Nie jesteś zalogowany.
Akcja desperacja xD
No coś Ty Quithe nawet Pudzian syreną przyjechał masaż zrobić i wszystko dla Pań...;)
hikikomori, mam rozumieć, że nie jesteś wojującą feministką?
Wszystkim paniom wszystkiego najlepszego
Nie wojuję - religia mi nie pozwala:) Ale jak mnie ktoś podkurza przesadnie, to łeb potrafię odgryźć.
Och jak miło xD
A ciekawe... a w związku z tematem o złych kobietach... to którś zabiła chłopaka za brak kwiatów z okazji jej święta? xD
a co mi tam !najlepszego!,
zobaczymy czy panie beda pamietac o nas
Och jak miło xD
A ciekawe... a w związku z tematem o złych kobietach... to którś zabiła chłopaka za brak kwiatów z okazji jej święta? xD
Och przepraszam są i KWIATKI, bratki i stokrotki
Zabicie to może przesada, ale związać i zamknąć w piwnicy na tydzień, to może i byłby dobry pomysł, żeby na przyszłość pamiętał.
dacedra napisał:A ciekawe... a w związku z tematem o złych kobietach... to którś zabiła chłopaka za brak kwiatów z okazji jej święta? xD
Zabicie to może przesada, ale związać i zamknąć w piwnicy na tydzień, to może i byłby dobry pomysł, żeby na przyszłość pamiętał.
Jak dobrze, że nie muszę teraz żadnej kobiecie dawać kwiatka xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Sadomasochiści będą w niebo wzięci
Och nie.... dał mi kwiatki >.< Jedna osoba mniej do przywiązania w piwnicy. Phi! A sznur już czekał....
~Bekon, idealnie widać ująłeś naturę ~dacedry xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
to ja tez sie nie chce narażać
Prosze Kobietki
Och nie.... dał mi kwiatki >.< Jedna osoba mniej do przywiązania w piwnicy. Phi! A sznur już czekał....
Dziś dam się nawet spętać, chyba, że na tym sznurze Zechcesz kogoś powiesić :D
~Bekon, idealnie widać ująłeś naturę ~dacedry xD
Dobra piwnica nei jest zła
Dobra piwnica nei jest zła
Jasne że nie o ile nie będzie mnie wiązał Twój sąsiad
Ostatnio edytowany przez Bekon (2007-03-08 14:49:22)
Nie sąsiad?
~odwraca się~ Przykro mi Zenek. Idź do siebie. Odmawiają....
A tak w ogóle to wszystko to pomówienie... znalazłam igle więc jeszcze dziś nie mogłam zgrzeszyć.... jeszcze?
Ładne kwiatki @___@
Zenek NIE!!!, uf a już się bałem...