na allegro?!!!!!!!!!!!!!!!1
Na rapidshare jest to samo.
No może dlatego ze nie każdy może płacić tak i nie chce używać swojego telefonu, karty do zapłaty za ściąganie plików (często są to piraty) wiec dlatego
Mało.
4 razy kozystałem z tej metody na 48h i za kazdym razem miałem przekroczony limit ^^ <- dla osob z szybkim łączem to dobre rozwiązanie, lecz musza najpierw nabierac sobie duzo likwo ktore maja zamias sciagnać (przed kupnem konta)
[cytuj]No może dlatego ze nie każdy może płacić tak i nie chce używać swojego telefonu, karty do zapłaty za ściąganie plików (często są to piraty) wiec dlatego
racja ja tez brałem z allegro.
Na chwile obecną mam dwa konta - jedno kolekcjonerskie.. (uploaduje SAME anime i mam juz 9784 punkty xD) a drugie premium ;P
Jeszce co do tego konta 48h.. to jednak na dluzsza mete bardziej sie opłaca wziac z allegro za 70 zl na 3 miesiace
Od 3 dni jak próbuję coś ściągnąć z Rapidshare to mam za każdym razem coś takiego:
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f67f08fc75132303.html][/URL]
Wie może ktoś o co w tym chodzi i czy idzie coś z tym zrobić? Bo za każdym razem jest minimum 6 liter a czasami nawet 8 i nie mogę nic pobrać, bo nigdy nie chce mi sie pojawić kod z 4 literami.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-04-19 20:08:58)
Przepisujesz literki, w których są koty, proste ;p
trza literki z kjotami wpisac - 4
Musisz wpisywać tylko symbole mające znaczek kota w tle, w przypadku screena były by to "LGJ4"
RS się widze wycwanił i teraz daje pseudozagadki, zamiast kodów...
Trzeba znaleźć wszystkie literki, przy których widać kota ;D Wiem, dziwne...
...
heh, aż zacytuję tekst z bash'a
[cytuj]<rajmund> na WKU zrobią teraz nowe badanie wzroku
<rajmund> będą dawać do przepisania kod z obrazka na Rapidshare :\[/quote]
heh, aż zacytuję tekst z bash'a
[cytuj]<rajmund> na WKU zrobią teraz nowe badanie wzroku
<rajmund> będą dawać do przepisania kod z obrazka na Rapidshare :\
To było jeszcze przed dodaniem piesków,pofalowania i dodatkowych liter:), jak same kotki były. Teraz RS pokazują rekrutom do Dęblina
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-04-21 14:10:22)
Strony Poprzednia 1 2 3